אז ככה אם אפשר ייעוץ לגבי תצוגת מסך למכונת ארקייד..
חשוב שיהייה כמה שתואם את המקור..
יש כמה התלבטויות אבל כנראה שהמסך יהייה או מסך טלויזיה או crt (של מחשב)
יש לכם המלצה למסך crt של מחשב לגיימרים lg,mag,sony
רצוי מחשב של מותג וכזה שהרומים יראו בו הכי קרוב לטלויזית crt
אשמח להמלצות
נתנאל
crt או lcd או אולי בכלל tv
Re: crt או lcd או אולי בכלל tv
הנושא הזה נידון פה הרבה פעמים, תכלס לדעתי לפחות הטלויזיה נותנת תמונה יותר יפה, הבעיה זה שיש לה קרינה גבוהה, ואם אתה משחק מקרוב אחרי איזה 20 דקות העיניים שלך יתחילו להיות אדומות ולהתעייף
לגבי המסך עצמו אני לא מבין בזה יותר מידי, עדיף שזה יהיה ביחד 4:3, לדעתי רוב המסכים הקיימים יהיו טובים גם אם זה 16:9 זה לא כזה נורא הכל שאלה של איך המכונה מעוצבת, יש היום גם מכונות 16:9 אבל הן מריצות משחקים חדשים יותר
לגבי המסך עצמו אני לא מבין בזה יותר מידי, עדיף שזה יהיה ביחד 4:3, לדעתי רוב המסכים הקיימים יהיו טובים גם אם זה 16:9 זה לא כזה נורא הכל שאלה של איך המכונה מעוצבת, יש היום גם מכונות 16:9 אבל הן מריצות משחקים חדשים יותר
-
- אדמין
- יצירת קשר:
כיום מסכי LCD עדיפים על CRT בכל פרמטר - בהירות מסך, רזולוציה, גודל, מחיר, והכי חשוב - עמידות לאורך זמן.
Ax=Battler כתב:כיום מסכי LCD עדיפים על CRT בכל פרמטר - בהירות מסך, רזולוציה, גודל, מחיר, והכי חשוב - עמידות לאורך זמן.
הבעיה עם מסכי אל סי די היא שהיא מכלל לא כמו המקור כיוון שהמשחקים של שנות השמונים והתשעים נוצרו בהתאמה למסכים עגולים עם בטן
זה בדיוק כמו שתקח כדור רגל תחצה אותו לחצי ותפרוס אותו לצורה שטוחה
יש בעיה עם הרזולוציה הזו עדיין
אני מחכה לאימולטורים שיחקו את מסכי הבטן ויתנו לנו את הרזולוציה המתאימה
מקווה שהבנתם
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
בכלל אם יש פה חולה נפש למסכים של פעם אולי נארגן כמה חברים ונקנה בקבוצה כמה מסכים ביחד
אני בטוח שיעשו לנו מחיר מחירון
אני בטוח שיעשו לנו מחיר מחירון
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אני לא כל כך בטוח שהמשחקים תוככנו למסך כזה או אחר...נשמע לי תמוה משהו...אני חושב ש]שוט ישבו הכינו את המשחק ועבדו עם מה שיש, לא נראה לי שהקדישו תשומת לב מיוחדת למסך שאיתו עבדו מבחינת התכנות
פשוט ישבו תכנתו את המשחק וכשזה היה נראה טוב השאירו את זה, מסהמסכים היום לא עושים את האפקט אבל זה לא שהמתכנתים תכנתו במיוחד כדי שיהיה אפקט...לפחות ככה נראה לי
פשוט ישבו תכנתו את המשחק וכשזה היה נראה טוב השאירו את זה, מסהמסכים היום לא עושים את האפקט אבל זה לא שהמתכנתים תכנתו במיוחד כדי שיהיה אפקט...לפחות ככה נראה לי
Ax=Battler כתב:כיום מסכי LCD עדיפים על CRT בכל פרמטר - בהירות מסך, רזולוציה, גודל, מחיר, והכי חשוב - עמידות לאורך זמן.
אני לא מסכים איתך בכלל לגבי מסך LCD,חוץ מהגודל, כל מה שאמרת, הכל הפוך!!!
אני בדקתי את עניין המסכים עם LCD ועם מסך מחשב ,ועם מסך טלויזיה, למזלי הצלחתי להשיג מונטרים מקצועיים של SONY לפני שזרקו אותם באיזה מפעל אבל לפני כן שיחקתי עם מסך טלווזיה ואין מה להשוות בכלל מבחינת שהתמונה הכי קרובה למסך ארקייד. יש כאלה כמוך שמעדפים מסך LCD סבבה, כל אחד ומה שנוח לו, אבל זה רחוק מאוד ממסך ארקייד או מה שדומה לו. זה נוסחה פשוטה,אם מסכי LCD היו נותנים איכות זהה למסכים של פעם, אז כל אלה שבונים מכונות לא היו קונים במאות דולרים מסךCRT .למרות שוב שיש כאלה שבונים עם מסכי LCD אבל מעטים מאוד...
אגב אני הולך לבנות מכונה בסגנון OUT RUN יש לי כבר טלווזיה ענקית 29' שמחכה להכנס למכונה הענקית
-
- אדמין
- יצירת קשר:
אתה צודק אם מדובר בשני מסכים חדשים שיצאו עכשיו מהחנות. אבל אחרי שנה ויותר, מסכי ה CRT מתחילים לדהות ולקבל עיוותי צבעים, כתמים כהים/בהירים ועוד ועוד. אני עדיין מתעקש על כך שאין שום סיבה להעדיף את ה CRT למעט ה"הרגשה" האוטנטית. לשחק ב LCD עם SCANLINES עושה את אותו האפקטjackiabu כתב:Ax=Battler כתב:כיום מסכי LCD עדיפים על CRT בכל פרמטר - בהירות מסך, רזולוציה, גודל, מחיר, והכי חשוב - עמידות לאורך זמן.
אני לא מסכים איתך בכלל לגבי מסך LCD,חוץ מהגודל, כל מה שאמרת, הכל הפוך!!!
אני בדקתי את עניין המסכים עם LCD ועם מסך מחשב ,ועם מסך טלויזיה, למזלי הצלחתי להשיג מונטרים מקצועיים של SONY לפני שזרקו אותם באיזה מפעל אבל לפני כן שיחקתי עם מסך טלווזיה ואין מה להשוות בכלל מבחינת שהתמונה הכי קרובה למסך ארקייד. יש כאלה כמוך שמעדפים מסך LCD סבבה, כל אחד ומה שנוח לו, אבל זה רחוק מאוד ממסך ארקייד או מה שדומה לו. זה נוסחה פשוטה,אם מסכי LCD היו נותנים איכות זהה למסכים של פעם, אז כל אלה שבונים מכונות לא היו קונים במאות דולרים מסךCRT .למרות שוב שיש כאלה שבונים עם מסכי LCD אבל מעטים מאוד...
אגב אני הולך לבנות מכונה בסגנון OUT RUN יש לי כבר טלווזיה ענקית 29' שמחכה להכנס למכונה הענקית