Mortal Kombat: Arcade Kollection
Mortal Kombat: Arcade Kollection
יצא מורטל קומבאט 1,2,3 גירסת ארקייד
סוף סוף גירסא זהה לחלוטין של המכונות, קודם כל הסאונד שיפרו אותו לגמרי. למשל בגירסת MAME חסר סאונד אפקט, שאחד השחקנים מפעיל נשק,או טריק כל שהוא.לא כל השחקנים אבל חלק מהם שנים אני מתלונן בפורמים בחו"ל על הבעיה של הסאונד בגירסת MAME וכרגיל לא הבינו מה אני רוצה. טוב אולי בגלל שאני מכיר כל כך טוב את מורטל קומבאט המכונה . לפי דעתי נשארו פה ושם עוד בעיות סאונד, אבל לא רצניים. בכל אופן הגירסא הזאת בהרבה יותר משופרת מהMAME ואני משחק בד"כ רק בMAME במשחקי ארקייד.
הגרפיקה אין הרבה שיפור, חוץ מזה שאפשר למתוח את המסך עד הסוף. בגלל שזה בגריסת HD
למרות שאני מעדיף את 4:3 יחס המקור.
אני בנתיים משחק בגירסת האקסבוקס. אבל מוריד במקביל לפיסי. בכדי להתקין את זה במכונה שלי
סוף סוף גירסא זהה לחלוטין של המכונות, קודם כל הסאונד שיפרו אותו לגמרי. למשל בגירסת MAME חסר סאונד אפקט, שאחד השחקנים מפעיל נשק,או טריק כל שהוא.לא כל השחקנים אבל חלק מהם שנים אני מתלונן בפורמים בחו"ל על הבעיה של הסאונד בגירסת MAME וכרגיל לא הבינו מה אני רוצה. טוב אולי בגלל שאני מכיר כל כך טוב את מורטל קומבאט המכונה . לפי דעתי נשארו פה ושם עוד בעיות סאונד, אבל לא רצניים. בכל אופן הגירסא הזאת בהרבה יותר משופרת מהMAME ואני משחק בד"כ רק בMAME במשחקי ארקייד.
הגרפיקה אין הרבה שיפור, חוץ מזה שאפשר למתוח את המסך עד הסוף. בגלל שזה בגריסת HD
למרות שאני מעדיף את 4:3 יחס המקור.
אני בנתיים משחק בגירסת האקסבוקס. אבל מוריד במקביל לפיסי. בכדי להתקין את זה במכונה שלי
Re: Mortal Kombat: Arcade Kollection
כן יש אותו מאוגוסט בארקייד של 360. לא ידעתי שהוא גם יצא למחשב.
בכל מקרה משחקי VS זה לא בשבילי. בשנות ה90 הייתי מה זה מתלהב מMK,SF ואחרי זה הייתי חזק בטקן
אבל זה מהר מאוד עבר לי והיום משחקים האלה ממש לא מעניינים אותי. וגם אף פעם לא הייתי כזה תותח בהם
בכל מקרה משחקי VS זה לא בשבילי. בשנות ה90 הייתי מה זה מתלהב מMK,SF ואחרי זה הייתי חזק בטקן
אבל זה מהר מאוד עבר לי והיום משחקים האלה ממש לא מעניינים אותי. וגם אף פעם לא הייתי כזה תותח בהם
תראה רייבן אני אוהב את רוב סוגי המשחקים. חוץ מקווסטים למרות שפעם ההיתי לא רע בזה(אי הקופים).
היום אין לי סבלנות לקווסט למה? לך לקוסם,תן אגס,יביא לך מגף,יצא מפתח...יאללה אין כוח
אבל מורטל קומבאט אצלי זה היה בפעם הראשונה שראיתי אותו, כמו איזה שוק, לעומת מכונות אחרות.
אגב אשתי ראתה תחשבונית של הפריצה של האקסבוקס,שאלה אותי מה זה RGH? אמרתי לה,אל תשאלי! הרופא נתן לי בדיקה באופן פרטי לעשות אותה...מה אני יפיל עליה עוד תיק, עם כל המכונות שלי ושאר שיגעונות.
אמרה לי טוב תראה אם יש החזר בקופ"ח
היום אין לי סבלנות לקווסט למה? לך לקוסם,תן אגס,יביא לך מגף,יצא מפתח...יאללה אין כוח
אבל מורטל קומבאט אצלי זה היה בפעם הראשונה שראיתי אותו, כמו איזה שוק, לעומת מכונות אחרות.
אגב אשתי ראתה תחשבונית של הפריצה של האקסבוקס,שאלה אותי מה זה RGH? אמרתי לה,אל תשאלי! הרופא נתן לי בדיקה באופן פרטי לעשות אותה...מה אני יפיל עליה עוד תיק, עם כל המכונות שלי ושאר שיגעונות.
אמרה לי טוב תראה אם יש החזר בקופ"ח
חחח חזק!
כן אני גם פעם אהבתי קווסטים והיום זה קצת כבד עלי , למרות שאני מתכנן על איזה קווסט מעניין שעשוי כמו פעם
Gemini Rue
ודרך אגב היום יש קווסטים של הדור הזה על PS360 שאפשר ממש בכיף לשחק
מאוד ממליץ לך אם יש לך PS3 להשיג משחק HEAVY RAIN, משהו מדהים ולדעתי אחד המשחקים הכי טובים על PS3
קווסט של הדור הבא! המשחק הזה פשוט חוויה
ויש גם LA NOIRE שזה על כל הקונסולות ונדמה לי לא מזמן יצא למחשב
בקשר לMK , אז בהחלט הייתי בשוק כשהוא יצא למכונות. זה היה משהו!
מה לא עשיתי בשביל להשיג גרסה של SNES, חבל שדווקה גרסת SNES הייתה כל כך גרועה.
ממש ממש גרסה גרועה (ולא רק בגלל שאין דם)
כן אני גם פעם אהבתי קווסטים והיום זה קצת כבד עלי , למרות שאני מתכנן על איזה קווסט מעניין שעשוי כמו פעם
Gemini Rue
ודרך אגב היום יש קווסטים של הדור הזה על PS360 שאפשר ממש בכיף לשחק
מאוד ממליץ לך אם יש לך PS3 להשיג משחק HEAVY RAIN, משהו מדהים ולדעתי אחד המשחקים הכי טובים על PS3
קווסט של הדור הבא! המשחק הזה פשוט חוויה
ויש גם LA NOIRE שזה על כל הקונסולות ונדמה לי לא מזמן יצא למחשב
בקשר לMK , אז בהחלט הייתי בשוק כשהוא יצא למכונות. זה היה משהו!
מה לא עשיתי בשביל להשיג גרסה של SNES, חבל שדווקה גרסת SNES הייתה כל כך גרועה.
ממש ממש גרסה גרועה (ולא רק בגלל שאין דם)
ps3 אין לי, ואני גם לא מתכונן לקנות בעתיד. פשוט צריך זמן לשחק גם, בארקייד,אקסבוקס,אמיגה,אטארי...
לגביLA NOIRE אני משחק איתו מידי פעם הגעתי לדיסק השני.
ואגב מורטל קומבאט היה לי אותו אז לאמיגה, שזה היה הגירסא מכל המחשבים והקונסלות הכי קרובה לארקייד.
תגיד רייבן לפי מה שחיפשתי באינטרנט גילתי שאין צי'ט מוד למישחקים של אקסבוקס. רק הדברים המפגרים כמו קודים שנותנים לך לבוש או תספורת למשחק מסוים. או יותר גרוע קוד שנותן לך אין סוף חיים בתנאי שתסיים תמישחק...אז איך אני יסיים תמישחק בלי צי'ט מהתחלה?
בכל אופן אני תקוע בנסיך הפרסי הראשון גירסת ארקייד לאקסבוקס. ואני לא מוצא לו צי'ט.
לגביLA NOIRE אני משחק איתו מידי פעם הגעתי לדיסק השני.
ואגב מורטל קומבאט היה לי אותו אז לאמיגה, שזה היה הגירסא מכל המחשבים והקונסלות הכי קרובה לארקייד.
תגיד רייבן לפי מה שחיפשתי באינטרנט גילתי שאין צי'ט מוד למישחקים של אקסבוקס. רק הדברים המפגרים כמו קודים שנותנים לך לבוש או תספורת למשחק מסוים. או יותר גרוע קוד שנותן לך אין סוף חיים בתנאי שתסיים תמישחק...אז איך אני יסיים תמישחק בלי צי'ט מהתחלה?
בכל אופן אני תקוע בנסיך הפרסי הראשון גירסת ארקייד לאקסבוקס. ואני לא מוצא לו צי'ט.
כן היום כמעט ואין צ'יטים בקונסולות חדשות
הבנתי שזה בגלל המולטיפלייר ברשת, שיהיה פחות צ'יטרים או משהו כזה
בעיקרון בגלל שיש לנו JTAG-RGH יש דווקה מלא צ'יטים. אנשים עושים כל מיני מודים לקבצי משחקים
יש אותם כאן (חח דרך אגב יש שם עכשיו צ'יטים לMK9 שיצא ב2011)
http://www.xbox360iso.com/jtag-custom-xex-f144.html
רק יש שתי בעיות.
זה בדרך כלל למשחקים די חדשים שיצאו בחודשים אחרונים
וגם עד כמה שאני יודע זה עובד רק עם משחקים מלאים של הדיסקים. לא לארקייד, כי הם בנויים אחרת
הבנתי שזה בגלל המולטיפלייר ברשת, שיהיה פחות צ'יטרים או משהו כזה
בעיקרון בגלל שיש לנו JTAG-RGH יש דווקה מלא צ'יטים. אנשים עושים כל מיני מודים לקבצי משחקים
יש אותם כאן (חח דרך אגב יש שם עכשיו צ'יטים לMK9 שיצא ב2011)
http://www.xbox360iso.com/jtag-custom-xex-f144.html
רק יש שתי בעיות.
זה בדרך כלל למשחקים די חדשים שיצאו בחודשים אחרונים
וגם עד כמה שאני יודע זה עובד רק עם משחקים מלאים של הדיסקים. לא לארקייד, כי הם בנויים אחרת
מורטל קומבט 2 היה מדהים במכונות והיה מעולה גם בסופר נינטנדו.
שיחקתי בו לראשונה בחופשת פסח בתחילת שנות התשעים בקניון הזהב והתמכרתי.
הייתי מביא לשם את הגליון של "פריק" עם כל המהלכים המיוחדים והפייטליטיז.
אחרי כמה שעות קפצתי שם למגה-סאן סנטר וקניתי את המשחק לסופר נינטנדו.
עלה לי איזה 350 ש"ח. הרבה כסף לילד בן 14, אבל חרשתי עליו עם חברים כל חופשת פסח!
אהה.. הנוסטלגיה....
אהה.. הנוסטלגיה....
חחח אז יש מצב שהייתי שם כשקנית או אפילו מכרתי לך את המשחקgushacha כתב:מורטל קומבט 2 היה מדהים במכונות והיה מעולה גם בסופר נינטנדו.
אהה.. הנוסטלגיה....
הייתי חי במגה סאן סנטר וגם עבדתי שם הרבה.
וכן MK2 היה ממש מדהים, לדעתי הכי טוב בסדרה. הוא גם יצא פשוט מדהים על SNES. ממש היה חזק
אני זוכר שכתבו עליו בכל המגאזינים כמו GAMEPRO והיו מלא תמונות. זה היה נראה פשוט מטורף
ואז הגיע מכונה לקניון הזהב.
איפה נמצא קניון הזהב?
באיזור תעשייה ראשון לציון