בעיה סטריט פייטר 4

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

בעיה סטריט פייטר 4

שליחה על ידי dj_anubis »

יש לי בעיה בסרטונים של SF4

כשהסרטונים מופיעים, יש גליצ'ים, הרבה פעמים הסרטונים מופיעים לפתע עם פיקסלים ענקיים

זאת לא בעית חומרה יש לי מחשב וכרטיס מסך מאוד חזקים, נתקלתי בכמה פורומים שדיברו על זה רציתי לדעת אם גם פה מישהו נתקל בזה?

דבר שני, אני יודע שסטריט פייטר 4 נחשב לחידוש שדי נאמן לארקייד של פעם, שמרו פה על הסמשחקיות של הארקייד, ורואים שהייתה פה הרבה מחשבה איך לשמר את המשחק, יכול להיות שרק אני חושב ככה, אבל המשחק לדעתי הרבה פחות מהסטריט פייטר הישנים, STREET FIGHTER CHAMPIONSHIP EDITION, STREET FIGHTER ALPHA 1-3 ועוד ועוד המשחקים הדו מימדיים נראים בעיני הרבה יותר יפה,

למשל TEKKEN כן כיף לשחק המשחקיות מעולה, והגרפיקה מצוינת ומהירה, סטריט פייטר לדעתי משחק שצריך להיות מצויר (דו מימד), סתם רציתי לדעת אם יש עוד מישהו שחושב כמוני
eric
מאסטר
מאסטר

Re: בעיה סטריט פייטר 4

שליחה על ידי eric »

אתה בטח מדבר על המשחק שאתה משחק אותו על המחשב ככה שאני חושב שיש לך בעיה עם הסירטונים עצמם או עם המדיה פלייר שפותחת אותם כי הסרטים הם באיכות גבוהה מאוד אבל בשביל זה לא צריך כרטיס מסך חזק במיוחד מספיק כרטיס חדש בן תקופתיינו

אם תפשפש היטב בין כל התיקיות של התקנת המשחק תוכל לגלות שם את כל הסירטונים של כל המשחק גם של דמויות שלא פתחת כי הכל כבר שם

כנס לשם ותבדוק את הבעיה לפי דעתי יש לך בעיה במדיה פלייר שפותח את הסירטונים
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

פעם הוא עבד טוב ואחרי כמה זמן נדפק, והתקנתי ואחרי כמה זמן שוב נדפק, לא יודע אין לי כוח לזה, תכלס אני גם בקושי משחק בו
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

DJ אני מרגיש שהתשובה שנתתי לך היתה אם כך כמו כוסות רוח למת

אני חושב שיש לך שם וירוס במשחק שהורדת ביגלל שהוא לא מקורי באמת בעייה וחבל :roll:
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

חוצ מיזה לגביי הסטרייט פייטר אני חושב שצריך להיתקדם עם האבולוציה ומה שיוצריי המשחק של SF4 עשו הוא היה לפי טעמי בהחלט צעד נבון ויפה... לו היו ניתקעים עם הגרפיקה הישנה הוא היה עוד יותר דפוק ממה שאתה חושב...

ואילו היו מישחקיות בארצ שהיה להם את המכונה הזו.. אני חושב שגם אתה היית חושב אחרת כי אין על ההיתרגשות לשחק אחד מול השני עם הגוייסטיק..

ברגע שאין יותר משחקיות המשחק יותר שיטחי כמו שאמרת

בכלל אני חושב ששום משחק לא מעניין אם אין לך קהל מסביב...
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
allmog
מומחה
מומחה

שליחה על ידי allmog »

אני מניח שכבר ניסית אבל למה לא לשאול למקרה שלא, עדכנת דרייברים של הכרטיס מסך?
ומה קורה כשאתה משחק על גרפיקה מאוד נמוכה? עדיין יש גליטצ'ים?
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

חברים אין שום וירוסים, המשחק עובד מצוין, הבעיה היחידה היא הסרטונים זה לא כזה ביג דיל, סטריט פייטר מאז ומעולם היה אחד המשחקים הכי אהובים עלי, במיוחד STREET FIGHTER 2 CHAMPIONSHIP EDITION זה היה המשחק שכשהייתי קטן כולם התפללו שיהיה להם אותו, כמה פינטזתי עליו, לכן לא משנה איזה סטריט פייטר ימציאו, בשבילי האהבה הכי גדולה תהיה תמיד לגרסה הזאת

לגבי הסרטונים כן התקנתי ויש לי גם KLITE מעודכן לא יודע מה הסיפור, שוב שמעתי שלעוד אנשים זה קורה, זה שטויות זה בסך הכול סרטונים
allmog
מומחה
מומחה

שליחה על ידי allmog »

KLITE זה לא חבילת קידוד כ"כ מומלצת, יש בה יותר מדי דברים לא רצויים.
עדיף שתמחק את כל הKLITE(לא להשאיר זכר) ותוריד CCCP
אבל פה אנחנו כבר קצת גולשים מהנושא כי לא נראה לי שזה קשור לסרטונים בSF4 כברXD
שלח תגובה