R A V E N כתב:Ax=Battler כתב:אני חייב להגיד שהמשחקים האלה על הפיסי אנג'ין נראים מעולה.
האם האמולטור הטוב ביותר הוא עדיין Magic Engine ? כי הוא בתשלום (למרות שהגירסה האחרונה יצאה ב 2008..).
יש למישהו גירסה 1.1.3 פרוצה?
Magic Engine 1.1.3 גרסה פרוצה
http://www.mediafire.com/?kp47kocpffh5zj4
עוד לא כל כך הבנתי איך להפעיל משחקי CD
או קיי אייך להפעיל משחקים על הסי די:
1. יש צורך בדיימון-טול (מדמה סי די)
2. צריך להוריד את האימולטור שניקרא.... Ootake
3. צריך את הביוס של האימולטור שנקרא.... [BIOS] TurboGrafx CD Super System Card (USA) (v3.0).pce
4. ומשחק מתאים
ועכשיו לעבודה:
1. יש להכניס את קווצ המשחק לדיימון טול (יש לוודא שאתה מכניס את ה-CUE שזה הקווצ הקטן מ-בין השניים)
2. יש לוודא איזה כונן הדיימון טול מדמה (D, E,F,H או משהו אחר) נגיד שהוא מדמה את הכונן H לצורך העניין
3. את הביוס יש לזרוק בתיקיה של קווצ ההפעלה של האימולטור עם שאר התיקיות
4. להפעיל את האימולטור יהיה לך מסך ירוק כזה.. הכפתור הראשון בצד ימין למעלה יהיה רשום CD-ROM GAME יש ללחוצ עליו ואז יעלה לך המסך של הביוס שבו רשום לך... SUPER CD ROM SYSTEM
5. לחצ על המסך השחור של האימולטור בעזרת הלחצן השמאלי בעכבר ואז יעלה לך שורת משימות של האימולטור
6. לחצ על לשונית ה-CD ROM ו-דאג שהכונן H מסומן (הכונן שבחרנו לצורך העניין H שהוא בעצם הדיימון טול) ולאשר
7. ברגע זה האימולטור יעשה ריסט ובצד שמאל למעלה יהיה רשום לך CD ואת שם המשחק שהכנסת לדיימון טול
8. לחצ שוב על המסך השחור בכדי ששוב יפתח לך שורת הלשוניות ולך ללשונית אחת לפני האחרונה בצד ימין שרשום עליה INPUT וקנפג לך את הגוייסיק לפי מה שבא לך על מסך הדוס (רק לא לשכוח שRUN זה בעצם הSTART)
9. בשלב זה מסך הביוס יחזור באופן אוטומטי אחרי הקינפוג של הגוייסטיק וכל שנותר לך זה ללחוצ על כפתור הסטארט או הרן שזה בעצם אותו כפתור ולהינות מהמשחק
אני זוכר שנהנתי מהסטרייט פייטר הראשון באימולציה הזו... אבל אם יש לך המלצות על משחקים טובים אני אשמח לקבל
ותהנה בכייף גבר