סוני 2 משחקים בעייתיים
סוני 2 משחקים בעייתיים
טוב אני מתאר לעצמי שאני היחיד פה שמשחק עדיין משחקי PS2 אבל בכל זאת אני חייב לשאול משהו
את הסוני 2 (החדש יותר) קניתי לפני כמה חודשים מENJOYSTICK בסך הכל עובד מצוין
אבל!
יש משחקים שפשוט לא רצים טוב, למשל STAR WARS BATTLEFRONT 1&2 שני משחקים שבאמת רציתי לשחק..הורדתי אותם מ2 מקורות, צרבתי בALCOHOL 120% על מהירות X4 ובחרתי סוג צריבה PS2, מדיות של סילבר ליין
המשחק עובד אבל על שניה נתקע ממש זז בצעד אחרי צעד
עכשיו אין לי ספק שזאת לא בעיה בסוני עצמו..הסוני הזה נשאר באותה נקודה מהיום שהוא הגיע, סביבה נקייה ורוב המשחקים רצים טוב
יש מצב טוב שאני בסוף אביא את המשחקים האלה מאי ביי או משהו..קיויתי שאולי מישהו פה יוכל לגלות לי משהו חדש...
את הסוני 2 (החדש יותר) קניתי לפני כמה חודשים מENJOYSTICK בסך הכל עובד מצוין
אבל!
יש משחקים שפשוט לא רצים טוב, למשל STAR WARS BATTLEFRONT 1&2 שני משחקים שבאמת רציתי לשחק..הורדתי אותם מ2 מקורות, צרבתי בALCOHOL 120% על מהירות X4 ובחרתי סוג צריבה PS2, מדיות של סילבר ליין
המשחק עובד אבל על שניה נתקע ממש זז בצעד אחרי צעד
עכשיו אין לי ספק שזאת לא בעיה בסוני עצמו..הסוני הזה נשאר באותה נקודה מהיום שהוא הגיע, סביבה נקייה ורוב המשחקים רצים טוב
יש מצב טוב שאני בסוף אביא את המשחקים האלה מאי ביי או משהו..קיויתי שאולי מישהו פה יוכל לגלות לי משהו חדש...
Re: סוני 2 משחקים בעייתיים
תבדוק אם באמולטור הם רצים טוב, כדי לראות שאין בעייה במשחקים עצמם שהורדת.
אתה יכול לנסות גם להריץ אותם דרך USB או יותר טוב, כבל רשת, אם יש לך את האופצייה. אבל אם הקונסולה חדשה והדיסק איכותי, זה אמור לעבוד.
אתה יכול לנסות גם להריץ אותם דרך USB או יותר טוב, כבל רשת, אם יש לך את האופצייה. אבל אם הקונסולה חדשה והדיסק איכותי, זה אמור לעבוד.
תודה עידן אבל ממה שהספקתי לקרוא הפתרון הזה של לקרוא דרך USB ממש לא עובד עם כל המשחקים...והאמת שלא היה לי יותר מידי סבלנות לחקור את זה כרגע...עשית את זה פעם זה עבד לך?
מנסיון של שנים, דיסקים של סילבר ליין לא תמיד עובדים טוב בPS2.
יש כמה משחקים רגישים יותר שממש נתקעים עם סילבר ליין
תקנה דיסקים של NASHUA או בכלל הכי טוב של VERBATIM ותבדוק. רוב הסיכויים שיעבוד לך פיקס
כמובן יש מצב שצריך לכוון את העיינית אבל איך שאתה מתאר את זה, לדעתי זה הדיסקים
ודי ג'יי מה זה לא מבין אותך, אמרת שקנית לפני כמה חודשים PS2 באנג'וייסטיק
מי קונה PS2 חדש כשאתה יכול להוסיף טיפה ולקנות אקסבוקס??
חסר איפה להשיג PS2 משומש? קרובים, חברים, יד2........
היום ב800 שח כבר אפשר להביא 360, אז לשלם איזה 500\600 שקל על PS2?
חח יש לך איזה שהיא התנגדות לדברים חדשים
בכל מקרה תשיג לך דיסקים איכותיים ותראה שזה מסתדר
יש כמה משחקים רגישים יותר שממש נתקעים עם סילבר ליין
תקנה דיסקים של NASHUA או בכלל הכי טוב של VERBATIM ותבדוק. רוב הסיכויים שיעבוד לך פיקס
כמובן יש מצב שצריך לכוון את העיינית אבל איך שאתה מתאר את זה, לדעתי זה הדיסקים
ודי ג'יי מה זה לא מבין אותך, אמרת שקנית לפני כמה חודשים PS2 באנג'וייסטיק
מי קונה PS2 חדש כשאתה יכול להוסיף טיפה ולקנות אקסבוקס??
חסר איפה להשיג PS2 משומש? קרובים, חברים, יד2........
היום ב800 שח כבר אפשר להביא 360, אז לשלם איזה 500\600 שקל על PS2?
חח יש לך איזה שהיא התנגדות לדברים חדשים
בכל מקרה תשיג לך דיסקים איכותיים ותראה שזה מסתדר
DJ תגיד בן כמה אתה? אני באמת רוצה לדעת! מה עובר לך בראש לקנות סוני 2 לפני כמה חודשים
יד שנייה מפוצץ בסוני. ואיך בכלל אפשר להשוות אקסבוקס...לך כבר לקנות אקסבוקס ויפה שעה אחת קודם.
אגב הסוני 2 קונסלה מעולה. אני בעצמי יורדיד בעתיד אמולטור שלה ומתכוון לשחק. אבל מפה ועד לקנות אותה חדשה...
יד שנייה מפוצץ בסוני. ואיך בכלל אפשר להשוות אקסבוקס...לך כבר לקנות אקסבוקס ויפה שעה אחת קודם.
אגב הסוני 2 קונסלה מעולה. אני בעצמי יורדיד בעתיד אמולטור שלה ומתכוון לשחק. אבל מפה ועד לקנות אותה חדשה...
זה לא בדיוק לפני כמה חודשים זה יותר משהו כמו שנה
אני בכלל לא מצטער שקניתי אותה, ואין שום קשר מבחינתי ומקום להשוואה לאקס בוקס זה דבר אחד וזה דבר אחר
לקנות סוני מיד 2, כשאין לך דרך לדעת עם הקונסולה הזאת עפ העל הרצפה איזה יום ובאיזה מצב היא עובדת אני מוותר על הרעיון..בשביל עוד קצת כסף אני יושן בשקט בלילה משחק במה שבא לי ומבחינתי זה שווה את זה
תמיד יהיה לסוני 2 הרבה מקום של נוסטלגיה אצלי...בקיצור חלאס לחפור לי על זה
אני בכלל לא מצטער שקניתי אותה, ואין שום קשר מבחינתי ומקום להשוואה לאקס בוקס זה דבר אחד וזה דבר אחר
לקנות סוני מיד 2, כשאין לך דרך לדעת עם הקונסולה הזאת עפ העל הרצפה איזה יום ובאיזה מצב היא עובדת אני מוותר על הרעיון..בשביל עוד קצת כסף אני יושן בשקט בלילה משחק במה שבא לי ומבחינתי זה שווה את זה
תמיד יהיה לסוני 2 הרבה מקום של נוסטלגיה אצלי...בקיצור חלאס לחפור לי על זה
עשיתי את זה הרבה ועובד אחלה, פשוט זמני טעינה יותר ארוכים. לא כל המשחקים עובדים, אבל יש רשימות תאימות. מסובך זה לא, בכל מקרה.dj_anubis כתב:תודה עידן אבל ממה שהספקתי לקרוא הפתרון הזה של לקרוא דרך USB ממש לא עובד עם כל המשחקים...והאמת שלא היה לי יותר מידי סבלנות לחקור את זה כרגע...עשית את זה פעם זה עבד לך?
חשוב להבהיר אבל שהמצב שלי שונה משלך-אני התחלתי להשתמש בשיטה הזו כדי להגן על הלייזר של הקונסולה המסכנה שלי, שהיא כבר בת 10, אם לא יותר.
איך הCUTSCENES עובדים ברוב המשחקים? לפי מה שקראתי הUSB הוא 1.1 ז"א שהמהירות קריאה שלו יותר איטית מDVD ובגלל זה הCUTSCENES לא עובדים טוב...
Dj הפתרון זה מה שרשמתי לך קודם. לך לאופיס דיפו ותקנה דיסק אחד איכותי של VERBATIMdj_anubis כתב:איך הCUTSCENES עובדים ברוב המשחקים? לפי מה שקראתי הUSB הוא 1.1 ז"א שהמהירות קריאה שלו יותר איטית מDVD ובגלל זה הCUTSCENES לא עובדים טוב...
תראה איזה יופי CUTSCENES עובדים פתאום.
מכיר את הסיפור של הCUTSCENES , צריך פשוט דיסק טוב. סילבר ליין עושים בעיות
או שפשוט תקנה את המשחק המקורי במשהו כמו 8$.
גם חוקי וגם יעבוד כמו שצריך
גם חוקי וגם יעבוד כמו שצריך