משחקי סגה על ה NES ועל ה PC ENGINE

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: Altered Beast ל NES

שליחה על ידי R A V E N »

Ax=Battler כתב:אני חייב להגיד שהמשחקים האלה על הפיסי אנג'ין נראים מעולה.
האם האמולטור הטוב ביותר הוא עדיין Magic Engine ? כי הוא בתשלום (למרות שהגירסה האחרונה יצאה ב 2008..).
יש למישהו גירסה 1.1.3 פרוצה?
Magic Engine 1.1.3 גרסה פרוצה
http://www.mediafire.com/?kp47kocpffh5zj4

עוד לא כל כך הבנתי איך להפעיל משחקי CD
תמונה
eric
מאסטר
מאסטר

Re: Altered Beast ל NES

שליחה על ידי eric »

R A V E N כתב:
Ax=Battler כתב:אני חייב להגיד שהמשחקים האלה על הפיסי אנג'ין נראים מעולה.
האם האמולטור הטוב ביותר הוא עדיין Magic Engine ? כי הוא בתשלום (למרות שהגירסה האחרונה יצאה ב 2008..).
יש למישהו גירסה 1.1.3 פרוצה?
Magic Engine 1.1.3 גרסה פרוצה
http://www.mediafire.com/?kp47kocpffh5zj4

עוד לא כל כך הבנתי איך להפעיל משחקי CD

או קיי אייך להפעיל משחקים על הסי די:

1. יש צורך בדיימון-טול (מדמה סי די)
2. צריך להוריד את האימולטור שניקרא.... Ootake
3. צריך את הביוס של האימולטור שנקרא.... [BIOS] TurboGrafx CD Super System Card (USA) (v3.0).pce
4. ומשחק מתאים

ועכשיו לעבודה:

1. יש להכניס את קווצ המשחק לדיימון טול (יש לוודא שאתה מכניס את ה-CUE שזה הקווצ הקטן מ-בין השניים)
2. יש לוודא איזה כונן הדיימון טול מדמה (D, E,F,H או משהו אחר) נגיד שהוא מדמה את הכונן H לצורך העניין
3. את הביוס יש לזרוק בתיקיה של קווצ ההפעלה של האימולטור עם שאר התיקיות
4. להפעיל את האימולטור יהיה לך מסך ירוק כזה.. הכפתור הראשון בצד ימין למעלה יהיה רשום CD-ROM GAME יש ללחוצ עליו ואז יעלה לך המסך של הביוס שבו רשום לך... SUPER CD ROM SYSTEM
5. לחצ על המסך השחור של האימולטור בעזרת הלחצן השמאלי בעכבר ואז יעלה לך שורת משימות של האימולטור
6. לחצ על לשונית ה-CD ROM ו-דאג שהכונן H מסומן (הכונן שבחרנו לצורך העניין H שהוא בעצם הדיימון טול) ולאשר
7. ברגע זה האימולטור יעשה ריסט ובצד שמאל למעלה יהיה רשום לך CD ואת שם המשחק שהכנסת לדיימון טול
8. לחצ שוב על המסך השחור בכדי ששוב יפתח לך שורת הלשוניות ולך ללשונית אחת לפני האחרונה בצד ימין שרשום עליה INPUT וקנפג לך את הגוייסיק לפי מה שבא לך על מסך הדוס (רק לא לשכוח שRUN זה בעצם הSTART)
9. בשלב זה מסך הביוס יחזור באופן אוטומטי אחרי הקינפוג של הגוייסטיק וכל שנותר לך זה ללחוצ על כפתור הסטארט או הרן שזה בעצם אותו כפתור ולהינות מהמשחק

אני זוכר שנהנתי מהסטרייט פייטר הראשון באימולציה הזו... אבל אם יש לך המלצות על משחקים טובים אני אשמח לקבל

ותהנה בכייף גבר :twisted:
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: משחקי סגה על ה NES ועל ה PC ENGINE

שליחה על ידי Ax=Battler »

תודה eric!
אבל לדעתי (ולדעת רבים) Magic Engine הוא האמולטור הטוב ביותר להרצת משחקי פיסי אנג'ין. השאלה היא איך מריצים עליו משחקי CD? ברור ש Daemon Tools הוא הברירה המועדפת לאמולציה של כונן סידי להטענת ISOs. מה הצעדים הבאים ב magic Engine להרצת המשחק?
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

x לא ניראה לי שאפשר להריצ כי אני בכל מיקרה לא הצלחתי אז עזבתי את זה בעבר...

מג'ק אנג'ין הוא האימולטור הטוב ביותר להריצ רומים אבל האימולטור שאני המלצתי עליו הכי טוב להריצ סי די
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

אריק קודם כל תודה על ההסבר ועל ההשקעה!!
אבל מסתבר שפשוט הקובץ של משחק שהיה לי היה דפוק
הורדתי ממקום אחר את אותו משחק ( Castlevania Rondo of Blood ) ועכשיו Magic-Engine מפעיל אותו מושלם!
לא צריך שום ביוס! רק שמים את המשחק לכונן הוירטואלי של DAEMON TOOLS והמשחק מופיע ב Magic-Engine
הכי פשוט שיש! Magic-Engine באמת אמולטור הכי טובֱ!

הקלטתי והעלתי קטע שתוכלו לראות איזה יופי זה עובד על Magic-Engine
בכלל המשחק הזה ממש טוב והמוזיקה שיש שם.... טוב תשמעו לבד! ;)

[video]http://www.youtube.com/watch?v=aZjAokzpJHw[/video]

דרך אגב נראה לי תכף יסגרו לי את המוזיקה בוידאו כי כתוב לי שיש זכויות על המוזיקה הזאת של המשחק :? :shock:

מצאתי איזה לינק של130 ג'יגה של משחקי CD למכשיר. הולך להוריד כמה מעניינים.
יש שם דברים מגניבים

עריכה: נראה לי צריך לעשות דיון לPC ENGINE :D
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

הורדתי גם את Dracula X דירסאת הסידי אך לצערי לא הצלחתי להריץ משחקי סידי על האמולטור.
הוא כותב לי NO CD-ROM DRIVE..
רייבן, מאיפה הורדת את המשחק שלך? שלי מ EMUPARADISE.
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

Ax=Battler כתב:הורדתי גם את Dracula X דירסאת הסידי אך לצערי לא הצלחתי להריץ משחקי סידי על האמולטור.
הוא כותב לי NO CD-ROM DRIVE..
רייבן, מאיפה הורדת את המשחק שלך? שלי מ EMUPARADISE.
כנראה גם אצלך זה קובץ דפוק
איך זה היה בנוי? קובץ ISO ומלא קבצי MP3 או WAV? אם כן אז זה דפוק

הקבצים הנכונים מגיעים בקובץ ISO אחד וקובץ CUE אחד
ככה זה אמור להיות
תמונה

וכמובן לא לשכוח לשים בכונן של DAEMON TOOLS

הורדתי את הקבצים מטורנט רוסי
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=3675316
רק עד כמה שאני זוכר ההרשמות שם זה רק בשעה מסוימת ואצלנו זה יוצא בלילה או לקראת בוקר משהו כזה
אם לא תצליח להרשם תגיד לי ואני אנסה לעזור
זה הורדה מאוד שווה - 130 ג'יגה :) בחרתי שם כמה מעניינים , אבדוק אותם בלילה ;)
(אפילו קווסט LOOM היה למכשיר, עם דיבורים והכל )
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

זיהיתי את הבעיה. Magic Engine מזהה רק כונני SCSI, אבל לווינדוז 7 יש בעיה עם התקנת הדרייבר לכונני SCSI (גם לאמולטורים שלהם).
כשאני מנסה להוסיף כונן SCSI אז Daemon Tools מנסה להתקין משהו ומבקש לעשות Reboot.
אחרי האיתחול הוא מנסה להתקין משהו אך בפועל הדרייבר לא מותקן כמו שצריך. חיפשתי קצת בנושא ומצאתי את המדריך הבא שמציע להתעסק עם הרג'יסטרי:

קוד: בחירת הכל

1.) Open regedit. And find HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sptd. 
2.) Delete that folder "sptd" in the registry. If you can't, just right-click the folder, and click Permissions. Ask for "Full Control". Do this also to a sub-folder of "sptd" namely "cfg" (i actually already deleted it so i forgot). Just find ways to delete the "sptd" folder in the registry. 
3.) Now rename or delete the 'sptd.sys' file found on Windows\system32\drivers. 
4.) Download the newest SPTD Layer version "http://www.duplexsecure.com/en/downloads". Install and wait for confirmation to reboot. 
5.) After reboot. Try opening the SPTD layer installer again and see if it tells you that SPTD layer is already installed. If it says so, continue on installing your Alcohol 120 or Daemon Tools.
למי שמנסה להתקין על מערכת הפעלה 64 ביט, כמוני, המדריך מציע את הבא:

קוד: בחירת הכל

Open regedit and look for this key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_SPTD, try to delete it. If you can’t, try this: go folder by folder (0000 and control), open the permissions dialog, go to advanced, Owner and take ownership of the folder. Don’t try to apply the owner recursively, you have to set it on each individual folder. Then, in the security tab grant full control to “everyone” (again, folder by folder). Now you should be able to delete it. I also deleted the same entry in ControlSet001 and ControlSet002. 
Finally, just in case, delete this entry too: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\services\eventlog\System\sptd

Now run SPTD setup again, you should be able to install it and after a reboot install Daemon Tools.
עכשיו אני בעבודה ונסיתי להריץ את המשחק על מחשב עם XP. ללא ספק הקסטלווניה הטוב ביותר ששיחקתי בו אחרי Symphony of the Night.
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

באטלר אין לי מושג על מה אתה מדבר. נראה לי אתה עושה משהו לא נכון. זה הזוי לגמרי
גם לי יש WIN7 64BIT ולא נגעתי בכלום בשביל המשחק
כשהתקנתי ווינדוס לפני חצי שנה , התקנתי גם DAEMON TOOLS LITE וזהו! לא נגעתי בכלום
הורדתי משחקי PC ENGINE , שמתי בכונן הוירטואלי כמו כל משחק רגיל של PC וזהו, הכל עובד פיקס.
מאוד מוזר

וכן הקסלבניה הזאת מדהימה! אחרי Symphony זה משחק הכי טוב בסדרה
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

R A V E N כתב:באטלר אין לי מושג על מה אתה מדבר. נראה לי אתה עושה משהו לא נכון. זה הזוי לגמריגם לי יש WIN7 64BIT ולא נגעתי בכלום בשביל המשחקכשהתקנתי ווינדוס לפני חצי שנה , התקנתי גם DAEMON TOOLS LITE וזהו! לא נגעתי בכלוםהורדתי משחקי PC ENGINE , שמתי בכונן הוירטואלי כמו כל משחק רגיל של PC וזהו, הכל עובד פיקס.מאוד מוזר
רייבן, תן לי את הקרדיט שאם אני מזהה תקלה טכנית, אז היא לכל הפחות קיימת :)
דרייבר ה sptd היה מותקן אצלי גרוע. אז עקבתי אחר ההוראות (של הרובריקה הראשונה בהודעה שלי למעלה), מחקתי אותו מהרג'יסטרי ומתיקיית הדרייברים והתקנתי אותו מחדש לא באמצעות ה DAEMON TOOLS אלא ישירות ע"י EXE שהורדתי מכאן: http://www.duplexsecure.com/en/downloads.
לאחר מכן הסרתי התקנתי את DT מחדש ואז הצלחתי להוסיף כונן SCSI והאמולטור זיהה אותו. סוף סוף הצלחתי להריץ את DRACULA X על המחשב שלי בבית. ושוב אני חייב לציין שזה משחק מעולה!
שלח תגובה