ג'ויסטיק לסוני 2

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

ג'ויסטיק לסוני 2

שליחה על ידי dj_anubis »

חשבתי לקנות את הג'ויסטיק הזה בשביל הסוני 2, יש FIGHT-ים לא רעים בכלל לסוני 2,

יש לי כבר ג'ויסטיק פסיכי למחשב אבל אי אפשר לחבר אותו לסוני 2

עכשיו ככה אני יודע שזה לא של HORI ושהחלקים לא של SANWA אבל בכל זאת המחיר לא נורא יקר
מישהו מכיר את המוצא הזה
http://cgi.ebay.com/Pro-Fighting-Stick- ... 336190af92
jackiabu
מאסטר
מאסטר

Re: ג'ויסטיק לסוני 2

שליחה על ידי jackiabu »

dj_anubis כתב:חשבתי לקנות את הג'ויסטיק הזה בשביל הסוני 2, יש FIGHT-ים לא רעים בכלל לסוני 2,

יש לי כבר ג'ויסטיק פסיכי למחשב אבל אי אפשר לחבר אותו לסוני 2

עכשיו ככה אני יודע שזה לא של HORI ושהחלקים לא של SANWA אבל בכל זאת המחיר לא נורא יקר
מישהו מכיר את המוצא הזה
http://cgi.ebay.com/Pro-Fighting-Stick- ... 336190af92

אולי תקנה את הX-ARCADE עם מתאם לסוני 2? יש גירסת שחקן יחיד גם.
וזה עדיף בהרבה על ה-HORI מבחינת איכות ונחות. :mrgreen:
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

ירדתי מזה בינתיים, יש לי הרגשה לא משהו לגבי זה, אני לא אקנה את זה עד שאני אצליח למצוא מישהו שניסה את זה...זה לא נראה טוב שאין תגובות על זה בשום מקום
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

הדבר הראשון שאתה צריך לעשות זה לחשוב איזה גוייסטיק עושה לך את זה.... עגול, ארוך.... מה אתה מחפש... משהו שלא יתקלקל לך מהר... אם היד שלך כבדה ואתה אוהב צלדפוק אותו חזק עד שהוא נישבר.... אתה אוהב לשמוע את הקיליק של המיקרו סוויצ' כשאתה לוחצ על הכפתור... תספר לנו את הדברים האלה ואני אשתדל למצוא לך משהו מתאים יותר כי יעקוב צדק גם לגביי משהו אמיתי יותר אבל תמיד אפשר לבצע שינויים ואסור שיכאב לך על הכסף שאתה צריך להוציא על הגוייסטיק..... כי גם אם תיקנה אקס ארקייד תמיד תוכל להחליף את הסטיק עצמו ולהישאר עם הפלטה כמו שאני עשיתי בימים עברו
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

אני מסודר תודה יש לי 2 ג'ויסטיקים מצוינים של HORI שמתאימים גם למחשב וגם לסוני 3 (שיהיה לי מתישהו)

בגלל שלסוני 2 יש פייטים דיי נחמדים חשבתי להשקיע, אבל האמת שיש לי ג'ויסטיקים נוספים לסוני 2 דיי חמודים (לא מצוינים כמו הHORI אבל עדיין סבבה) אז ככה שאני מסודר בינתיים, דיברתי עם המוכר הזה הוא רוצה 60 על ג'ויסטיק ועוד 20 משלוח ז"א 80 דולר, אקס ארקייד עולה 100 ועוד בטח איזה 20 משלוח, אז אם כבר הייתי הולך על משהו הייתי משקיע באקס ארקייד

אבל ירדתי מזה אני בשלב הזה הרבה יותר מעדיף לקנות משחקים מעוד ג'ויסטיקים
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

הלוואי והיה מתאם שהייתי יכול לחבר ג'ויסטיק USB בצד אחד ובצד השני הוא היה מתחבר לסוני
שלח תגובה