זהירות לכל בעלי האקסבוקס מפריצה IEXTREME 1.71

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

Re: זהירות לכל בעלי האקסבוקס מפריצה IEXTREME 1.71

שליחה על ידי dj_anubis »

אני מאוד בעד הגישה של AX יש משהו בעיניי מאוד מיוחד בלקנות משחקים מקוריים, וזה לאו דווקא בשביל מגדלים, יש ערך מוסף כשיש לך את המשחק המקורי עם החוברת והקופסא, זה משהו שנשאר איתך לאורך שנים
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ax=Battler »

R A V E N כתב:בדיוק! אנחנו בעידן הדיגיטלי ולא בא לי להכניס אפילו דיסק אחד הביתה. לא רוצה אפילו לצרוב
אין כמו לשים ולשחק מהארדיסק
אני מסכים איתך 100% אבל קח בחשבון שרוב האנליסטים מסכימים שגם הדור הבא של הקונסולות שיגיע ב 2013-2014 יתמוך במדיות פיזיות, וכנראה שזה עדיין יהיה דיסקים (קרוב לודאי בלוריי)..
השוק לא יוכל לסבול מעבר חד מדי להפצה דיגיטלית, המון חנויות עלולות להפוך כך בן לילה לבלתי רלוונטיות.
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

תמיד ימכרו מדיות פיזיות, זה כמו שהיה פעם רק דיסקים של מוזיקה והיום אפשר לקנות MP3 או WAV
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

R A V E N כתב:כן הקטע הזה של ביטול פריצה קיים כבר כמה חודשים. יש לך מזל שלא נפלת קודם :)
הפריצה חדשה RESET GLITCH הבנתי תהיה בדיוק כמו JTAG וזה יהיה דבר אדיר, כי זה לכל המכשירים
ד"א בדקת כבר בחנויות בארץ? אמרו שיעשו את הפריצה? כי הבנתי שזה די יקר ולא כולם רוצים להתעסק עם זה
אתה מדבר על זה: http://xk3y.com ??
התענוג עולה חצי אלפייה.. http://www.teensy.co.uk/X360Key-Xbox-36 ... _info.html
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

Ax=Battler כתב:
R A V E N כתב:כן הקטע הזה של ביטול פריצה קיים כבר כמה חודשים. יש לך מזל שלא נפלת קודם :)
הפריצה חדשה RESET GLITCH הבנתי תהיה בדיוק כמו JTAG וזה יהיה דבר אדיר, כי זה לכל המכשירים
ד"א בדקת כבר בחנויות בארץ? אמרו שיעשו את הפריצה? כי הבנתי שזה די יקר ולא כולם רוצים להתעסק עם זה
אתה מדבר על זה: http://xk3y.com ??
התענוג עולה חצי אלפייה.. http://www.teensy.co.uk/X360Key-Xbox-36 ... _info.html
לא זה פשוט מפעיל לך משחקים מההארדיסק. לא רע בכלל ואם זה 500שח זה שווה מאוד. אפילו אם היה עולה יותר עדיין שווה.

אבל אני מדבר על RESET GLITCH שעדיין בחיתולים ומה שזה יעשה בסופו של דבר זה מה שJTAG עושה

זה יבטל את כל ההגנות של מיקרוסופט ויאפשר לשחק לא רק במשחקים מההארדיסק, אלא גם:
שינוי לגמרי של ממשק המכשיר
בלי סוף אמולטורים וכל מיני משחקי DOS (כמו לדוגמה קינג קווסט)
כל המשחקי XBLA (לייב ארקייד) יעבדו בלי שום בעיה ושום טריקים
תוספות של שלבים למשחקים שיוצאים בהמשך - DLC
שליטה מלאה על האקדיסקים עם COPY,PASTE,DELETE........
שום משחק לא יבקש עדכון ויבטל משהו. כמו לדוגמה עדכון אחרון שמבטל פריצה. אין דברים כאלה בJTAG
ועוד מלא מלא דברים

ופריצה כזאת בכלל חופשי שווה 500+ שקל. זה דבר מדהים ביותר

הנה בחור מהארץ שפורץ כבר שנים מכשירים מספר קצת על הפריצה החדשה RESET GLITCH
[video]http://www.youtube.com/watch?v=M6J4glVh ... r_embedded[/video]

והנה דמו קטן שהקלטתי של הJTAG שלי בפעולה. תראו איך הבוקס עולה ישר עם הממשק המיוחד
בגדול לכל משחק יש גם תמונות בתפריטים. עשיתי שם כמה דברים וכרגע יש לי רק וידאו לרוב המשחקים
[video]http://www.youtube.com/watch?v=svVme0_joFs[/video]
תמונה
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

לפי דעתי שווה 500 ש"ח. אבל בתנאי כמובן שהמשחקי ארקייד יעבדו בלי כל החרטא הזה של להתחבר לליב. שאר הדברים פחות מענינים אותי. אבל מעניין רייבן אם היה אפשר לנגן משם סרט בHD בפורמט KLV או משהו אחר?
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

jackiabu כתב:לפי דעתי שווה 500 ש"ח. אבל בתנאי כמובן שהמשחקי ארקייד יעבדו בלי כל החרטא הזה של להתחבר לליב. שאר הדברים פחות מענינים אותי. אבל מעניין רייבן אם היה אפשר לנגן משם סרט בHD בפורמט KLV או משהו אחר?
אתה מתכוון בטח בפורמט MKV :D שזה פורמט HD
את האמת אני לא חושב שיש משהו כזה. אף פעם לא התעניינתי בזה כי פשוט אין תחליף למחשב HTPC בסלון.
שום קונסולה או סטרימר לא יחליף מחשב שבו אתה יכול לשלוט בהכל. הרצת סרט כמו שצריך,קודקים, גודל וצבע כתוביות....
יש לי מחשב בסלון של איזה 1400 שח כבר 5 שנים ואנחנו רואים הכל בHD. תענוג! והמסך שלי בסלון יודע לנגן סרטי HD, לא נוגע בזה. אין על המחשב!
תמונה
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

R A V E N כתב:
jackiabu כתב:לפי דעתי שווה 500 ש"ח. אבל בתנאי כמובן שהמשחקי ארקייד יעבדו בלי כל החרטא הזה של להתחבר לליב. שאר הדברים פחות מענינים אותי. אבל מעניין רייבן אם היה אפשר לנגן משם סרט בHD בפורמט KLV או משהו אחר?
את האמת אני לא חושב שיש משהו כזה. אף פעם לא התעניינתי בזה כי פשוט אין תחליף למחשב HTPC בסלון.
שום קונסולה או סטרימר לא יחליף מחשב שבו אתה יכול לשלוט בהכל. הרצת סרט כמו שצריך,קודקים, גודל וצבע כתוביות....
יש לי מחשב בסלון של איזה 1400 שח כבר 5 שנים ואנחנו רואים הכל בHD. תענוג! והמסך שלי בסלון יודע לנגן סרטי HD, לא נוגע בזה. אין על המחשב!
כן רייבן אתה צודק אני התבלבלתי, KLV . ואני מסכים איתך לחלוטין שאין תחליף למחשב יותר טוב מכל סטרימר! הבעיה שאצלי אין לי מקום בסלון לתקוע מחשב נייח או להסתיר אותו
אפילו :roll: יש לי נייד גם חדש! אבל אין לו HDMI
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

jackiabu כתב:
R A V E N כתב:
כן רייבן אתה צודק אני התבלבלתי, KLV . ואני מסכים איתך לחלוטין שאין תחליף למחשב יותר טוב מכל סטרימר! הבעיה שאצלי אין לי מקום בסלון לתקוע מחשב נייח או להסתיר אותו
אפילו :roll: יש לי נייד גם חדש! אבל אין לו HDMI
תשתמש בחיבור VGA , אותו דבר. לא תרגיש הבדל
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

R A V E N כתב:תשתמש בחיבור VGA , אותו דבר. לא תרגיש הבדל
רק שלא יהיה סאונד..
שלח תגובה