NEO GEO גרסת קונסולה או MAME

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

NEO GEO גרסת קונסולה או MAME

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי, אז ככה יש לי שאלה אליכם

האם כשאתם משחקים משחקי NEO GEO כמו SAMURAI SHOWDOWN, METAL SLUG, SONIC WINGS
ועוד להיטים של NEO GEO אתם משחקים דרך MAME בגרסת הארקייד? או שאתם משחקים בגרסת הקונסולה?

היתרונות של הקונסולה שאפשר לשנות את רמת הקושי בקלות, וגם אתה מוגבל בCONTINUE ככה שתצטרך יותר להתאמץ...

אם אתם משחקים בגרסת הקונסולה באיזה אמולטור אתם משתמשים?
eric
מאסטר
מאסטר

Re: NEO GEO גרסת קונסולה או MAME

שליחה על ידי eric »

תראה אני את מטאל סלאג הראשון סיימתי ברמה 4 עוד שזה היה במכונות באסימון אחד ככה שלא מפריע לי לשחק בגירסה הביתית ולהיות מוגבל ל-4 אסימונים בלבד

אני משחק בכללי בגירסה של הארקייד כי זה הכי נוח מבלי לשנות לגירסה הביתית כי זה יותר נגיש

אני משתמש באימולטור של מיימ ולפעמים אני מעביר לגירסה הביתית כי יש שם יותר אפשרויות אם מסקרן אותי לראות מה עשו בגירסה הביתית ואיזה תוספות הוסיפו שם

רק שחכת להוסיף את גירסת ה-CD שהיא לא פחות מהגירסה הביתית ביגלל המשחקים הנוספים שיש רק בקונסולה הזו ואין לא בארקייד ולא בקונסולה הרגילה... ובזה אני נהנה לשחק יותר באימולטור של נאבולה
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

לא מתעסק בזה כבר. פשוט בוחר משחק ומפעיל אותם. אין לי מושג על מה זה עובד כברירת מחדל, אבל על מה שזה עובד, זה מה שאני מפעיל :) ומה זה משנה כבר , הרי גם ככה יש אין סוף מטבעות.

ובקשר לנאו ג׳או סי די אז זה מכשר מה זה קקה. כל שניה יש שם loading של שעה עם הקוף הזה

תמונה

אי אפשר לשחק ככה. כל הכיף בנאו גאו שזה מהיר
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

NEO GEO CD ממש לא מעניין אותי, אריק על איזה אמולטור אתה משחק את הגרסאות הביתיות?
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי...אז הנה כמה דברים שנתקלתי בהם
קיימים שלושה אמולטורים שאני לפחות מכיר שמריצים NEO GEO את גרסת הקונסולה

01. NEORAGEX
02. WINKAWAS
03. NEBULA

אני חייב להגיד שהייתי בטוח שהמשחקים האלה ירוצו מצוין בגרסת הקונסולה אבל נכון לעכשיו המצב לא נראה מזהיר כל כך...

לגבי NEORAGEX, זה אמולטור עם INTERFACE דיי מוזר אין לכן תפריט במצב של WINDOWS אלא ישר האמולטור עולה עם תפריט גרפי ב-FULL SCREEN, דבר שצריך לשים אליו לב, הגרסאות של המשחקים שמריצים ב - NEORAGEX הם לא גרסאות ה - MAME, צריך להוריד גרסאות שמיועדות לאמולטור הספציפי הזה, אז ניסיתי להריץ את BURNING FIGHT שרץ באופן זהה לחלוטין למכונה, פשוט עם 4 CREDITS זה הכל, אין אפילו בחירת רמת קושי

אבל כשניסיתיח להריץ את SONIC WINGS 2, יש פשוט קפיצות, תחשבו שאתם משחקים 2 שניות חלק ואז יש כמו FRAMESKIP, זה קרה גם שכיוונתי אותו על 0, בקיצור הבעיה לא אצלי

לגבי WINKAWAS 1.62, משהו דיי מרגיז באמולטור הזה, כדי לצאת מהמשחק צריך קודם לעצור אותו ורק אז אפשר לצאת, זה דיי מרגיז, הוא אמור להריץ משחקים של MAME, המשחקים כן רצים עליו, אבל משהו מוזר קורה שם כשמנסים לעבור ל - FULL SCREEN הוא כל הזמן קורס אצלי בגלל משהו שקשור ל - DIRECT DRAW, לא הצלחתי לסדר את זה

NEBULA הוא אמור להריץ משחקים של MAME, אבל שוב יש עם לא מעט משחקים בעיות, SONIC WINGS 2, פשוט לא רץ לי על האמולטור הזה

אשמח אם תתנו תגובות, או תגלו לי אם ואיך הצלחתם להריץ את גרסת הקונסולות, אני מתאר לעצמי שהפתרון האידיאלי אם רוצים להרגיש את אימת ה - GAMEOVER זה פשוט להכניס 4 שקל בהתחלת המשחק ולא להתפתות להכניס יותר, לגבי הקטע של להוריד רמת קושי אני משער ש DIP SWITCH הוא הפתרון הכי "נוח" למרות שבתכלס אני לא אוהב להוריד את הרמה, אלא לשחק כמו שNEO GEO התכוונו, למרות שהפייטים שלהם נהיים קשים דיי מהר...
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

יש גם את האימולטור FBA אני לא יודע אם הוא מספיק טוב יהיה לך
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
dj_anubis
מאסטר
מאסטר