בעיה ב-PAPERBOY ל-MAME

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

בעיה ב-PAPERBOY ל-MAME

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי חברים אני צריך את העזרה שלכם

אני ניסיתי לשחק היום PAPERBOY ב-MAME

לכאורה, משחק רגיל וכמו שכל המשחקים עובדים גם הוא צריך לעבוד

רק מה, פתאום שמתי לב שאם אני מתחיל משחק, PAPERBOY מתחיל ליסוע ממש מהר לצד שמאל, כאילו הג'ויסטיק מושך לאלכסון שמאל למעלה כל הזמן

ובאמת שלא ידעתי מה הבעיה, כי כמו שאמרתי כל שאר המשחקים עובדים מצוין

סתם במהלך המשחק מתוך יאוש לחצתי על כל הכיוונים, ופתאום זה הסתדר אני יכול לשלוט בו

חיפשתי בגוגל והגעתי לפה:
http://maws.mameworld.info/maws/romset/paperboy" onclick="window.open(this.href);return false;

תראו מה כתוב:
If you delete both the .cfg and .nvram files, then start it up and try playing a game, the bike will steer hard and fast to the left as soon as it begins. Here's where it gets interesting. If you steer completely right to counteract it and then steer it straight for a few seconds into the game, the problem goes away and future games will behave normally at the start and the bike will steer straight. - ste26, Twisty Not a bug. The game will self-calibrate. By default with default NVRAM it will come up with wacky calibration. Move all the way left and right and it will correct itself [Aaron Giles].
אוקיי, אמרתי לעצמי קודם כל כבר טוב שאני לא הראשון שנתקל בזה, והאמת היא שהיו עוד כל מיני פורומים שדיברו על הבעיה הזאת.

הבעיה היא שנגיד זה הסתדר, ועשיתי RESET למשחק ואני מדגיש בלי לצאת מMAME רק RESET -F3, הבעיה חזרה, והייתי שוב צריך להזיז את הסטיק לכל הכיוונים כדי שזה יסתדר

זה קרה גם כששיחקתי עם המקלדת גם עם גיים פד וגם עם ג'ויסטיק

מיותר לציין שאם יוצאים מMAME הבעיה חוזרה ושוב צריך לפתור אותה באותה שיטה

תכלס זה לא סיפור מזיזים 2 שניות לכל כיוון והכל עובד טוב, אבל הייתי מעדיף שהמשחק הזה יעבוד כמו כל שאר המשחקים ללא תקלות מוזרות

זה קרה גם כשהתמשתי בMAME 0.129 וגם כשהתמשתי בMAME 0.134 וגם בשתי הגרסאות המקבילות של MAMEUI32

בבקשה תגידו לי אם זה קרה אצלכם, אבל חברים בבקשה בבקשה תנסו את זה לפני שאתם עונים זה לוקח בדיוק שניה
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: בעיה ב-PAPERBOY ל-MAME

שליחה על ידי R A V E N »

בדקתי את שלושת הגרסאות וזה עובד ללא שום בעיה. לא שיניתי כלום בCFG ובשום מקום אחר.
גרסה: 0.130u2
תמונה

זה המשחק נכון?

תמונה

תמונה
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

אחי אני לא יודע מה להגיד לך

אני אפילו הורדתי מחדש, התקנתי בתיקיה בDESKTOP העתקתי את המשחק לROMS והפעלתי כשהג'ויסטיק מנותק

זה עדיין קרה

זה תכלס לא ביג דיל' איך שלא יהיה עובדה שאני לא היחיד שזה קרה לו

אני אגיד לך יותר מזה זה גם קרה בMAMEPLUS אין לי שום הסבר הגיוני לטמטום הזה אני רק מצאתי שדיברו על זה בעוד שני פורומים

תרשום בגוגל mame paperboy control problem
משהו כזה אתה תמצא כבר
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

רק רציתי להוסיף שהורדתי גם את המשחק וגם גרסאות MAME שונות (התקנתי בתיקיות שונות לחלוטין) ועדיין זה קורה כל הזמן גם כאשר הג'ויסטיק מנותק

RAVEN תעלה לי בבקשה את הרומים של PAPERBOY ל-MAME יכול להיות שהגרסהנ שיש לך טובה יותר משלי
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

dj_anubis כתב:רק רציתי להוסיף שהורדתי גם את המשחק וגם גרסאות MAME שונות (התקנתי בתיקיות שונות לחלוטין) ועדיין זה קורה כל הזמן גם כאשר הג'ויסטיק מנותק

RAVEN תעלה לי בבקשה את הרומים של PAPERBOY ל-MAME יכול להיות שהגרסהנ שיש לך טובה יותר משלי
יש כאן כל השלושה
http://www.sendspace.com/file/toiabm

תגיד אם עובד לך טוב
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

לא זה לא עזר, טוב נו לא נורא פשוט בהפעלה הראשונה של המשחק אני יעשה שני סיבובים עם הג'ויסטיק זה שטויות
ממש ממש מוזר
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

אני מבין לליבך אבל שתדע לך אני מכיר עוד משחקים שעשו אותם עם בעיות ולמרות כך שיחררו אותם לארקייד לדוגמא:....

SUPER HANG ON

מי לא מכיר את המשחק הזה.. אבל אם תשימו לב אייך שאתם מתחילים לשחק אי אפשר לזוז לא שמאלה ולא ימינה רק אחרי כמה שניות וככה המשחר מתחיל :roll:
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
שלח תגובה