אימולטורים חדשים

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
eric
מאסטר
מאסטר

אימולטורים חדשים

שליחה על ידי eric »

באטלר אם תרצה לשדרג את האתר אז ככה.... אימולטורים שנוספו להורדה באתרי אינטרנט שאני הורדתי בדקתי ועובדים:

רשימת האימולטורים הבייתים: SONY , NINTENDO

1. Dolphin - קונסולה המריצה משחקי GAME CUBE NINTENDO אז אני חושב שדיברנו עלך האימולטור הזה אבל לא ניראה לי יותר מידיי

2. PS2 - מבית SONY אימולטור של 2 PLAY STATION

רשימת האימולטורים לקונסולות ניידות: SONY , NINTENDO

1. NINTENDO DS - קונסולה ניידת מבית NINTENDO

2. PSP - בהחלט מגניב לדעת שאפשר לשחק משחקים כאלה בימים כאלה :)

רשימת האימולטורים הישר מאולמות ה-ARCADE:
SEGA , LASSERDISK , ATOMISWAVE

1. DEMUL -(מריצ (ATOMISWAVE, NAOMI,) כעיקרון רמת הדריים קאסט) אימולטור זה בפיתוח להריצ בעתיד גם את ה- HIKARU

2. Daphne - הוא אימולטור שמריצ משחקי לייזר דיסק (עכשיו מה שיפה באימולטור הזה הוא שאין צורך לדעת אייך לחפש משחקים ולהתקין אותם... אתה פשוט לוחצ על המשחק שאתה רוצה באימולטור והאימולטור מוריד לך אותו מהאינטרנט באופן אוטומטי וכל שעליך לעשות זה לשחק הוא מוכן והוא גם נישאר אצלך במחשב לפעם הבאה ככה שאין צורך להוריד את המשחק שוב)

3. MODEL 3 - של SEGA זה אימולטור שחיכיתי לו הרבה זמן מריצ משחקים כמו פרק היורה סגה ראלי 2 ועוד משחקים שחבל הזמן וגם מלחמת הכוכבים מי שמכיר
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

Re: אימולטורים חדשים

שליחה על ידי dj_anubis »

ATMOISWAVE צריך מחשב דיי חזק, PS2 לא עובד אצלי טוב בכלל ניסיתי להוריד אותו ופרסמתי הודעה בנושא, המשחקים רצים אבל ממש לאט, DAPHNE מגניב לגמרי, DOLPHIN לא ניסיתי (פחות מעניין אותי) גם הסגה מודל 3 פחות אכפת לי ממנו
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

אריק לדעתי אין מה לשים אמולטורים של קונסולות 3D כמו PS2,GAMECUBE,WII..... כי הם פשוט בקושי עובדים
אולי לא בקושי אבל יש מלא בעיות וזה פשוט לא עובד מושלם. לא כיף בכלל לשחק בהם
גם DS לא רץ כזה טוב.

בכל מקרה אני לא מסוגל לגעת בהם. מעדיף לשחק במשחק כמו שהוא היה אמור להיות או לא לשחק בכלל
תמונה
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

R A V E N כתב:אריק לדעתי אין מה לשים אמולטורים של קונסולות 3D כמו PS2,GAMECUBE,WII..... כי הם פשוט בקושי עובדים
אולי לא בקושי אבל יש מלא בעיות וזה פשוט לא עובד מושלם. לא כיף בכלל לשחק בהם
גם DS לא רץ כזה טוב.

בכל מקרה אני לא מסוגל לגעת בהם. מעדיף לשחק במשחק כמו שהוא היה אמור להיות או לא לשחק בכלל
זה פשוט לא נכון. שיחקתי בלא מעט משחקים ל-Gamecube ול-Wii על Dolphin והם עובדים פשוט מעולה, לרמה של כמעט שלמות, אם לא שלמות. גם סיימתי משחקים שלמים שרצו חלק ובלי שום בעיות(למשל, Fire Emblem).

גם האמולטור של ה-DS מצוין וברמה גבוהה מאוד-ויש לי DS מקורי, אז אין לי שום בעיה להגיד את זה.
כנ"ל PS2-כל עוד יש מחשב חזק, אפשר להריץ הרבה משחקים ברמה גבוהה מאוד. כנ"ל, יש לי PS2 מקורי.

לגבי PSP-הוא כבר פחות טוב, לפחות כרגע, אלא אם יש מחשב חזק מאוד.
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

בזכןת האמולטורים כבר כדאי להשקיע טיפה יותר במחשב ובכרטיס מסך.
כזכור לי הייתה לי בעייה לשחק ב DS כשמו הוא, Double Screen שזה 2 מסכים ואם איני טועה גם מסכי מגע וקצת בעייתי לדמות את זה במחשב
וכיום יצא 3DS, אז איך את זה ידמו?
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

oompi כתב: וכיום יצא 3DS, אז איך את זה ידמו?
חחחחחחחחחחח
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

הבוקר שחקתי רזידנט איוול דד איימ לסוני 2 וסיימתי אותו והוא עובד מעולה
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

רייבן אני חושב אולי שאתה מתעצל להוריד משחקים כמוני? :)
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

eric כתב:רייבן אני חושב אולי שאתה מתעצל להוריד משחקים כמוני? :)
משחקים להוריד ממש לא בעיה. הבעיה היא שהם לא עובדים מספיק טוב. לפחות בשבילי זה לא מספיק טוב
חוץ מזה יש לי PS2 אז אם כבר אני אשחק עליו
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ax=Battler »

eric כתב:באטלר אם תרצה לשדרג את האתר אז ככה.... אימולטורים שנוספו להורדה באתרי אינטרנט שאני הורדתי בדקתי ועובדים:

רשימת האימולטורים הבייתים: SONY , NINTENDO

1. Dolphin - קונסולה המריצה משחקי GAME CUBE NINTENDO אז אני חושב שדיברנו עלך האימולטור הזה אבל לא ניראה לי יותר מידיי

2. PS2 - מבית SONY אימולטור של 2 PLAY STATION

רשימת האימולטורים לקונסולות ניידות: SONY , NINTENDO

1. NINTENDO DS - קונסולה ניידת מבית NINTENDO

2. PSP - בהחלט מגניב לדעת שאפשר לשחק משחקים כאלה בימים כאלה :)

רשימת האימולטורים הישר מאולמות ה-ARCADE:
SEGA , LASSERDISK , ATOMISWAVE

1. DEMUL -(מריצ (ATOMISWAVE, NAOMI,) כעיקרון רמת הדריים קאסט) אימולטור זה בפיתוח להריצ בעתיד גם את ה- HIKARU

2. Daphne - הוא אימולטור שמריצ משחקי לייזר דיסק (עכשיו מה שיפה באימולטור הזה הוא שאין צורך לדעת אייך לחפש משחקים ולהתקין אותם... אתה פשוט לוחצ על המשחק שאתה רוצה באימולטור והאימולטור מוריד לך אותו מהאינטרנט באופן אוטומטי וכל שעליך לעשות זה לשחק הוא מוכן והוא גם נישאר אצלך במחשב לפעם הבאה ככה שאין צורך להוריד את המשחק שוב)

3. MODEL 3 - של SEGA זה אימולטור שחיכיתי לו הרבה זמן מריצ משחקים כמו פרק היורה סגה ראלי 2 ועוד משחקים שחבל הזמן וגם מלחמת הכוכבים מי שמכיר
תודה אריק!
האמולטור DAPHNE מעודכן כבר בדף הגיימקיוב.
בעניין ה PS2, בדף הקונסולה באתר מצויין ש PCSX2 הוא האמולטור המועדף. האם אליו התכוונת?
ה DS וה PSP הן קונסולות חדשות יחסית וחורגות מהסקופ של האתר. החלטתי מזמן שכל קונסולה שיצאה אחרי שנת 2000 לא תכנס לרשימה. אחרי הכל זה אתר של משחקי וידאו וינטג'.. :)
מבין האמולטורים לארקייד נראה לי שהכי מעניין זה DAPHNE. אני אשתדל לעדכן את האתר בהקדם.
שלח תגובה