את במקור השגתי את MK2 למחשב, 8 דיסקטים קטנים העתקתי כיווצץי עם חבר בARJ
גם אני חרשתי עליו מלא, באמת משחק מצוין
Mortal Kombat: Arcade Kollection
Re: Mortal Kombat: Arcade Kollection
(אוף טופיק, אבל מאחר וזה כבר הוזכר פה...)R A V E N כתב:חחח חזק!
כן אני גם פעם אהבתי קווסטים והיום זה קצת כבד עלי , למרות שאני מתכנן על איזה קווסט מעניין שעשוי כמו פעם
Gemini Rue
Gemini Rue מומלץ בחום, וזה בא ממישהו כמוני שממש לא מתחבר לקווסטים בד"כ.
מאותה חברה אני ממליץ גם על משחקי סדרת Blackwell.
מה שאני ממליץ יותר מאלו הוא To The Moon שהוא ללא ספק אחד המשחקים עם הסיפור הכי טוב ששיחקתי בהם אי פעם(אם לא ה-...). הוא גם זכה בפרס הסיפור הכי טוב ב-Gamespot, ואין ראוי ממנו(היה מועמד גם בעוד קטגוריות).
הוא בקושי עונה להגדרה של משחק אמנם, כי הרבה משחקיות אין בו, אבל הוא חובה לכל מי שאוהב סיפורים טובים(גם אם הסיפור עצמו מאוד עצוב ברובו).
תודה רבה על המלצה!עידן כתב:(אוף טופיק, אבל מאחר וזה כבר הוזכר פה...)R A V E N כתב:חחח חזק!
כן אני גם פעם אהבתי קווסטים והיום זה קצת כבד עלי , למרות שאני מתכנן על איזה קווסט מעניין שעשוי כמו פעם
Gemini Rue
Gemini Rue מומלץ בחום, וזה בא ממישהו כמוני שממש לא מתחבר לקווסטים בד"כ.
מאותה חברה אני ממליץ גם על משחקי סדרת Blackwell.
מה שאני ממליץ יותר מאלו הוא To The Moon שהוא ללא ספק אחד המשחקים עם הסיפור הכי טוב ששיחקתי בהם אי פעם(אם לא ה-...). הוא גם זכה בפרס הסיפור הכי טוב ב-Gamespot, ואין ראוי ממנו(היה מועמד גם בעוד קטגוריות).
הוא בקושי עונה להגדרה של משחק אמנם, כי הרבה משחקיות אין בו, אבל הוא חובה לכל מי שאוהב סיפורים טובים(גם אם הסיפור עצמו מאוד עצוב ברובו).
כבר שמתי לי To The Moon , אוריד אותו מחר. אני גם אוקיד את כל הסדרה של Blackwell, למרות שאת האמת אני לא יודע אם יהיה לי זמן לשחק בכולם.
To The Moon משחק חובה. באמת שאני לא מגזים, אני לא חושב שאי פעם המלצתי כל כך על משחק כמו שאני ממליץ עליו, בטח כשמדובר במשחק קצר ועם משחקיות מועטה. מה שכן, הוא נפתח קצת חלש, אז תן לו את הזמן(שעה ככה).
Blackwell זו פשוט סדרת קווסטים משובחת. בכלל, היא ו-Gemini Rue מזכירים לי מאוד בעיצוב וכד' את Beneath A Steel Sky שאהבתי מאוד.
Blackwell זו פשוט סדרת קווסטים משובחת. בכלל, היא ו-Gemini Rue מזכירים לי מאוד בעיצוב וכד' את Beneath A Steel Sky שאהבתי מאוד.