יש לי IMAGE של משחק שאני רוצה להפעיל אותו בלי הדיסק, מדובר על משחק PC שהדיסק המקורי היה AUDIO TRACKS + המשחק עצמו
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה בסגנון DAEMON TOOLS שיכולה שאני אטעין אליה את IMAGE בפורמט ISO שכולל בתוכו את קטעי מוזיקהושיהיה אפשר לשמוע את הטראקים בלי באמת להכניס את הדיסק?
יש לי גם עוד בעיה, שאם אני מנסה להריץ את זה דרך DAEMON אני מקבל הודעה שהדיסק לא בכונן, מתוך סקרנות שיניתי את שמות הכוננים בCONTROL PANEL ככה שהכונן הוירטואלי יהיה הכונן דיסקים הראשון (לדוגמא D) ואז המשחק כן רץ, אבל שוב בלי המוזיקה...
יש תוכנה שיכולה לסדר את זה? שגם תגדיר שהכונן הוירטואלי יהיה נגיד הראשון? ושתנגן Audio Tracks?
מחפש תוכנמה בסגנון DAEMON
Re: מחפש תוכנמה בסגנון DAEMON
איזה משחק זה?
פעם ראשונה אני רואה משחק PC שמגיע בקובץ ISO+MP3
יש כאלה לסגה סידי ול PC ENGINE
אני חושב שקיימות תוכנות שממירות את זה לפורמט אחר פשוט
כמו לדוגמה תוכנה שממירה קבצים כאלה לפורמט BIN\CUE
גם אני חיפשתי פעם משהו דומה
אבל תגיד איזה משחק זה?
פעם ראשונה אני רואה משחק PC שמגיע בקובץ ISO+MP3
יש כאלה לסגה סידי ול PC ENGINE
אני חושב שקיימות תוכנות שממירות את זה לפורמט אחר פשוט
כמו לדוגמה תוכנה שממירה קבצים כאלה לפורמט BIN\CUE
גם אני חיפשתי פעם משהו דומה
אבל תגיד איזה משחק זה?
-
- אדמין
- יצירת קשר:
תנסה את ALCOHOL 52:dj_anubis כתב: לי IMAGE של משחק שאני רוצה להפעיל אותו בלי הדיסק, מדובר על משחק PC שהדיסק המקורי היה AUDIO TRACKS + המשחק עצמו
מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה בסגנון DAEMON TOOLS שיכולה שאני אטעין אליה את IMAGE בפורמט ISO שכולל בתוכו את קטעי מוזיקהושיהיה אפשר לשמוע את הטראקים בלי באמת להכניס את הדיסק?
http://shop.alcohol-soft.com/en/buynow_52.php
אני לא מבין גדול אמנם, אבל מה זה משנה באיזו תוכנה ייעשה שימוש? לדעתי כמו ש-Raven אמר, צריך להמיר את הפורמט עצמו.