מטווח Virtual Reality + Arcade
מטווח Virtual Reality + Arcade
לפני כמה זמן דיברנו פה על זה שהיה בלב המפרץ משחק יריות, שהוא היה כמו מטווח כזה, המשחק היה על מסך ענקי והיו יכולים לשחק בו משהו כמו 8-10 אנשים, ואז היו רואים כל מיני חלליות והיה צריך לירות בהן
חיפשתי ואמנם לא מצאתי את המשחק הזה...אבל מצאתי משהו אחר שאני בטוח שראיתי אותו פעם (99% שזה היה בלב המפרץ)
זה נקרא ARCADE SHOOTING RANGE:
http://multivu.prnewswire.com/mnr/bassp ... arcade.jpg
מצאתי פה עוד כמה עדיין לא הצלחתי למצוא את המשחק עם החייזרים
[video]http://2.bp.blogspot.com/-VUuAyvKwC1U/U ... CF1512.JPG[/video]
ועוד משהו שנזכרתי, הייתי פעם אחת במן מתקן כזה שאני זוכר שהוא נראה כמו משהו כזה:
היו מושבים בפנים, וכל פעם הייתה נכנסת קבוצה של אנשים, ואז המפעיל היה שואל איזה סימולטור אתם רוצים לראות, כל אחד צעק משהו אחר , אני זוכר שבמקרה שלי בחרו מטוסים והמתקן הזה היה סוג של VIRTUAL REALITY כל החללית הזאת הייתה זזה לפי הסרט זה היה ממש כייף, מישהו עוד היה בכזה?
חיפשתי ואמנם לא מצאתי את המשחק הזה...אבל מצאתי משהו אחר שאני בטוח שראיתי אותו פעם (99% שזה היה בלב המפרץ)
זה נקרא ARCADE SHOOTING RANGE:
http://multivu.prnewswire.com/mnr/bassp ... arcade.jpg
מצאתי פה עוד כמה עדיין לא הצלחתי למצוא את המשחק עם החייזרים
[video]http://2.bp.blogspot.com/-VUuAyvKwC1U/U ... CF1512.JPG[/video]
ועוד משהו שנזכרתי, הייתי פעם אחת במן מתקן כזה שאני זוכר שהוא נראה כמו משהו כזה:
היו מושבים בפנים, וכל פעם הייתה נכנסת קבוצה של אנשים, ואז המפעיל היה שואל איזה סימולטור אתם רוצים לראות, כל אחד צעק משהו אחר , אני זוכר שבמקרה שלי בחרו מטוסים והמתקן הזה היה סוג של VIRTUAL REALITY כל החללית הזאת הייתה זזה לפי הסרט זה היה ממש כייף, מישהו עוד היה בכזה?
Re: מטווח VIRTRUAL REALITY + ARCADE
שיחקתי בזה לפני 10 שנים ביורו דסני בצרפת. יש לי גם תמונה אני ימצא אותה אני יעלה אותה לפה.
אני זוכר את שני המשחקים.
הסימולטור היה בקריון ובכל כמה חודשים החליפו בו את הסרט.
המטווח היה בלב המפרץ והוא לא שרד יותר מכמה חודשים.
הסימולטור היה בקריון ובכל כמה חודשים החליפו בו את הסרט.
המטווח היה בלב המפרץ והוא לא שרד יותר מכמה חודשים.
אני הייתי בחורב בסימולטור הזה, זה באמת היה מגניב, אין ספק שהכיף כף לנד היה ארקייד מטורף, תחשבו על איזה השקעה זאת הייתה להקים את כל התפאורה הזאת שם
כן והיום יש את כל החרא של המכונות מזל לילדים או יותר גרוע מכונת בובות עם המנוף המפגר שזוכים בממתק מעזה... שאני בקניון עם הילדים שלי . הם לא מקבלים אסימונים לחרא הזה רק למכונות ארקייד
חינוך מצוין ג'קי!
אני מחכה שהילדים שלי יגיעו לגיל שאפשר להתחיל.
אני מחכה שהילדים שלי יגיעו לגיל שאפשר להתחיל.
Re: מטווח Virtual Reality + Arcade
המכונה הזו שרואים בתמונה הראשונה עם הארקייד מערב הפרוע
היה פעם במגדל שלום ב"פארק שעשועים" המעפן מאירלנד
זוכרים אותו?
שם גם פעם ראשונה שיחקתי בארקייד של צבי הנינג'ה.
הייתי כל כך קטן שבקושי יכולתי להחזיק את ה Rifle הזה ובקושי פגעתי במשהו
היה פעם במגדל שלום ב"פארק שעשועים" המעפן מאירלנד
זוכרים אותו?
שם גם פעם ראשונה שיחקתי בארקייד של צבי הנינג'ה.
הייתי כל כך קטן שבקושי יכולתי להחזיק את ה Rifle הזה ובקושי פגעתי במשהו
LONG LIVE NINJA GAIDEN
אני כל כך רוצה לשחק במשחקי האקדח במחשב בבית (כן, אני סופר עצלן ולא יוצא מהבית) אני צריך פתרון איך לשחק עם אקדח בכל משחקי הנוסטלגיות של פעם (בNES עם הצלחות ועם הכלב)
וכן, דברים טובים מבקרים את הארץ לאיטים נדירות, יותר מדברים על זה כמה שנים אחר כך - "כמה חבל שפספסנו את זה"
וכן, דברים טובים מבקרים את הארץ לאיטים נדירות, יותר מדברים על זה כמה שנים אחר כך - "כמה חבל שפספסנו את זה"
תקנה את WII ותשחק כל הדברים האלה על אמולטוריםoompi כתב:אני כל כך רוצה לשחק במשחקי האקדח במחשב בבית (כן, אני סופר עצלן ולא יוצא מהבית) אני צריך פטרון איך לשחק עם אקדח בכל משחקי הנוסטלגיות של פעם (בNES עם הצלחות ועם הכלב)
רוב האמולטורים שם עד כמה שאני יודע מדמים את כל המשחקי אקדח שהיו
לדוגמה אני משחק כרגע בSNATCHER על אמולטור של סגה סי די דרך WII
ובקטעי אקשן במקום להשתמש באקדח של קונאמי המקורי שהיה פעם, אתה פשוט מכוון למסך עם השלט של WII
עובד תענוג!
אני מוכן לבדוק יותר מאוחר את DUCK HUNT, אם הוא עובד ככה גם