EBAY SHIT
EBAY SHIT
[video]http://www.youtube.com/watch?v=WLbspsHu ... AAAAAAAEAA[/video]
Re: EBAY SHIT
אחד הבעיות של איביי וזה לא רק במשחקים
על מלא שטויות שעולים גרושים , המוכרים דופקים אותך במשלוח
על מלא שטויות שעולים גרושים , המוכרים דופקים אותך במשלוח
מסכים
בדרך כלל הקונה צריך לדעת מראש את עלות המשלוח על מה שהוא קונה
וזה לא בסדר לקחת על משלוח יותר תשלום מאשר על הקנייה
דרך אגב: למרות כל מה שהוצג מקודם, שמעתי דווקה על איביי שיש שם על הרבה מוצרים את המשלוח בחינם (שהמשלוח כביכול כבר כלום בעלות המוצר)
אז אני לא חושב חושב שהמכירה באיביי לא מוצדקת לפחות במרבית המקרים (למרות שקניה מסוחרים/ יד שניה הכל תמיד מותל בספק למרות שיש עליהם ביקורות, הערכות וכאלו)
אני זוכר שפעם הייתה כתבה על כך שמישהו הציע באיביי את אישתו לעבדות במכירה פומבית וסגרו לו את זה ונראה לי שפתחו על זה חקירה משטרתית עולם נחמד יש לנו
בדרך כלל הקונה צריך לדעת מראש את עלות המשלוח על מה שהוא קונה
וזה לא בסדר לקחת על משלוח יותר תשלום מאשר על הקנייה
דרך אגב: למרות כל מה שהוצג מקודם, שמעתי דווקה על איביי שיש שם על הרבה מוצרים את המשלוח בחינם (שהמשלוח כביכול כבר כלום בעלות המוצר)
אז אני לא חושב חושב שהמכירה באיביי לא מוצדקת לפחות במרבית המקרים (למרות שקניה מסוחרים/ יד שניה הכל תמיד מותל בספק למרות שיש עליהם ביקורות, הערכות וכאלו)
אני זוכר שפעם הייתה כתבה על כך שמישהו הציע באיביי את אישתו לעבדות במכירה פומבית וסגרו לו את זה ונראה לי שפתחו על זה חקירה משטרתית עולם נחמד יש לנו
אני קונה באופן קבוע מאי-ביי והדרך הטובה ביותר לא להתעצבן על השטויות האלו היא פשוט לבחור את האפשרות של מיון התוצאות לפי עלות מוצר+משלוח לישראל ואז בראש הרשימה מקבלים את המכרזים הנורמאליים והזולים.
gushacha כתב:פשוט לבחור את האפשרות של מיון התוצאות לפי עלות מוצר+משלוח לישראל ואז בראש הרשימה מקבלים את המכרזים הנורמאליים והזולים.
בדיוק! רק ככה אני קונה!