אוקי, כזכור, AVGN הידוע בביקורת השניה שלו מ2004 (פורסמה במקור ב 2006, או שאני בכל אופן ראיתי אותה ב 2006)
הזהיר בדמעות את כל העולם, לעולם לא לשחק במשחק הזה, אני כילד טוב הקשבתי לחנון האהוב עלי ולא חשבתי אפילו להתקרב לאחר הביקורת.
לאחרונה אני יושב לי משועמם בעבודה ושוב ראיתי את הביקורת הייחודית (פחות עצבנית ויותר מזהירה) על המשחק הזה ואמרתי: ואללה משעמם לי, אולי ננסה.
הרי כבעל NES שעדיין עובדת לא יכול להיות שיש משחק שפיספסתי.
ואו עצם הנסיון היה זוועתי.
המשחק הזה כל כך גרוע שאין לכם מושג בכלל, אתם מתחילים כדוקטור ג'קיל, הולך לו באנגליה של המאה ה 19.
ברחובות, נשים בשמלות גברים במגבעות וילדים קטנים משתעשעים.
אה כן, כולם נגדך! הנשים ידחפו אותך לאחור בגסות, הגברים יתקפו אותך או במקרה הרע ישאירו לך פצצה כדי להרוג אותך.
אפילו ילדים ינסו לרצוח אותך עם הרוגטקה שלהם.
ובנוסף לכל חתולים כלבים ואפילו עורבים שמחרבנים גושי חרא גדולים (אני לא צוחק,זה מופיע בבירור) ינסו להחזיר את נשמתך לבורא.
מה יש לך נגד כל הפסיכים האלו? מקל! מה הוא עושה? כלום...פשוט כלום, כל פעם שמשהו יפגע בך אתה תעוף 3 מטרים אחורה ולא יהיה לך סיכוי בכלל אפילו להתחיל לפגוע בהם. הסיכוי היחידי שלך הוא רק לקפץ
יש לך 2 מדדי חיים, האחד מד חיים רגיל והשני מד כעס, אם המד הזה ירד לאפס אתם: "טם טם טם!" תהפכו למיסטר הייד.
חושבים שזה יעזור לכם? לא, כי עכשיו אתם תקועים עם כל מיני מפלצות מעופפות שינסו להרוג אתכם ואם הם לא יצליחו, ברק יגיע מהשמיים רנדומלית ויחסל אתכם סופית.
למשחק הזה יש 6 מסכים, רק אחד מהם הצלחתי לעבור לפני יאוש מוחלט. אנגרי נרד צדק תתרחקו.
או לפחות תנסו רק כדי לראות מה זה משחק פלטפורמה גרוע באמת.
[youtube]6M_4Yqk65f8[/youtube]