בניתי עוד פאנל חדש בסגנון AFTER BRUNER שמותאם למכונה הקיימת שלי כבר(OUT RUN)
כל התהליך בבלוג שלי.
סרטון קצר של הפנאל החדש, סליחה מראש על התזוזות בצילום. הבן שלי צילם אותי
[video]http://www.youtube.com/watch?v=fazIcAwJXV4&feature=plcp[/video]
בניית פאנל חדש בסגנון AFTER BRUNER
Re: בניית פאנל חדש בסגנון AFTER BRUNER
וואו!! 10 !
ציוד טיסה משוכלל ובאמת מושקע
חווייה!!!
מאוד מושקע ונראה ממש כיפי!
*בו נגיד, שהארכייד קיבל בימינו 1000% שידרוג, מעבר למה שהגיע לו במקור ועשיו אתה לא משחק בארקייד, אלא מטיס מטוס שלם
חווייה!!!
*בו נגיד, שהארכייד קיבל בימינו 1000% שידרוג, מעבר למה שהגיע לו במקור ועשיו אתה לא משחק בארקייד, אלא מטיס מטוס שלם
כן, תודה. היום באמת היום אפשר לרכוש כל הציוד של קוקפיט מטוס. ממש כל הלוח בקרה! ולבנות בבית מדמה טיסה.oompi כתב:וואו!! 10 !
חווייה!!!
אבל אני לא בקטע הזה, תן לי להנות ממשחקי ארקייד ישנים וטובים
מדהים כל הכבוד
אפשר בבקשה קצת תיעוד של העבודה? מאיפה השגת את הגרפיקה של המדבקות? איזה ג'ויסטיקים קנית ומאיפה?
איפה הדפסת הכל?
אפשר בבקשה קצת תיעוד של העבודה? מאיפה השגת את הגרפיקה של המדבקות? איזה ג'ויסטיקים קנית ומאיפה?
איפה הדפסת הכל?
dj_anubis כתב:מדהים כל הכבוד
איפה הדפסת הכל?
בבלוג שלי DJ הגרפיקה אני עשיתי בפוטו שופ. בקיציר כנס לבלוג שלי תראה שלב אחרי שלב
עברתי על הבלוג ואני חייב להגיד שעשית עבודה מדהימה!
התוצר הסופי העביר בי זכרונות נוסטלגיים משנות ה-80 ששיחקתי באפטר-ברנר במכונת Cockpit שגם זזה וזה היה הדבר הכי מגניב בעולם בזמנו...
התוצר הסופי העביר בי זכרונות נוסטלגיים משנות ה-80 ששיחקתי באפטר-ברנר במכונת Cockpit שגם זזה וזה היה הדבר הכי מגניב בעולם בזמנו...
תותח כבר אמרנו?
פששש איזה יופי של עבודה!
אחלה תמונות בבלוג
פששש איזה יופי של עבודה!
אחלה תמונות בבלוג