MADCATZ = ג'ויסטיק זבל

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

MADCATZ = ג'ויסטיק זבל

שליחה על ידי dj_anubis »

לא יאומן, פשוט לא יאומן

הנה לכם סרטון שממחיש יותר טוב מכל כתבה שתקראו את התסכול בקניית STREET FIGHTER 4 ARCADE , אני כל , JOYSTICK
http://www.giantbomb.com/profile/lordof ... /30-21367/" onclick="window.open(this.href);return false;

אני כל כך מרחם על הבחור הזה וכל כך מזדהה איתו, איך הוא נדפק עם הג'ויסטיק והוא לא לבד, יש המון המון תלונות על הג'ויסטיק הזה

אני כל כך מאוכזב מCAPCOM!!!!!!!!!!!

MADCATZ חברה חרא, אני לא מאמין ש-CAPCOM האגדית הסכימה שהשם שלה יהיה חרוט על ג'ויסטיק כל כך גרוע

ואני הייתי קרוב לקנייה של 2 סטיקים כאלה עכשיו אני בונה לבד!!!!!!!!

ומישהו יכול לעזאזל להסביר לי למה ב-2 הדגמים הSELECT והSTART מאחורי הגוי'סטיק, אם אני משחק בMAME ואצלי SELECT זה INSERT COIN למה אני צריך ללחוץ מאחורי הג'ויסטיק, הם עשו את זה במטרה שלא ילחצו ב"טעות" באמצע המשחק על START

מישהו יכול לעזאזל להסביר לי איך בטעות לוחצים על START באמצע STREET FIGHTER כאילו מה צריך להיות דפוק לגמרי בעל חוסר קורדינציה מטורף כדי לעשות דבר כזה

כמו שAVGN תמיד אומר WHAT WERE THEY THINKING??????????????

לא יאומן ששוק הסטיקים כל כך גרוע, כנראה שין ברירה או לבנות לבד, מה שאני עושה עכשיו עם חלקים של X ARCADE, ומי שאין לו כוח לבנות הכי טוב שיזמין את הסטיק הפצצה של HORI ARCADE PRO 3

זהו תסתכלו על הסרטון, ותפיצו אותו

שורה תחתונה MADCATZ SUCKS!!!!!!!
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: MADCATZ = ג'ויסטיק זבל

שליחה על ידי R A V E N »

MADCATZ SUCKS!!!!!!!

טוב שאמרתי לך.

ובאמת קאפקום האגדית עשו טעות חמורה ביותר שחתמו עם MADCATZ SUCKS ליצור של ג'ויסטיקים למשחק כזה ענק כמו SF4
תמונה
שלח תגובה