הדרך הכי טובה לשחק בMAME
הדרך הכי טובה לשחק בMAME
רציתי לשאול איך לדעתכם הדרך הכי טובה לשחק בMAME
בגרסאות הקונסולה, יש מספר מוגבל של קרדיט ואז בדרך כלל המטרה להגיע כמה שיותר רחוק, אבל בMAME אין הגבלה שזה טוב מצד אחד כי אפשר לראות את סוף המשחק מצד שני זה הורס את הסיבה להתאמץ
אז איך הייתם ממליצים לי לשחק במשחקי SHMUPS בMAME
האם לשחק עד סוף המשחק ואז לראות את הניקוד הסופי
האם לראות כמה אני מגיע הכי רחוק במספר קרדיטס מוגבל
דרך אגב, שיחקתי היום RAIDEN TRAD בMAME, המשחק הזה ממש קשה הוא בנוי על CHECKPOINTS אז ממש בקושי הצלחתי לסיים את הבוס הראשון אבל המשחק קשה, בשלב 2 אני נפסל מהר מאוד, ואז ישר אני חוזר לתחילת השלב...
דרך אגב 1942 משחק לא קל אבל ממש ממכר
בגרסאות הקונסולה, יש מספר מוגבל של קרדיט ואז בדרך כלל המטרה להגיע כמה שיותר רחוק, אבל בMAME אין הגבלה שזה טוב מצד אחד כי אפשר לראות את סוף המשחק מצד שני זה הורס את הסיבה להתאמץ
אז איך הייתם ממליצים לי לשחק במשחקי SHMUPS בMAME
האם לשחק עד סוף המשחק ואז לראות את הניקוד הסופי
האם לראות כמה אני מגיע הכי רחוק במספר קרדיטס מוגבל
דרך אגב, שיחקתי היום RAIDEN TRAD בMAME, המשחק הזה ממש קשה הוא בנוי על CHECKPOINTS אז ממש בקושי הצלחתי לסיים את הבוס הראשון אבל המשחק קשה, בשלב 2 אני נפסל מהר מאוד, ואז ישר אני חוזר לתחילת השלב...
דרך אגב 1942 משחק לא קל אבל ממש ממכר
Re: הדרך הכי טובה לשחק בMAME
פשוט לשחק בכיף ולא לחשוב על השטויות האלה. לא קרדיטס ובטוח לא ניקוד שלא מעניין אף אחד.
מקסימום לנסות כמה שפחות קרדיטס. אבל ניקוד זה סתם מפגר
אני משחק סתם בשביל הכיף ולא חושב אפילו לשניה על קדיטס. שם מלא קרדיטס וקדימה להנות
אני משחק סתם בשביל הכיף ולא חושב אפילו לשניה על קדיטס. שם מלא קרדיטס וקדימה להנות
+1R A V E N כתב:פשוט לשחק בכיף ולא לחשוב על השטויות האלה. לא קרדיטס ובטוח לא ניקוד שלא מעניין אף אחד.
R A V E N כתב:פשוט לשחק בכיף ולא לחשוב על השטויות האלה. לא קרדיטס ובטוח לא ניקוד שלא מעניין אף אחד.
לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר.
-
- אדמין
- יצירת קשר:
רייבן צודק.
אבל אני עדיין מתבאס כל פעם שאני נפסל. בלי קשר לזה שאני לא צריך לשים עוד שקל
אבל אני עדיין מתבאס כל פעם שאני נפסל. בלי קשר לזה שאני לא צריך לשים עוד שקל
דווקא העובדה שיש אין סוף פסילות דיי מוציאה מהריגוש של המשחק, כשהיינו משחקים במכונות ושמים שקל, היינו מוציאים את הנשמה כדי להחזיק כמה שיותר על השקל הזה, ברגע שיש אין סוף פסילות אז אתה אומר לעצמך נו שטויות אז מה עם נפסלתי ואז יוצא שאין את הריגוש הזה, אתה נהנה אבל אין את האינטנסטיביות שהייתה במכונה
דווקא שמתי לב שאם אני מגביל את עצמי נגיד ל-3 או 5 קרדיטס כמו בקונסולה אז הריגוש הרבה יותר גדול, ובמיוחד בSHMUPS הניקוד כן משחק תפקיד, במיוחד אם אני רוצה להשתפר בחלק מהם, הקטע שאתה יודע שאם נגמר הקרדיטס אז המשחק נגמר דווקא גורם לי הרבה יותר להתאמץ כמו במכונה המקורית
דווקא שמתי לב שאם אני מגביל את עצמי נגיד ל-3 או 5 קרדיטס כמו בקונסולה אז הריגוש הרבה יותר גדול, ובמיוחד בSHMUPS הניקוד כן משחק תפקיד, במיוחד אם אני רוצה להשתפר בחלק מהם, הקטע שאתה יודע שאם נגמר הקרדיטס אז המשחק נגמר דווקא גורם לי הרבה יותר להתאמץ כמו במכונה המקורית
סבבה, אז תגביל את עצמך, ככה גם אני עושה לפעמים.
בשורה התחתונה-מה שמתאים לך. בטח אתה לא צריך לשאול אותנו את זה, כל אחד שיפעל בדרך שממנה הוא נהנה הכי הרבה. הרי בשביל זה אנחנו משחקים בד"כ, לא?
בשורה התחתונה-מה שמתאים לך. בטח אתה לא צריך לשאול אותנו את זה, כל אחד שיפעל בדרך שממנה הוא נהנה הכי הרבה. הרי בשביל זה אנחנו משחקים בד"כ, לא?
ברור נו לא באתי להגיד לכם איך לשחק, סתם רציתי לראות איך אתם משחקים, ומה אתם חושבים על הרעיון כל עוד שאנחנו נהנים אז זה מה שחשוב
את הזמן האמיתי למשחקים ואתגרים אני מגדיש למשחקים חדשים
אחרי זה באים משחקי קונסולות, שפה ושם אפשר לשחק במשחקים מאתגרים (אבל לא יותר מדי)
ואחרי זה בא MAME שזה כמו שאומרים בשביל PURE FUN , פשוט בשביל כיף טהור
כמובן שגם הרבה פעמים אני משתמש בSAVE STATES במשחקי קונסולות
כבר עברנו את זה והתקדמנו. אפשר לשחק פשוט בכיף במשחקים של פעם בשביל נוסטלגיה ובכלל בשביל כיף
את הכוחות שלי אני משאיר למשחקים חדשים
דרך אגב יצא לפני כמה ימים Max Payne 3 , פשוט WOW! איזה משחק חזק
הפקה ברמה הגבוהה ביותר (כמו Uncharted). גרפיקה אחד הטובות שהיו עד היום.
גיימפליי אדיר, חכם ומאתגר.
אחרי זה באים משחקי קונסולות, שפה ושם אפשר לשחק במשחקים מאתגרים (אבל לא יותר מדי)
ואחרי זה בא MAME שזה כמו שאומרים בשביל PURE FUN , פשוט בשביל כיף טהור
כמובן שגם הרבה פעמים אני משתמש בSAVE STATES במשחקי קונסולות
כבר עברנו את זה והתקדמנו. אפשר לשחק פשוט בכיף במשחקים של פעם בשביל נוסטלגיה ובכלל בשביל כיף
את הכוחות שלי אני משאיר למשחקים חדשים
דרך אגב יצא לפני כמה ימים Max Payne 3 , פשוט WOW! איזה משחק חזק
הפקה ברמה הגבוהה ביותר (כמו Uncharted). גרפיקה אחד הטובות שהיו עד היום.
גיימפליי אדיר, חכם ומאתגר.
תגיד RAVEN הוא מבוסס על ה-2 הקודמים סיימתי את השניים האחרים לפני כמה שנים, אני לא ממש זוכר משהו מהם, אני צריך לסיים אותם שוב כדי באמת להבין את המשחק?