צריך התקנה מלאה alchohol 120

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

צריך התקנה מלאה alchohol 120

שליחה על ידי dj_anubis »

יש לי בעיה בתוכנת צריבה של ALCHOHOL...אני משתמש בה כדי לצרוב משחקי PS2, בתוכנה הזאת כשצורבים דיסק יש בעיקרון אפשרות לבחוור DATATYPER- PLAYSTATION 2, וזה אמור לשפר את הסיכוי שהדיסק ייצרב בצורה שתעבוד בסוני 2

הבעיה שאצלי פשוט אין את האופציה הזאת...משום מה היא כבויה

יש למישהו פה גרסת התקנה מלאה, אם אתם לא רוצים לפרסם פה אשמח אם תשלחו לי בפרטי...

צרבתי אותם דרך NERO...ממש מוזר הורדתי שני משחקים אחד מהם הסוני פשוט לא מריץ, פשוט לא רואים כלום חוץ ממסך שחור
דיסק שני נתקע כל 10 שניות (למרות שהדיסק חדש)

נורא מוזר כי הוא מצליח לקרוא כמו שצריך מיליון דיסקים אחרים...
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: צריך התקנה מלאה alchohol 120

שליחה על ידי Ax=Battler »

לדברים כאלה הכי טוב להשתמש בטורנטים. לדוגמה:
http://thepiratebay.se/torrent/7190613/ ... DMIN_CRACK
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

תצרוב על מהירות נמוכה, משהו בסגנון כפול 4. אבל בתכל'ס, זה תלוי המון באיכות הדיסק.
כיום יש לי דיסקים לא איכותיים, ורוב הסיכויים שזה לא יעבוד על הפלייסטיישן 2 שלי, שגם הלייזר שלו כבר חלש. עם דיסק איכותי-סיכוי גדול בהרבה.

אני אישית משתמש בעיקר ב-USB כיום כדי לשחק בפלייסטיישן 2 שלי(כיום=אחת לכמה חודשים, במקרה הטוב...)
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

באטלר תודה...לפעמים אני עושה כאלה שטויות...לא שמתי לב שכותבים ALCOHOL...תוכנה מעולה וכשצורבים אם בוחרים PLAYSTATION 2 זה באמת עוזר! :P
עידן מז"א אתה מריץ דרך USB, אפשר לשחק משחקים דרך USB? ואם כן איך עושים את זה?
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

בהחלט אפשר להריץ דרך USB. אך מאחר וה-USB של הפלייסטיישן 2 הוא 1.1, יש בעייה של תאימות עם חלק מהמשחקים, וחלק מהמשחקים יעבדו עם זמני טעינה ארוכים יותר ו/או עם קפיצות בסרטונים. עם זאת, מאחר והלייזר של הפלייסטיישן 2 שלי גוסס, זה שומר עליו. זה כמובן גם נוח יותר מלשמור 100 דיסקים שונים.

פיתרון טוב יותר יהיה הרצת משחקים באמצעות כבל רשת, ואז זה כבר עובד מהר ועם תאימות גבוהה בהרבה.

פרטים תוכל למצוא כאן:

http://versatile1.wordpress.com/2008/01 ... -with-ps2/
שלח תגובה