ג'ויסטיק ארקייד טוב ב 99 ש"ח
Re: ג'ויסטיק ארקייד טוב ב 99 ש"ח
וואי מגניב לגמרי! כולה 100 שקל! תודה על המידע
לצערי התקשרתי לשני חנויות באג בראשון וכמו תמיד המוכרים המטומטמים לא ידעו על מה אני מדבר בכלל ובסוף אמרו שאין להם את זה.
את האמת זה לא אומר כלום. מנסיון שיש לי עם המוכרים בבאג, יש מצב שיש להם ושזה בכלל ממש תלוי ליד המוכר. אבל אני לא אסע במיוחד
זה מדהים איזה מוכרים רשת באג שמה בחנויות.
לצערי התקשרתי לשני חנויות באג בראשון וכמו תמיד המוכרים המטומטמים לא ידעו על מה אני מדבר בכלל ובסוף אמרו שאין להם את זה.
את האמת זה לא אומר כלום. מנסיון שיש לי עם המוכרים בבאג, יש מצב שיש להם ושזה בכלל ממש תלוי ליד המוכר. אבל אני לא אסע במיוחד
זה מדהים איזה מוכרים רשת באג שמה בחנויות.
טוב באג האלה עיצבנו אותי היום, אז הזמנתי לי מיפן דרך EBAY את זה
SNK Neo Geo Stick 2 למחשב ולPS3 (יצא 388 שח)
גם כי תמיד חלמתי על הג'ויסטיק הזה ובכלל על זה שיהיה לי משהו של NEO GEO בבית
וגם כי תמיד רציתי ג'ויסטיק ארקיידי סביר, לא הכי יקר ודי איכותי למשחקי MAME
אני יודע שיש כאלה שיגידו זה רק 4 כפתורים! אבל אני לא צריך יותר מזה. אני לא משחק במשחקי מכות VS
ומה שחשוב לי זה רק משחקי פלטפורמה,מכות רחוב,הרפתקאות.... בקיצר משחקים רגילים. ובשבילם 4 כפתורים זה בהחלט מספיק
לפי מה שאני מבין הג'ויסטיק מיוצר ביפן ומיוצר על ידי סגה
נראה מתי זה יגיע. כמובן אני אפרסם תמונות ובכלל נראה מה הוא שווה
SNK Neo Geo Stick 2 למחשב ולPS3 (יצא 388 שח)
גם כי תמיד חלמתי על הג'ויסטיק הזה ובכלל על זה שיהיה לי משהו של NEO GEO בבית
וגם כי תמיד רציתי ג'ויסטיק ארקיידי סביר, לא הכי יקר ודי איכותי למשחקי MAME
אני יודע שיש כאלה שיגידו זה רק 4 כפתורים! אבל אני לא צריך יותר מזה. אני לא משחק במשחקי מכות VS
ומה שחשוב לי זה רק משחקי פלטפורמה,מכות רחוב,הרפתקאות.... בקיצר משחקים רגילים. ובשבילם 4 כפתורים זה בהחלט מספיק
לפי מה שאני מבין הג'ויסטיק מיוצר ביפן ומיוצר על ידי סגה
נראה מתי זה יגיע. כמובן אני אפרסם תמונות ובכלל נראה מה הוא שווה
תתחדש תעדכן אותנו
-
- אדמין
- יצירת קשר:
אני מאד מזדהה! לכן בזמנו קניתי את ה Neo Geo Pocket Color שנמכר בסטוקים בעצם עד היום: http://www.gameliquidation.com/product_ ... anner_id=1 (שלא יהיו טעויות, זו חומרה מקורית של SNK והקונסולה האחרונה אי פעם שנשאה את השם ניאו גיאו)R A V E N כתב: גם כי תמיד חלמתי על הג'ויסטיק הזה ובכלל על זה שיהיה לי משהו של NEO GEO בבית
היום ההיתי בבאג באשדוד, כרגיל הסתומים שם לא ידעו על מה אני מדבר! אחרי חיפושים הוציאו לי את ההסטיק מהמחסן שלהם!!!
אז כך: הסטיק עצמו והכפתורים, רחוק שנות אור מגויסטיק של ארקייד. אין לא מקרו סווי'טץ, בכפתורים .התחושה של הכפתורים ממש לא כייפית. והסטיק עצמו לא משהו. אבל מצד שני שווה בשביל 99 ש"ח. גויסטיק כזה שהיה. מי שמוגבל בתקציב.
אבל שוב אני חוזר ואומר אפשר לקנות סטיק מוכן של X-ARCADE וזה הדבר האמיתי,איכותי.
והכי חשוב אפשר להגיד שזה לכל החיים!
אז כך: הסטיק עצמו והכפתורים, רחוק שנות אור מגויסטיק של ארקייד. אין לא מקרו סווי'טץ, בכפתורים .התחושה של הכפתורים ממש לא כייפית. והסטיק עצמו לא משהו. אבל מצד שני שווה בשביל 99 ש"ח. גויסטיק כזה שהיה. מי שמוגבל בתקציב.
אבל שוב אני חוזר ואומר אפשר לקנות סטיק מוכן של X-ARCADE וזה הדבר האמיתי,איכותי.
-
- אדמין
- יצירת קשר:
אתה צודק 100%. רק שזה משמעותית יקר יותר:jackiabu כתב:אבל שוב אני חוזר ואומר אפשר לקנות סטיק מוכן של X-ARCADE וזה הדבר האמיתי,איכותי.
130$ ג'ויסטיק + 70$ משלוח + 16% מעמ + ?% מכס..
פי 10 יקר יותר!!
קצת הגזמת...גירסת הסולו של X-ARCADE עולה 100 דולר, לפני מישלוח והכל.Ax=Battler כתב:אתה צודק 100%. רק שזה משמעותית יקר יותר:jackiabu כתב:אבל שוב אני חוזר ואומר אפשר לקנות סטיק מוכן של X-ARCADE וזה הדבר האמיתי,איכותי.
130$ ג'ויסטיק + 70$ משלוח + 16% מעמ + ?% מכס..
פי 10 יקר יותר!!
מישלוח לכזה דבר יעלה לא יותר מ40 דולר. אז זה לא בדיוק פי 10!!!
ובנינו אני חושב שאם אנשים פה,קונים קונסלות לא משנה איזה, אז אני חושב שכן אפשר להרשות לעצמך איזה גויסטיק נורמלי ואיכותי. בייחוד שפעם אחד קונים את זה!
X-ARCADE ללא ספק דבר קטלני. אין בכלל ספק שזה סטיק חלומי ואיכותי
בשבילי הוא יקר מדי, במיוחד למה שאני צריך וגם לדעתי הוא גדול מדי. גם ככה אין לי הרבה מקום לדברים האלה בבית
נאו ג'או סטיק שיצא לי קרוב ל400 שקל אני חושב יספיק לי למשחקי MAME כמו TOKI,FINAL FIGHT.....
דרך אגב מניין אם יקחו ממני מכס כי זה יצא 101 דולר ולוקחים מעל50דולר נדמה לי
מה שכן, ביקשתי ממוכר שירשום על חבילה מחיר של 40$ והוא אמר שאין שום בעיה. נראה מה יצא מזה
ועוד משהו, רק רציתי לומר שאם הייתי מתקשר לבאג והיו אומרים לי שיש להם, רוב הסיכוים שהייתי נוסע לשם וקונה אותו
לדעתי גם השלט הזול היה מספיק לי. אבל בסוף יצא לטובה יהיה לי משהו עם שם SNK NEOGEO בבית
ועכשיו שאלה, מה זה מקרו סווי'טץ הזה ולמה זה כל כך יותר טוב כשיש את זה? אני חדש בשלטי ארקייד
בשבילי הוא יקר מדי, במיוחד למה שאני צריך וגם לדעתי הוא גדול מדי. גם ככה אין לי הרבה מקום לדברים האלה בבית
נאו ג'או סטיק שיצא לי קרוב ל400 שקל אני חושב יספיק לי למשחקי MAME כמו TOKI,FINAL FIGHT.....
דרך אגב מניין אם יקחו ממני מכס כי זה יצא 101 דולר ולוקחים מעל50דולר נדמה לי
מה שכן, ביקשתי ממוכר שירשום על חבילה מחיר של 40$ והוא אמר שאין שום בעיה. נראה מה יצא מזה
ועוד משהו, רק רציתי לומר שאם הייתי מתקשר לבאג והיו אומרים לי שיש להם, רוב הסיכוים שהייתי נוסע לשם וקונה אותו
לדעתי גם השלט הזול היה מספיק לי. אבל בסוף יצא לטובה יהיה לי משהו עם שם SNK NEOGEO בבית
ועכשיו שאלה, מה זה מקרו סווי'טץ הזה ולמה זה כל כך יותר טוב כשיש את זה? אני חדש בשלטי ארקייד
המקרו סוויט'ש אחראי על כל קליק,שאתה לוחץ בפתור ארקייד.
יש שני סוגים של מיקרו סוויט'ש. אחד שניקרא לייף,והשני נקרא מיקרו סוויט'ש.
שהוא גם הפופלרי יותר. גם כל אחד מורכב בצורה שונה מתחת לכל כפתור (לאורך,ולרוחב)
"אורך חיים" של כל מיקרו סוויט'ש כזה הוא הרבה יותר ארוך מכל כפתור של גויסטיק ביתי.
התחושה היא אמיתית על כל קליק שאתה לוחץ אחד לאחד כמו בארקייד.
זה על קצה המזלג...קבל קישור עם הסבר מפורט יותר
http://arcadecontrols.com/arcade_controls.shtml#buttons
בגדול אין לך מה להסתבך עם זהץ אם תרצה בעתיד להזמין סטיק של ארקייד עם כפתורים. זה בד"כ בא עם מיקרוסווטי'ש .
יש שני סוגים של מיקרו סוויט'ש. אחד שניקרא לייף,והשני נקרא מיקרו סוויט'ש.
שהוא גם הפופלרי יותר. גם כל אחד מורכב בצורה שונה מתחת לכל כפתור (לאורך,ולרוחב)
"אורך חיים" של כל מיקרו סוויט'ש כזה הוא הרבה יותר ארוך מכל כפתור של גויסטיק ביתי.
התחושה היא אמיתית על כל קליק שאתה לוחץ אחד לאחד כמו בארקייד.
זה על קצה המזלג...קבל קישור עם הסבר מפורט יותר
http://arcadecontrols.com/arcade_controls.shtml#buttons
בגדול אין לך מה להסתבך עם זהץ אם תרצה בעתיד להזמין סטיק של ארקייד עם כפתורים. זה בד"כ בא עם מיקרוסווטי'ש .
אוקי תודה
הבנתי שבסטיק שהמנתי של NEOGEO יש את ה microswitch הזה.
מת כבר שיגיע
הבנתי שבסטיק שהמנתי של NEOGEO יש את ה microswitch הזה.
מת כבר שיגיע