ARCADE MONITORS
Re: ARCADE MONITORS
יש כמה גירסאות של MAME שקיבלו ציון 10
ואלה גירסאות 64 BIT
אם אתה רוצה MAME מושלם אתה צריך שיהיה לך מחשב עם מעבד שתומוך ב-64 BIT
ומערכת הפעלה שתומכת ב-64 BIT
היום רובנו מישתמשים ב-32 BIT
אתה יכל לראות את ההבדל בין 64 ל-32 BIT על המשחק Wonder Boy
ב-32 BIT אתה תראה מתיי שאתה משחק Wonder Boy שהתמונה רצה מימין לסמול עם רצודים מעצבנים
ב-64 BIT הכל רץ חלק. וזה אחד הסיבות ש-MAME 64 BIT קיבל ציון 10!
ותוכל להוריד פה גירסאות 64 BIT
http://www.planetemu.net/index.php?sect ... os=Windows" onclick="window.open(this.href);return false;
ופה אתה יכל להוריד את התוכנה CPU-Z שבודקת עם המעבד שלך תומך 64 BIT
http://www.cpuid.com/cpuz.php" onclick="window.open(this.href);return false;
אם אתה רוצה לעבור למערכת הפעלה 64 BIT
תכין לך מראש את כל הדרייברים שאתה צריך למחשב שלך.
ואלה גירסאות 64 BIT
אם אתה רוצה MAME מושלם אתה צריך שיהיה לך מחשב עם מעבד שתומוך ב-64 BIT
ומערכת הפעלה שתומכת ב-64 BIT
היום רובנו מישתמשים ב-32 BIT
אתה יכל לראות את ההבדל בין 64 ל-32 BIT על המשחק Wonder Boy
ב-32 BIT אתה תראה מתיי שאתה משחק Wonder Boy שהתמונה רצה מימין לסמול עם רצודים מעצבנים
ב-64 BIT הכל רץ חלק. וזה אחד הסיבות ש-MAME 64 BIT קיבל ציון 10!
ותוכל להוריד פה גירסאות 64 BIT
http://www.planetemu.net/index.php?sect ... os=Windows" onclick="window.open(this.href);return false;
ופה אתה יכל להוריד את התוכנה CPU-Z שבודקת עם המעבד שלך תומך 64 BIT
http://www.cpuid.com/cpuz.php" onclick="window.open(this.href);return false;
אם אתה רוצה לעבור למערכת הפעלה 64 BIT
תכין לך מראש את כל הדרייברים שאתה צריך למחשב שלך.
ארז Games
....בואו לזהות את המשחק שאתם מחפשים בעזרת סרטונים....
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
הורדתי את התוכנה ששמת פה סתם מתוך סקרנות ובאורח פלא ממש הוא מצא לי שהמערכת שלי היא כמו שאתה הראית EMT64, שזה מגניב לגמרי זה אומר שאני ממש משחק כמו במכונה יש רק דבר אחד שאני לא מבין
יש לי WINDOWS XP SERVICE PACK 3, למיטב ידיעתי (יכול להיות שאני לא יודע מספיק טוב) המערכת הפעלה הזאת היא 32 BIT, אז איך הוא זיהה לי EMT64?
האם זה קשור לחומרה? כי המחשב שלי מחשב חזק
שאלה נוספת אני עובד עם 2 אמולטורים של MAME
MAMEUI32 0.134
MAME 0.134 רגיל בלי FRONTEND
האם אני אמור להוריד גרסה אחרת? עד כמה זה קריטי? אין לי כול להתחיל לשנות מלא דברים עכשיו
יש לי WINDOWS XP SERVICE PACK 3, למיטב ידיעתי (יכול להיות שאני לא יודע מספיק טוב) המערכת הפעלה הזאת היא 32 BIT, אז איך הוא זיהה לי EMT64?
האם זה קשור לחומרה? כי המחשב שלי מחשב חזק
שאלה נוספת אני עובד עם 2 אמולטורים של MAME
MAMEUI32 0.134
MAME 0.134 רגיל בלי FRONTEND
האם אני אמור להוריד גרסה אחרת? עד כמה זה קריטי? אין לי כול להתחיל לשנות מלא דברים עכשיו
אם התוכנה מראה לך שהמחשב שלך תומך ב-64 ביט
אז אתה יכל להתקין מערכת הפעלה 64 ביט
ואתה כרגע על 32 ביט
אתה לא יכל להריץ תוכנות של 64 ביט
רק עם תתקין מערכת הפעלה 64 ביט.
ואז תוכל לנצל את המעבד שלך כמו שצריך!
http://ubuntu-il.com/wiki/index.php?tit ... 9%D7%98%3F" onclick="window.open(this.href);return false;
אז אתה יכל להתקין מערכת הפעלה 64 ביט
ואתה כרגע על 32 ביט
אתה לא יכל להריץ תוכנות של 64 ביט
רק עם תתקין מערכת הפעלה 64 ביט.
ואז תוכל לנצל את המעבד שלך כמו שצריך!
http://ubuntu-il.com/wiki/index.php?tit ... 9%D7%98%3F" onclick="window.open(this.href);return false;
ארז Games
סבבה אבל תכלס לא נראה לי שווה להחליף מערכת הפעלה רק בשביל זה, בכל מקרה ההבדלים נראים לי כל כך זניחים שזה באמת לא מצדיק כזה כאב ראש, אני רק חושב על כל הדרייברים שצריך לעדכן וכל השטויות שיש לי כבר ראש מזה
שטויות, האמת ששיחקתי WONDERBOY בשבלב הראשון לא היה לי שום ריצודים אמרת שזה בשלב שהולכים מימין לשמאל איזה שלב זה?
שטויות, האמת ששיחקתי WONDERBOY בשבלב הראשון לא היה לי שום ריצודים אמרת שזה בשלב שהולכים מימין לשמאל איזה שלב זה?
1. אני היתכוונתי שלא שווה לקנות את הלוח של ההרבה משחקים מכיוון שהוא MAME ואפשר לשחק אותו דבר על המחשב בבית זה הכל מה הפכת את העולם ?
2. לגביי המוניטור לא שווה להזמין וזהו נקודה אל תישאל יותר אותי שאלות על זה
3. לגבי מה שארז אמר על הונידוס 64 ביט, זה מאוד נכון ואני מישתמש ב-ויסטה 64 ביט וזה מריצ לי מישחקים חלק וכמו שצריך, ואם אתם שואלים אותי אם שווה לפרמט את המחשב או לא שווה ולהפוך אותו ל-64 ביט... אז התשובה היא: חופשי להפוך את הווינדוס ל-64 ביט וההנאה תיגדל כיפליים ויותר,
כי אם שאלת אותי על מוניטורים אז לפני שאתה בכלל חושב להזמין כזה דבר קודם תשנה את המחשב שלך ל-64 ביט ותודה לנו אחר כך חופשי זה כדאי
2. לגביי המוניטור לא שווה להזמין וזהו נקודה אל תישאל יותר אותי שאלות על זה
3. לגבי מה שארז אמר על הונידוס 64 ביט, זה מאוד נכון ואני מישתמש ב-ויסטה 64 ביט וזה מריצ לי מישחקים חלק וכמו שצריך, ואם אתם שואלים אותי אם שווה לפרמט את המחשב או לא שווה ולהפוך אותו ל-64 ביט... אז התשובה היא: חופשי להפוך את הווינדוס ל-64 ביט וההנאה תיגדל כיפליים ויותר,
כי אם שאלת אותי על מוניטורים אז לפני שאתה בכלל חושב להזמין כזה דבר קודם תשנה את המחשב שלך ל-64 ביט ותודה לנו אחר כך חופשי זה כדאי
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
טוב קודם כל תודה על הייעוץ, האמת היא שכרגע אני משחק וזה מריץ לי פצצה לגמרי,בהתחשב בעובדה שאני לא משחק משחקים תלת מימדיים בMAME לא נראה לי שאני אחליף כל כך מהר
זה לא קשור רק ל-תלת מימד, אני מדבר איתך על המשחקים הפשוטים במיוחד כמו המשחק וונדר בוי זה עם הפטישים ועוד משחקים מלא פשוטים אחרים, תראה...
משחקי התלת מימד ירוצו קצת יותר חלק אבל זה לא העניין...
משחקי הפלטפורמה הם הבעיה.. ברגע שאתה רצ מהר עם הוונדר בויי בלי להפסיק יותר מ-4-5 שניות יופיע הבעיה... יהיה כמו מין גל כזה משמאל לימין שהוא עולה למעלה למטה או למטה למעלה והוא לא עושה את זה כל כך מהר ככה שנוצר עיוות במסך... כאילו שהכרטיס גרפי שלך לא עומד במהירויות משחק... הבנת?
וזה נותן את הרגשת האמולציה קיבינימט ולא שאתה משחק במכונה אמיתית
אם תשנה ל-64 ביט הבעיה לא תופיע וההרגשה תהיה כאילו אתה משחק בלוח אורגינל..
בסך הכל אנחנו רוצים להגיע לההרגשה של המכונה האולטימטיבית בבית ולא סתם חיקוי על חיקויי
משחקי הפלטפורמה הם הבעיה.. ברגע שאתה רצ מהר עם הוונדר בויי בלי להפסיק יותר מ-4-5 שניות יופיע הבעיה... יהיה כמו מין גל כזה משמאל לימין שהוא עולה למעלה למטה או למטה למעלה והוא לא עושה את זה כל כך מהר ככה שנוצר עיוות במסך... כאילו שהכרטיס גרפי שלך לא עומד במהירויות משחק... הבנת?
בסך הכל אנחנו רוצים להגיע לההרגשה של המכונה האולטימטיבית בבית ולא סתם חיקוי על חיקויי
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
eric כתב:זה לא קשור רק ל-תלת מימד, אני מדבר איתך על המשחקים הפשוטים במיוחד כמו המשחק וונדר בוי זה עם הפטישים ועוד משחקים מלא פשוטים אחרים, תראה...
אין בעיה של "גל" ברגע ששמים SYNC TO MONITOR REFRESH
בדקתי במיוחד עכשיו את וונדר בויי
עזוב אותך רייבן מה אני בא פה להסתלבט?
רייבן אני מכיר גם את התופעה הזו והאופציה הזו ליפני שנים רבות מאוד שניסיתי להגיע לרמת איכות תמונה מעולה (אפשר לומר שחקרתי את מיסתורי מיימ מימים ימימה) ועדיין זה לא יפתור את הבעיה במלואה כיוון שהאופציה היא נחמדה לזמן מסויים בילבד ומוזר לי שאמרת שבדקת ופירסמת כי האופציה הזו נותנת לך בסך הכל כמה שניות של מסך חלק רק שאחרי השניות המסויימות הללו המסך קופצ בצורה איומה יותר מהאופציה הקודמת של הגל... מה סתומרת אני אסביר....
האופציה הזו נותנת לך כמו מין איטיות של המשחק ככה שאתה לא תרגיש את האיטיות תוך כדיי משחק מפני שהיא עדינה ביותר (אני אפילו לא מרגיש).. אבל בעצם מה שהיא עושה זה כאילו חוסכת לך את הגל אבל המשחק בתכלס מתקדם יותר מהר ממה שהיא נותנת לך ואז אחרי כמה שניות בשביל להישאר במהירות המשחק האמיתי יש קפיצת זמן של עשירית השניה לעתיד המשחק דבר שמביא לך קפיצות מסך איומות כאלה (כמו תיקים כאלה כמו ההוא מהאח הגדול בנצי פיתאום זז)
או כמו שתאר לעצמך ואתה עושה סיבוב בפארק עם חבר שהוא כבר מכיר את השטח וגם ספורטאי, עכשיו שניכם מדברים בדרך אבל הוא הולך יותר מהר ממיך ככה שנוצר אחרי 10 מטר שהוא עשה 11 צעדים ואתה רק 10 צעדים, אז בישביל להגיע אליו אתה צריך לרוצ צעד וחצי כל 10 צעדים בכדיי להגיע אליו
עדיין האופציה הזו איומה אין על 64 ביט
רייבן אני מכיר גם את התופעה הזו והאופציה הזו ליפני שנים רבות מאוד שניסיתי להגיע לרמת איכות תמונה מעולה (אפשר לומר שחקרתי את מיסתורי מיימ מימים ימימה) ועדיין זה לא יפתור את הבעיה במלואה כיוון שהאופציה היא נחמדה לזמן מסויים בילבד ומוזר לי שאמרת שבדקת ופירסמת כי האופציה הזו נותנת לך בסך הכל כמה שניות של מסך חלק רק שאחרי השניות המסויימות הללו המסך קופצ בצורה איומה יותר מהאופציה הקודמת של הגל... מה סתומרת אני אסביר....
האופציה הזו נותנת לך כמו מין איטיות של המשחק ככה שאתה לא תרגיש את האיטיות תוך כדיי משחק מפני שהיא עדינה ביותר (אני אפילו לא מרגיש).. אבל בעצם מה שהיא עושה זה כאילו חוסכת לך את הגל אבל המשחק בתכלס מתקדם יותר מהר ממה שהיא נותנת לך ואז אחרי כמה שניות בשביל להישאר במהירות המשחק האמיתי יש קפיצת זמן של עשירית השניה לעתיד המשחק דבר שמביא לך קפיצות מסך איומות כאלה (כמו תיקים כאלה כמו ההוא מהאח הגדול בנצי פיתאום זז)
או כמו שתאר לעצמך ואתה עושה סיבוב בפארק עם חבר שהוא כבר מכיר את השטח וגם ספורטאי, עכשיו שניכם מדברים בדרך אבל הוא הולך יותר מהר ממיך ככה שנוצר אחרי 10 מטר שהוא עשה 11 צעדים ואתה רק 10 צעדים, אז בישביל להגיע אליו אתה צריך לרוצ צעד וחצי כל 10 צעדים בכדיי להגיע אליו
עדיין האופציה הזו איומה אין על 64 ביט
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אני מבין מה שאתם אומרים וגם אני בעד להגיע למקסימום שאפשר, אבל להחליף ווינדוס כרגע זה לא אופציה מבחינתי, וכמו שאני רואה את זה כל הטרטרם הזה לא יקרה אלא אם כן אני באמת יהיה חייב לעשות את זה,
אני לא נתקלתי בבעיה הזאת של הגל לצורך העינין שיחקתי עכשיו וונדרבוי רצתי את כל השלב הראשון (4 צ'פוינטים) בלי הפסקה ולא היה לי גל אני לא יודע למה פשוט א היה, ואני באמת באמת לא מחרטט, הרצתי את זה על MAMEUI 0.134
וגם אם היה את הגל הזה לא הייתי מחליף ווינדוס, אני מאוד מעריך אבל את העזרה שאתם נותנים פה תמשיכו ככה
אני לא נתקלתי בבעיה הזאת של הגל לצורך העינין שיחקתי עכשיו וונדרבוי רצתי את כל השלב הראשון (4 צ'פוינטים) בלי הפסקה ולא היה לי גל אני לא יודע למה פשוט א היה, ואני באמת באמת לא מחרטט, הרצתי את זה על MAMEUI 0.134
וגם אם היה את הגל הזה לא הייתי מחליף ווינדוס, אני מאוד מעריך אבל את העזרה שאתם נותנים פה תמשיכו ככה