האייפון 4S חם מהתנור (תמונות באדיבות אנגדג'ט)

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

האייפון 4S חם מהתנור (תמונות באדיבות אנגדג'ט)

שליחה על ידי Ax=Battler »

נראה בדיוק כמו האייפון 4. גם אותו המסך עם אותה הרזולוציה. אבל בפנים העניינים השתפרו מאד:
צ'יפ A5 ליבה כפולה
תמונה

אינפיניטי בלייד 2 אמור, לפי המפתחים, לרוץ עם טכנולוגיה וגרפיקה שרואים על קונסולות ביתיות (נו באמת..)
תמונה

תמונה

אנטנה חדשה (ברור..) ומהירות הורדה כפולה! (כמו של המתחרים החזקים ביותר, המוטורולה אטריקס והחדשים של HTC)
תמונה

המצלמה גם חדשה לגמרי. היא 8 מגה פיקסלים עם טכנולוגיות חדשות לשיפור התמונה
תמונה

תמונה

תמונה

המצלמה גם מהירה יותר מאלה של המתחרים
תמונה

ומצלמת וידאו ב 1080p
תמונה

סוף סוף אפשר להריץ תכנים (סרטים ומשחקים) על מסכים גדולים
תמונה

ויש גם זיהוי קול לעזרה בכל מני דברים כמו לשאול על מזג האויר הצפוי היום, לבקש הפעלת שעון מעורר בשעה מסוימת, תזכורות, חיפוש באינטרנט ועוד.. לדעתי מיותר
תמונה

תמונה

האייפון 4S ייצא רשמית לשוק ב 14 לאוקטובר. המחירים המצוינים הם כמובן רלבנטיים לארה"ב וגוררים התחייבות לשנתיים (כמובן). נראה שישראל תצטרף לחגיגה רק בדצמבר..
תמונה

האייפון 4S יישר קו עם המתחרים. זה יפה, אבל מאפל ציפיתי למשהו מיוחד, לא more of the same
וזהו.. אין אייפון 5.. הממ..

הערכה שלי היא שסמסונג הולכת לעשות לאפל בית ספר עם הנקסוס פריים שיוצג בעוד שבוע

הערה קטנה: שימו לב למועד פרסום הפוסט.. הרבה לפני שאר האתרים הישראלים!
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: האייפון 4S חם מהתנור (תמונות באדיבות אנגדג'ט)

שליחה על ידי R A V E N »

כן בהחלט שיפור מרשים
והמעבד הכפול אני בטוח אפל באמת תנצל ולא כמו בגאלקסי 2 שזה רק שם יפה DUAL COR, אבל הם לא מנצלים אותו בכלל.

אז עכשיו בעצם מבחינת נתונים הוא די כמו גאלקסיS2
חבל שלא עשו לו מראה חדש. טוב בטח נראה את 5 רק בשנה הבאה.

כרגע טוב לי עם 4 הרגיל ואני לא מתכוון להחליף לאנדרואיד. התעסקתי הרבה עם טלפונים שונים של אנדרואיד
בהחלט מערכת מעולה אבל IOS של אפל פשוט הרבה יותר כיפית נוחה ויציבה
אנדרואיד פשוט לא כיפי ונוח. אבל בהחלט מערכת טובה
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: האייפון 4S חם מהתנור (תמונות באדיבות אנגדג'ט)

שליחה על ידי Ax=Battler »

נכון, אנדרואיד עדיין לא יודעת לנצל מעבדים מרובי ליבות, מה שהופך את ה S2 למפלצת ביצועים בתיאוריה בלבד.
אבל כל זה ישתנה עוד 6 ימים עם הצגת הסמסונג נקסוס פריים (אני חולה על השם הזה, נשמע כמו רובוטריק) שיהיה הראשון עם גירסת אנדרואיד 4.0 (Ice Cream Sandwich) שלראשונה תשתמש באופן מלא במעבדים בעלי יותר מליבה אחת.
אתמול במקביל להצגה המעט מאכזבת של אפל שחררה סמסונג טיזר מעניין של הנקסוס פריים שמאשר שיהיה לו מסך קעור:
תמונה

אני לא חסיד גדול של ה"חידוש הזה" שהוצג לראשונה בנקסוס S, אבל מה שיותר מטריד אותי זה האפשרות שיהיה לו מסך מפלצתי בגודל 4.6 אינץ' (לפי המילה המודגשת BIG בסרטון של סמסונג). זה נראה לי יותר מדי לטלפון סלולארי. היה לי גלקסי S (הראשון, עם מסך 4 אינץ') והוא פשוט הרגיש לי גדול מדי.. נראה לי שהם ממש מגזימים כבר עם גודל המסך.

יש סיכוי גבוה שהנקסוס פריים יהיה גירסה של ה Samsung Galaxy S II HD LTE שהוצג החודש ושהוא למעשה גלקסי S2 עם מסך גדול יותר ברזולוציה גבוהה יותר וקישוריות דור רביעי.
תמונה
שלח תגובה