המלצה למשחקים מתקופת הפנטיום 3?

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
allmog
מומחה
מומחה

המלצה למשחקים מתקופת הפנטיום 3?

שליחה על ידי allmog »

ברשותי(בערך ברשותי, אני משתמש בו לפחות) מחשב פנטיום 3(לא זוכר כמה MHZ) עם כרטיס מסך VOODOO3
איזה משחקים לשים עליו שהוא יכול להריץ ועדיין אוכל להנות מהגרפיקה וכו'?
(כמובן שזה בנוסף למשחקי נוסטלגיה כמו Golden Axe,Doom,Quake וכו')
אשמח להצעות למשחקים מכל הז'אנרים :mrgreen:
alexkidd
מומחה
מומחה

Re: המלצה למשחקים מתקופת הפנטיום 3?

שליחה על ידי alexkidd »

אני אישית ממליץ בעיקר על QUAKE 2 וסדרת טומב ריידר 1-5 תעלה מעולה על המחשב שלך.
יש משחק פלטפורמה בשם CLAW, CARMAGEDDON 2

בקיצור, ממש לא חסר משחקים מהתקופה.

תהנה 8-) 8-) :twisted: 8-) 8-)
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

תנסה את
CROC 2
תמונה
Gex: Enter The Gecko
תמונה
Jazz Jack Rabbit
תמונה
Vinyl Goddess From Mars
תמונה
MDK (Murder Death Kill)
תמונה
KKND (Krush Kill N Distroy)
Age of Empire (לא כל אחד יאהב, אני אהבתי כשהייתי קטן)
תמונה
Mortal Kombat
תמונה
HEAVY GEAR
תמונה
The Incredible Machine
תמונה
Duke Nukem 3D
תמונה

אוסיף לך עוד אם יהיה לי זמן ...
ארז
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי ארז »

משחקים למחשב ישן

ישנם גיימרים שבמחשב שלהם לא מותקן כרטיס מסך אימתני או מעבד כפול ליבה. עבורם, אספנו כמה משחקים מצויינים מהשנים האחרונות שיפעלו עליו בלי בעייה. מומלץ גם לבעלי מחשב חזק

הקצב המסחרר בו יוצאים חידושים טכנולוגיים בעולם המשחקים, משאירים לא פעם גיימרים במצב מתסכל: המשחק החדש והנוצץ שהרגע קילפתם ממנו את העטיפה - תובעני מדי בדרישותיו הטכניות על המכונה הביתית. הגרפיקה נראית רע, הצליל מקרטע ואי אפשר לפגוע בשום דבר בגלל קצב פריימים נמוך.

למזלם של כל אותם שחקנים, ישנם משחקים איכותיים רבים שירוצו אפילו על ענתיקות חלשות. אם תפנו את מבטכם לשנים האחרונות ותהיו מוכנים להתפשר קצת על הגרפיקה, תגלו שאפשר למצוא המוני משחקים מבלי להתפשר גם על האיכות.

Unreal Tournament 2004

שווה הרבה אבל דורש מעט: Unreal Tournament 2004, הוא משחק ירי בגוף ראשון מעולה ואחד מהמשחקים הפופולריים בסדרה. הוא ממשיך את קודמו בכבוד רב ואף מוסיף ומשפר את מצבי המשחק.

UT2004 נראה מצויין, רץ מהר, וכל שחקן אקשן יקבל ממנו הרבה סיפוק. מספיק כרטיס מסך בסיסי ביותר ומעבד פנטיום 3 כדי להחזיק את המשחק, כאשר אפילו רמות הגרפיקה הגבוהות לא דורשות כרטיסים חזקים במיוחד. כמו שאר המשחקים בכתבה זו, תוכלו למצוא אותו כמעט בכל חנות משחקים, במחיר נמוך של 99 או 50 ש"ח.

Homeworld 2

עוד כותר מענג שלא מעמיס על המחשב הוא Homeworld 2, משחק ניהול וקרבות טקטיים בחלל. מכיוון שהוא מתרחש בסביבה עם מעט אובייקטים (שהרי, כידוע, החלל די ריק), המפתחים יכלו להרשות לעצמם לעצב את החלליות בפרוטרוט, לצייר את האסטרואידים בצורה אמינה ואת תחנות החלל כגושים עצומים של מתכת מרשימה. התוצאה היא סדרת קרבות מרהיבים ומלאי לייזרים ופיצוצים, אפילו על מחשב בן כמה שנים. ואל תשכחו להוסיף משחקיות מושקעת, עלילה מעניינת ואווירת מדע בדיוני ייחודית.

Max Payne 2

מי היה מאמין שאפקט "זמן קליע" המניע את סביבתכם באיטיות א-לה מטריקס, ידרוש כל כך מעט מהמערכת שלכם? Max Payne לדורותיו הוכיח שבשביל אפקטים ויזואליים מרשימים אין צורך בכרטיס מסך מפחיד או במעבד שעולה אלפי שקלים. הוא רץ גם עם כרטיסי מסך ישנים או חלשים מאוד, בלי בעיה ובאופן חלק.

Max Payne הוא כותר פעולה בגוף שלישי המפגיש את השחקנים עם מקס, שוטר שחייו נהרסים בכל צורה אפשרית. כעת, עם הרבה דרמה ומתח, יוצא מקס לסדר את חייו ולהכניס כמה כדורים בכל פושע שמעז לעמוד בדרכו. בזכות היכולת להאט את הזמן לכמה רגעים, נוצרים במשחק הרבה קטעי אקשן מגניבים.

Warcraft 3

אחד מכותרי האסטרטגיה המצליחים ביותר בשנים האחרונות הוא Warcraft 3, השלישי בסדרה המיתולוגית שעזרה להגדיר את עולם משחקי האסטרטגיה בזמן אמת. וראו זה פלא, הוא רץ בקלות גם על מחשבים עתיקים.

Warcraft 3 ארוך ומעניין ומומלץ בחום לכל מי שעדיין לא שיחק בו ברצינות, אך שימו לב שבקרבות גדולים כדאי להיכנס להגדרות הגרפיקה ולהיפטר מתוספות ויזואליות כדוגמת צללים, כדי לוודא שהמשחק לא יקרטע.

X-men Legends 2: Rise of Apocalypse

אחרון וחביב בהחלט הוא X-men Legends 2: Rise of Apocalypse, משחק פעולה/הרפתקה שמאפשר לנו לשלוט בחבורת גיבורי על עם מגוון כוחות על ומהלכי קרב מגניבים, ולהאבק ברוע האולטימטיבי, Apocalypse, שרוצה להשמיד את העולם. המשחק כולל את כל המוטציות המוכרות מ-Wolverine ועד Cyclop, מ-Nightcrawler ועד Jarnot. והכי חשוב - הוא לא צריך מחשב חזק בשביל לספק לכם כמה שעות של הנאה.

השורה התחתונה

לסיכום, גם אם אין לכם מחשב חדשני או כרטיס מסך מפלצתי, עולם הגיימינג יכול להציע לכם הרבה. משחקים מעולים של השנים שעברו יעבדו היטב על המכונה שלכם, ויש שם לא מעט פנינים, שלא כדאי להתעלם מהן.
נערך לאחרונה על ידי ארז ב 28 אוקטובר 2008, 21:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
ארז Games
....בואו לזהות את המשחק שאתם מחפשים בעזרת סרטונים....
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה
ארז
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי ארז »

נערך
ארז Games
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה
allmog
מומחה
מומחה

שליחה על ידי allmog »

תודה לכולם על ההמלצות :mrgreen:
אתקין את המשחקים ברגע שאצליח לסדר את הוינדוס שלו(כרגע הוא עם ME שעובד מאוד גרוע בעיקר מרוב כל הזמן שהוא עובד בלי פרמוט, ולפרמט לא הצלחתי משום מה)
אגב ארז, חוץ מWC3 אף אחד מהמשחקים שרשמת לא יעלו על המחשב :roll: הוא רץ על 800MHZ ועל128MB RAM, רוב המשחקים דרשו 1GHZ ו256MB RAM במינימום.
ארז
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי ארז »

יש אימולטור שניקרה NeoRageX והאו מריץ חלק את המשחקים של Neo Geo
עפילו על פנתיום 1!!
זה עבד לי על חלונות 95! חלק!
שזה מחשב 32 RAM ו-180 מגה הרץ

וגם על XP
הורדה
http://www.zshare.net/download/6179121d4e4f0a/" onclick="window.open(this.href);return false;
תהנה..
ארז Games
תמונה
alexkidd
מומחה
מומחה

שליחה על ידי alexkidd »

allmog כתב:אתקין את המשחקים ברגע שאצליח לסדר את הוינדוס שלו(כרגע הוא עם ME שעובד מאוד גרוע בעיקר מרוב כל הזמן שהוא עובד בלי פרמוט, ולפרמט לא הצלחתי משום מה)
וינדוס ME זה ח@# של וינדוס! תתקין כבר SECOND EDITION 98. הוא אפילו יותר טוב מME. לי יש תדיסק הזה אם בא לך. או שפשוט תחפש באתרי טורנטים למיניהם.

וכמובן בהתאם לפורום אתה יכול להריץ אמולטורים של הסגה ונינטנדו הישנים.
allmog
מומחה
מומחה

שליחה על ידי allmog »

יש לי 98SE וגירסא מאוד מינימלית של XP
זה לא שלא ניסיתי לפרמט, זה שלא הצלחתי.
המחשב לא מעלה BOOT של כלום חוץ משל הHDD, ניסיתי דיסק בשני כוננים שונים+ניסיתי דיסקט שהכנתי, כלום לא עובד וגם הBIOS של המחשב הזה מסובך בצורה מטורפת.

ועל אימולטורים אין צורך להמליץ, מן הסתם שכבר שמתי את מה שאני רוצה שם.
ארז
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי ארז »

allmog כתב:יש לי 98SE וגירסא מאוד מינימלית של XP
זה לא שלא ניסיתי לפרמט, זה שלא הצלחתי.
המחשב לא מעלה BOOT של כלום חוץ משל הHDD, ניסיתי דיסק בשני כוננים שונים+ניסיתי דיסקט שהכנתי, כלום לא עובד וגם הBIOS של המחשב הזה מסובך בצורה מטורפת.

ועל אימולטורים אין צורך להמליץ, מן הסתם שכבר שמתי את מה שאני רוצה שם.
זה אמור להיות האופציה השניה או השלישית ב-BIOS שאתה מגדיר לו BOOT מה-CD
תמשיך לחפס זה שם ;)

או שתלחץ F8 שהמחשב נדלק אולי הוא יתן לך אפשרות לעלות BOOT מה-CD
:ugeek:
ארז Games
תמונה
שלח תגובה