AMIGA CD 32

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
jackiabu
מאסטר
מאסטר

Re: AMIGA CD 32

שליחה על ידי jackiabu »

העלתי סרטון ליוטיוב, על CD32 האיכות לא משהו בכלל!!בגלל BARS שעולים מהטלווזיה :cry:

בכל אופן אם מישהו ירצה ,אני יעלה פה קישורים ישרים באיכות טובה יותר על הקונסלה הזאת.

[video]http://www.youtube.com/watch?v=LdV2cGm5cg4[/video]
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

סירטון מרשים באמת, מאוד נהנתי!!

אין לך במיקרה את הסטרייט פייטר?

למרות הכול מדובר בסטרייט פייטר 1 או 2?

ואם מדובר על 1 אני יודע שה-PC ENGIN CD הצליחו לא רע איתו
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

jackiabu כתב:
eric כתב:סירטון מרשים באמת, מאוד נהנתי!!

אין לך במיקרה את הסטרייט פייטר?

למרות הכול מדובר בסטרייט פייטר 1 או 2?

ואם מדובר על 1 אני יודע שה-PC ENGIN CD הצליחו לא רע איתו

אריק סטרייט פייטר 1 יצא בזמנו רק לאמיגה 500. והוא לא רע בכלל לגריסת המכונות.
סטרייט פייטר 2 יצא לכל דגמי האמיגה. והוא מעולה, אבל ב95 הוציאו לCD32 גריסת טורבו
והגירסה הזאת ממש מעולה מעבר לגרפיקה החלקה,יש פסקול לכל שלב במישחק, סאונד מדהים עד היום :o

לגבי הPC ENGIN אני רק שמעתי עליה , אבל אף פעם לא ראיתי את הקונסלה הזאת.
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

וואי! מה על הCD32 בMICROCOSM בהתחלה אתה ממש שולט עם השלט בקטע הזה שהולכים ממבט ראשון?
בסגה סידי לא היה את זה בכלל (טוב לא פלא, זה כולה מגהדרייב טיפה משופר שועבד על דיסקים)
איזה מגניב בטח היה אז לשלוט ככה כמו בדום

זה נראה כמו מכשיר סוס! איזה זמני טעינה קצרים. שוב בהשוואה לסגה סידי, זה ממש קצר. היה שם יותר ערוך

יפה שהילד גם יודע לשחק במכשיר ישן ולא רק בכל הפלייסטיישנים
יש לי תינוק בן 7 חודשים ;) ואני גם רוצה שהוא יגדל עם כל הדברים האלה שאני אוהב
אשחק איתו ביחד איזה פיינל פייט :D

וכמה עלה בזמנו CD32 בארץ? וכמה עלה כרטיס FMV (אני רואה עובד מעולה)
(אחלה סרטון!!!)
תמונה
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

רייבן הקונסלה הזאת באמת היתה סוס, לתקופה שלה אבל שוב לא נוצלה בכלל
בגלל שבאותה שנה קומודור פשטה רגל... יש כמה משחקים אגב שזמני הטעינה שלהם לא קצרים
כמו סטרייט פייטר 2 טורבו. אבל זה שווה את זה..לגבי הילד שלי יש לי 3 בנים, המכשיר הראשון
שראו לעולם זה היה אמיגה :lol: אז הם יודעים להעריך אני גם מסביר לו שיבין שפעם לא היה את כל הגרפיקה המדהימה שיש היום באקסבוקס,או סוני. :|
פעם חיברתי לו את הקונסלה הראשונה שלי ATARI 2600 הוא נכנס לטראומה :lol: סתם...סתם...
אבל אני אומר צריך תמיד לשמר את הדברים הטובים שגדלנו עליהם. והדור של היום לא בדיוק מעריך את מה שיש לו...וזה בלשון המעטה.

לגבי הקונסלה ב93 היא עלתה לי 3000 ש"ח :o הזמנו אני ועוד 2 חברים.
אבל זהיה שווה את זה. את הFMV קניתי אחרי הרבה שנים מחבר אחר בגרושים יחסית.
בזמנו הוא עלה חצי מחיר מהקונסלה משהו כמו 1600 ש"ח
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

BODY BLOWS יצא בזמנו גם למחשב ומי שרוצה יכול לשחק בו בגרסת DOSBOX, דרך האגב האבאטר שלי הוא של הנינג'ה מהמשחק הזה ;), פעם ראשונה שאני רואה את הקונסולה הזאת, נראה מרשים ביותר!!!
jackiabu
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי jackiabu »

dj_anubis כתב:BODY BLOWS יצא בזמנו גם למחשב ומי שרוצה יכול לשחק בו בגרסת DOSBOX, דרך האגב האבאטר שלי הוא של הנינג'ה מהמשחק הזה ;), פעם ראשונה שאני רואה את הקונסולה הזאת, נראה מרשים ביותר!!!

כן אתה צודק עכשיו שאני חושב על זה, זה באמת האבאטר שלך. אגב הנינג'ה הוא השחקן הכי חזק .
BODY BLOWS
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

כן אני מאוד רוצא שיהיה בעניין של משחק ובדיוק כמו שאמרת, ידע לכבד מאיפה כל המשחקים באו
כי בוא נגיד את האמת, משחקים של פעם לא פחות טובים בשום דבר ממשחקים אפילו של 2011
תודה לך על כל המידע!!! ממש כיף לקרוא על קונסולות כאלה

ולא ידעתי על BODY BLOWS , כי כנראה לא היה לי בכלל מחשב באמצע שנות ה90 אז מחשב תמיד פחות מעניין אותי
דרך אגב נראה לי הוא יצא מאוחר יותר למחשב
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

קודם כל איזה כיף פשוט איזה כיף, לראות סרטונים שלכם!!!
אחלה קונסולה, גרסת הBODY BLOWS נראית הרבה הרבה הרבה יותר טובה משל המחשב, במחשב היה לדעתי רק מקש מכות אחד וכשהיית לוחץ על כיוון + מכה אז הוא היה עושה כל פעם מכה אחרת

לגבי האמיגה זה באמת נראה מרשים, למרות שאני חייב להגיד שכשראיתי את החללית הזאת טסה זה עשה לי אסוציאציות כאילו היא טסה ב... :lol: (תבינו לבד...)

אני חייב להיות כנה איתכם להגיד שבשבילי לפחות עולם המשחקים נעצר ב-16 ביט, הקונסולה הכי טובה בעיניי היא ה-NES, והסופר נינטנדו והמגה דרייב משלימות את המשולש המדהים הזה, כמובן שמשחקי הארקייד של אותם שנים היו החלום הבלתי מושג..., לי אין סוני 3 ואין לי אקס בוקס 360, והאמת אני גם בסוני 2 ובמשחקים חדשים בקושי משחק, אני חושב שבאיזשהו מקום נתקעתי בעידן ה-8 ו-16 ביט כי הבנתי ששם הכיף האמיתי של המשחקים, והנוסטלגיה פשוט מדהימה...

זה נכון, היום ילדים לא יודעים להעריך כלום, אני מראה לאחי קלטות של מגסון והוא מסתכל על זה כאילו זה סתם חתיכות פלסטיק, אני ממש לא מסוגל להבין את זה... אני חושב שאחת הסיבות לזה היא השפע, אני זוכר שכשהייתי קטן היה לי מחשב 286 AT עם דיסקטים ומסך CGA, בשבילי כל פעם שחבר שלי היה מראה לי אצלו בבית משחק על VGA זה היה פשוט גורם לי ממש לקנא ולרצות את זה, שלא לדבר על הליכה לארקייד (לא הייתי הולך לשם לעיתים תכופות, וכל פעם שהלכתי זה היה סוג של גן עדן בשבילי) בגלל זה לי נראה לי שלכולנו פחות או יותר הייתה אהבה גדולה למשחקים, והיינו במאבק יום יומי עם הרצון הזה להשיג עוד ועוד ועוד משחקים, אל תשכחו שבאותה תקופה לא היה אינטרנט, וכל גליון משחקים כמו פריק WIZ או זומביט זה היה חלון לעולם המשחקים בחו"ל ומשחקים חדשים יותר...אני כבר לא מדבר על כל סוכני עיתוני המשחקים שהיו מגיעים לבצפר ומוציאים לכולם את העיניים עם העיתונים המהממים ההם, עם פוסטרים מדהימים של סטריט פייטר 2...

היום כולם מורידים משחקים, כל ילד היום אומר אני רוצה משחק תוך שניה אפשר להוריד לו או שהוא מוריד בעצמו, שלא לדבר על משחקים קלאסיים שהם גודלים על זה בתור משחקי פלאש, MINICLIP, נט-גיימס ועוד אינסוף אתרים, אז כל השפע בעצם מונע מהם את המחשבה האינסופית הזאת מתי נשיג עוד משחק, מתי נלך שוב לארקייד...
שלח תגובה