YOBO FC3 + מגסון כדאי?

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

YOBO FC3 + מגסון כדאי?

שליחה על ידי dj_anubis »

מה אתם אומרים על פתרון כזה:
לקנות YOBO FC3 שיכול להריץ גם משחקי מגה דרייב, גם משחקי סופר נינטנדו, וגם משחקי NES

ואליו לצרף קניה של Famicom to NES adapter, מתאם כזה שמתחבר לחריץת של ה-NES ולמתאם מחברים קלטת מגסון?

תכלס זה 4 קונסולות בקונסולה אחת בהתחשב בזה שזה יוכל להריץ גם משחקי מגסון וגם NES

אני שואל על זה כל הזמן פשוט יש כל מיני משחקים שהייתי ממש רוצה לשחק מהעותק המקורי שלהם, נורא כיף כשיש את הקלטת בבית, ואם יש את הקופסה והחוברת בכלל זה טוב

בקיצור רעיון טוב לדעתכם (באזור 50$ לפני מיסים בארץ...כשחושבים על זה, זה ממש לא יקר, אם הייתי רואה דבר כזה בארץ ב200 שקל לא הייתי חושב פעמיים...) ?

עוד שאלה, מה לגבי החיבור לחשמל אם זה מכשיר שמיועד לארצות הברית או אירופה, צריך חיבור אחר לחשמל? יש לקנות מתאם כזה?
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: YOBO FC3 + מגסון כדאי?

שליחה על ידי R A V E N »

לדעתי באמת אם אתה בקטע של קונסולות, מאוד שווה לקנות את הFC3 הזה
וכמובן גם את Famicom to NES adapter

אתה יודע מה היה יכול להיות באמת מושלם , אם היו עושים קלטת מיוחדת כזאת עם זכרון , שאפשר היה לחבר למחשב ולעתיק רום לתוכה. כמו כונן הקסם של שנות ה90 או הקלטות המיוחדות האלה של GBA

אולי יש דבר כזה?
ואז בעצם אתה יכול לשים כל משחק ולשחק אותו על הקונסולה בצורה מושלמת! מגניב ביותר!
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

נורא כיף לשחק בקלטות אבל נראה לי שכדאי להימנע מכל הסיפור הזה..כי אם יהיה לי אפשרות להריץ כל כך הרבה קלטות זה אומר שיהיה לי מאוד מאוד מאוד קשה להתאפק לא לקנות משחקים בשבילהם...וכמו שאפשר לראות המחירים באי ביי לא ממש זולים בלשון המעטה...קונטרה למגסון 50 דולר בשוקי פשפשים בעולם אפשר למצוא את זה בגרושים, באי ביי 50 דולר!!! :evil:
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ax=Battler »

dj_anubis כתב: ואליו לצרף קניה של Famicom to NES adapter, מתאם כזה שמתחבר לחריץת של ה-NES ולמתאם מחברים קלטת מגסון?
תכלס זה 4 קונסולות בקונסולה אחת בהתחשב בזה שזה יוכל להריץ גם משחקי מגסון וגם NES
לא הייתי לחלוטין סומך על זה. המתאם נבנה לעבוד עם קונסולת ה NES המקורית ולא כל מני KIRF-ים סיניים זולים. בנוסף, ייתכן שהוא לא יריץ קלטות מגאסון אלא רק קלטות מקוריות.
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

אני כרגע יורד מזה, אם תהיה לי קונסולה כזאת, אני ארצה לקנות הרבה משחקים, שזה דבר מאוד יקר, לפחות דרך אי ביי...
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

dj_anubis כתב:אני כרגע יורד מזה, אם תהיה לי קונסולה כזאת, אני ארצה לקנות הרבה משחקים, שזה דבר מאוד יקר, לפחות דרך אי ביי...

דרך אגב קלטות FAMICOM-מגאסון לא כאלה יקרות בEBAY . יש ב7 דולר עם משלוח , יש ב10 דולר...
נראה לי כל הקלטות האלה זה קלטות מזויפות (כמו שהיו בארץ למגאסון) ולא באמת מקוריות של נינטנדו פאמיקום.

http://shop.ebay.com/i.html?LH_BIN=1&_n ... pos=&gbr=1" onclick="window.open(this.href);return false;

עוד לינק
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=famico ... m270.l1313" onclick="window.open(this.href);return false;

לינק למוכר עם המון קלטות פאמיקום במחירים טובים
http://stores.ebay.com/Hit-Japan-Video- ... pos=&gbr=1" onclick="window.open(this.href);return false;
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

עזוב אותך RAVEN קודם כל תודה על הקישורים אבל תנהס למצוא משחקים נורמלים מגהמן קונטרה סופר קונטרה וכאלה המחירים של המשחקים הנורמלים ממש ממש יקר לא יעזור...כרגע יש 2 משחקים שיש סיכוי שאני אזמין אותם והמחיר שלהם הוא מוגזם בטירוף...רק בגלל סיבות נוסטלגיות...
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

צודק , עכשיו בדקתי
איזה חארות!
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

זה מחרפן אותי כי בעולם יש שוקי פשפשים שמוכרים זיופים כאלה בכמויות במחירים שפשוט אם הייתי נוסע לשם הייתי חוזר נראה אם מזוודה מפוצצת משחקי מגסון מה זה לשלם על כל משחק נורמלי באזור ה-50 דולר זה טרוף...
שלח תגובה