כמה קונסולות חדשות של סגה שנתקלתי בהם בטויס אר אס
כמה קונסולות חדשות של סגה שנתקלתי בהם בטויס אר אס
לא מזמן הלכנו עם התינוק לטויס אר אס ופתאום אני רואה שם במה שעליה מלא אריזות של שתי קונסולות מבית סגה
אגב שתי הקונסולות נקראות מגהדרייב
צילמתי כמה תמונות
מצאתי בגוגל גם תמונה מה באמת יש בפנים
לפי מה שאני מבין זה סוג של WII רק הרבה יותר נחות ובלי גרפיקת תלת מימד. זה עדיין 16 ביט
למי שמכיר מכרו בארץ בשנה אחרונה חיקוי של Wii בשם MiWi שמשחקים שלו היו ממש גרועים , בלי תלת מימד וגם 16 ביט
לדעתי המגהדרייב הזה זה ממש כמו MiWi
אם זה כמו זיוף הזה בשם MiWi , אז השלטי תנוע שם זה בולשיט וזה תמיד עושה אותו דבר במשחקי איגרוף,טניס והשאר
יש מצב שמשחקים של MiWi שמכרו בארץ זה משחקים שהעתיקו בעצם מהמכשיר הזה של סגה
והקונסולה השניה שהייתה שם , זה מין ארקייד סטיק שמתחבר לטלוויזיה שבתוכו (כנראה דרך כרטיס זכרון SD) יש משחקים
משחקים שמגיעים עם המכשיר (לדעתי יש כמה ממש סתם משחקים, יכלו לשים עוד קלאסיקות)
מעניין למה עשו חריץ הזה לזכרון SD, מה יש להם איזה שירות באתר שניתן לקנות ולהוריד משחקים אחרים?
אני לא חושב שזה מיועד לרומים שאנחנו מורידים
כנראה בצרפת כמו בספרד הסגה ומותג מגהדרייב עדיין מאוד פופולרים כי רואים בבירור שזה מיועד לצרפת (הכל כתוב בצרפתית)
אגב שתי הקונסולות נקראות מגהדרייב
צילמתי כמה תמונות
מצאתי בגוגל גם תמונה מה באמת יש בפנים
לפי מה שאני מבין זה סוג של WII רק הרבה יותר נחות ובלי גרפיקת תלת מימד. זה עדיין 16 ביט
למי שמכיר מכרו בארץ בשנה אחרונה חיקוי של Wii בשם MiWi שמשחקים שלו היו ממש גרועים , בלי תלת מימד וגם 16 ביט
לדעתי המגהדרייב הזה זה ממש כמו MiWi
אם זה כמו זיוף הזה בשם MiWi , אז השלטי תנוע שם זה בולשיט וזה תמיד עושה אותו דבר במשחקי איגרוף,טניס והשאר
יש מצב שמשחקים של MiWi שמכרו בארץ זה משחקים שהעתיקו בעצם מהמכשיר הזה של סגה
והקונסולה השניה שהייתה שם , זה מין ארקייד סטיק שמתחבר לטלוויזיה שבתוכו (כנראה דרך כרטיס זכרון SD) יש משחקים
משחקים שמגיעים עם המכשיר (לדעתי יש כמה ממש סתם משחקים, יכלו לשים עוד קלאסיקות)
מעניין למה עשו חריץ הזה לזכרון SD, מה יש להם איזה שירות באתר שניתן לקנות ולהוריד משחקים אחרים?
אני לא חושב שזה מיועד לרומים שאנחנו מורידים
כנראה בצרפת כמו בספרד הסגה ומותג מגהדרייב עדיין מאוד פופולרים כי רואים בבירור שזה מיועד לצרפת (הכל כתוב בצרפתית)
Re: כמה קונסולות חדשות של סגה שנתקעלתי בהם בטויס אר אס
במוצר הראשון תכלס לא שווה כלום לדעתי
המוצר השני
הוא דבר בסך הכל לא רע עבור אנשים וילדים שלא מבינים באמולטורי ורומים אני אסביר
הג'ויסטיק הזה הוא למעשה מגה דרייב עם 20 ומשהו משחקים מובנים, ניתן להוסיף את כל הספריה של מגה דרייב לגרטיס SD על ידי זה שמשנים את סיומות הקבצים ח - BIN, הג'ויסטיק קורא רק BIN
הוא לא מזהה 32X ולא מזהה SEGA CD
לי יש קונסולה של אותה חברה AT GAMES פשוט בגרסת הקונסלוה ניידת (חיקוי של PSP רק ב 16 ביט)וסך הכל זה מאוד נחמד לנסיעות וסתם כשבא לשחק
מבחינת איכות אמולציה, האמולטור טוב יותר!
המשחק רץ אותו דבר כמו במציאות, איכות הסאונד כמעט אותו דבר אבל זה לא 100%
אפשר לחבר ישירות לטלויזיה וזה עובד
לדעתי הקונסולה מיועדת לילדים שההרוצים שלהם רוצים להפתיע אותם אז הם מביאים להם ג'ויסטיק כזה עם כל המשחקים מובנים כבר, גם כשחושבים על כמות המשחקים הענקית שיש למגה דרייב וגם מהם ממש משחקי ארקיידאפשר להגיד שזה גם לאלה שמתפשרים או לא רוצים להוציא כל כך הרבה כסף על ארקייד סטיק
בסך הכל מוצר חמוד ביותר
המוצר השני
הוא דבר בסך הכל לא רע עבור אנשים וילדים שלא מבינים באמולטורי ורומים אני אסביר
הג'ויסטיק הזה הוא למעשה מגה דרייב עם 20 ומשהו משחקים מובנים, ניתן להוסיף את כל הספריה של מגה דרייב לגרטיס SD על ידי זה שמשנים את סיומות הקבצים ח - BIN, הג'ויסטיק קורא רק BIN
הוא לא מזהה 32X ולא מזהה SEGA CD
לי יש קונסולה של אותה חברה AT GAMES פשוט בגרסת הקונסלוה ניידת (חיקוי של PSP רק ב 16 ביט)וסך הכל זה מאוד נחמד לנסיעות וסתם כשבא לשחק
מבחינת איכות אמולציה, האמולטור טוב יותר!
המשחק רץ אותו דבר כמו במציאות, איכות הסאונד כמעט אותו דבר אבל זה לא 100%
אפשר לחבר ישירות לטלויזיה וזה עובד
לדעתי הקונסולה מיועדת לילדים שההרוצים שלהם רוצים להפתיע אותם אז הם מביאים להם ג'ויסטיק כזה עם כל המשחקים מובנים כבר, גם כשחושבים על כמות המשחקים הענקית שיש למגה דרייב וגם מהם ממש משחקי ארקיידאפשר להגיד שזה גם לאלה שמתפשרים או לא רוצים להוציא כל כך הרבה כסף על ארקייד סטיק
בסך הכל מוצר חמוד ביותר
פעם ראשונה אני שומע על AT GAMES הזה
אז לא הבנתי אתה רוצה להגיד שAT GAMES משתמשים בשם וזכויות של סגה , אבל בעצם המכשירים שלהם עובדים עם רומים? אפשר לשנות כל רום ל BIN וזה עובד? ומה לסגה לא אכפת? הרי כתוב על המכשיר SEGA MEGADRIVE
אז לא הבנתי אתה רוצה להגיד שAT GAMES משתמשים בשם וזכויות של סגה , אבל בעצם המכשירים שלהם עובדים עם רומים? אפשר לשנות כל רום ל BIN וזה עובד? ומה לסגה לא אכפת? הרי כתוב על המכשיר SEGA MEGADRIVE
כן אפשר לשנות כל רום של מגה דרייב לBIN וזה עובד, אני באמת חושב שהקונסולה של הג'ויסטיק זה דבר מגניב במיוחד לילדים אני יכול להגיד שאם לי היה דבר כזה כשהייתי קטן אם כל המשחקים המגניבים של המגה דרייב הייתי ממש שמח, אבל היום פיציתי השלמתי את כל הפערים האלה לא יודע אם לסגה אכפת או לא אולי זה באישור סגה? יש להם גם אתר באינטרנט תגגל AT GAMES
-
- אדמין
- יצירת קשר:
הסיכוי נמוך מאד לכך שהלוגו של המגה דרייב מופיע על האריזות הללו עם אישור של סגה.
נמוך מאד..
נמוך מאד..
אני חושב שבמצב העגום של סגה היא צריכה לשלם לAT GAMES על זה שהיא מפרסמת את ימיה הטובים של סגה...
-
- אדמין
- יצירת קשר:
ויש גם את "הקונסולה הניידת" הזאת שנמכרת ע"י באג כבר די הרבה זמן:
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9944&perur=1&t=23
שימו לב שהם שמו לינק לאתר הורדות רומים למטה תחת "רשימת המשחקים הניתנים להורדה"..
http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9944&perur=1&t=23
שימו לב שהם שמו לינק לאתר הורדות רומים למטה תחת "רשימת המשחקים הניתנים להורדה"..
חחח, חזקAx=Battler כתב:שימו לב שהם שמו לינק לאתר הורדות רומים למטה תחת "רשימת המשחקים הניתנים להורדה"..
שורה תחתונה, זה אחלה מוצר ואני מאוד נהנה ממנו
-
- אדמין
- יצירת קשר:
נראה לי אבל מעט יקר בשביל מה שמקבלים (379 ש"ח).