פיוניר Laseractive - אחת הקונסולות המשונות שראיתי
פיוניר Laseractive - אחת הקונסולות המשונות שראיתי
היא נקראת Laseractive והיא קונסולה\נגן לייזר דיסק. מאוד משונה. הכל מוסבר בסרטון המצויין הזה מערוץ מדהים שלא מקבל מספיק תשואות
[video]http://www.youtube.com/watch?v=lap39N4Y ... 9tYGb_jh-e[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=lap39N4Y ... 9tYGb_jh-e[/video]
Re: אחת הקונסולות המשונות שראיתי
אישית, תמיד חשבתי שהמידות של ה CD וה DVD קטנות ואם יגדילו אותן אז יהיה עליהם יותר שתח זיכרון ויהיה יותר קל לאכסן אותן (+ להעלים את החור במרכז)
אחרי שראיתי את הדיסקים האלו שיניתי מאט את דעתי
(הם בגודל של תקליט)
וכן, ביחס לאיכות שהיא נותנת ולקונסולות שהיא מריצה זו תמורה טובה,
אני מנחש שזה בגלל שבקונסולות המקוריות נתוני האיבוד והמאבד הגראפי הרבה יותר חלשים וכאן זה מריץ את אותם המשחקים בחומרה גבוהה יותר, עובדה שהוא אמר שיש לזה סאונד דולבי (ולא 16 ביט וכדומיו).
חבל שלא יצא כלום מהקונסולה הזו
וכן, אני נהנה לראות את הסירטונים שלהם מדי פעם (כששוךחים פה קישור), ולא יוצא לי להגיב לסירטונים כי אני רואה את רובם מהאתר ולא כל כך מקדיש זמן לתגובה.
היה נחמד לראות את הסירטון שלהם.
בדיוק שאלתי את עצמילפני שנכנסתי לאתר האם cb5000 העלה עוד סרטון, סיקור שהוא הכין
ומה עם התחרות שהשתתפת בה, שרצית להיות מועמד למשהו, רציתי לשמוע האם התקבלת או קיבלת תגובה
אחרי שראיתי את הדיסקים האלו שיניתי מאט את דעתי
(הם בגודל של תקליט)
וכן, ביחס לאיכות שהיא נותנת ולקונסולות שהיא מריצה זו תמורה טובה,
אני מנחש שזה בגלל שבקונסולות המקוריות נתוני האיבוד והמאבד הגראפי הרבה יותר חלשים וכאן זה מריץ את אותם המשחקים בחומרה גבוהה יותר, עובדה שהוא אמר שיש לזה סאונד דולבי (ולא 16 ביט וכדומיו).
חבל שלא יצא כלום מהקונסולה הזו
וכן, אני נהנה לראות את הסירטונים שלהם מדי פעם (כששוךחים פה קישור), ולא יוצא לי להגיב לסירטונים כי אני רואה את רובם מהאתר ולא כל כך מקדיש זמן לתגובה.
היה נחמד לראות את הסירטון שלהם.
בדיוק שאלתי את עצמילפני שנכנסתי לאתר האם cb5000 העלה עוד סרטון, סיקור שהוא הכין
ומה עם התחרות שהשתתפת בה, שרצית להיות מועמד למשהו, רציתי לשמוע האם התקבלת או קיבלת תגובה
חחחח אני הולך בקרוב להכין עוד סרטונים, הזמנתי ביום ראשון Dazzle. ובנוגע לתחרות, לצערי הפסדתי . אם הייתי מנצח הייתי מודיע ושם קישור
איזה מכשיר הזוי, וואו
חבל שגם רוב המשחקי FMV ממש על הפנים שם. אפילו בסגה סידי היו יותר טובים
חבל שגם רוב המשחקי FMV ממש על הפנים שם. אפילו בסגה סידי היו יותר טובים
סגה פשוט הזונה של תעשיית המשחקים.
תראו מה זה , היא הוציאה את המשחקים שלה לכל פלטפורמה אפשרית.
תראו מה זה , היא הוציאה את המשחקים שלה לכל פלטפורמה אפשרית.
LONG LIVE NINJA GAIDEN
עדיין לא ראיתי את הסרטון אבל רק לפי השם מדובר במשחקי לייזר דיסק, וקשה לי להאמין שאתם לא מכירים את המשחקים האדירים כמו:
DRAGONS LAIR
SPACE ACE
MAD DOG MCREE
ועוד ועוד...לדעתי זה דבר מגניב לגמרי, אני זוכר שליד המכונה של מיס פקמן היה מכונה של דראגון לייר 2 זה הטריף אותי, חשבתי לעצמי כמה מקום צריך בשביל זה
DRAGONS LAIR
SPACE ACE
MAD DOG MCREE
ועוד ועוד...לדעתי זה דבר מגניב לגמרי, אני זוכר שליד המכונה של מיס פקמן היה מכונה של דראגון לייר 2 זה הטריף אותי, חשבתי לעצמי כמה מקום צריך בשביל זה
ברור שמכיריםdj_anubis כתב:עדיין לא ראיתי את הסרטון אבל רק לפי השם מדובר במשחקי לייזר דיסק, וקשה לי להאמין שאתם לא מכירים את המשחקים האדירים כמו:
DRAGONS LAIR
SPACE ACE
MAD DOG MCREE
אבל עזוב תראה, תראה את הסרטון
מה שמגניב שם זה הכוננים האלה של סגה מגה דרייב ושל טורבו גרפיקס
-
- אדמין
- יצירת קשר:
אם היית רואה את הסרטון היית מגלה שדווקא Dragon's Lair, אולי משחק הלייזרדיסק הידוע ביותר, דווקא לא יצא עליה..dj_anubis כתב:עדיין לא ראיתי את הסרטון אבל רק לפי השם מדובר במשחקי לייזר דיסק, וקשה לי להאמין שאתם לא מכירים את המשחקים האדירים כמו:
DRAGONS LAIR
SPACE ACE
MAD DOG MCREE
עם או בלי קשר, החבר'ה האלה מגניבים לאללה.. נרשמתי לערוץ שלהם.
מגניב אקס, שמח שנהנית. תמסור להם שסייברנייטור שלח אותך, אני חבר מאוד טוב שלהם
Re: פיוניר Laseractive - אחת הקונסולות המשונות שראיתי
סיקור מצוין, והם נראים אחלה חבר'ה המסקרים