שלום שלום,
שיחקתי היום KNIGHTS OF THE ROUND כשלפתע באמצע שלב 2 אני מקבל את ההודעה הזאת:
By dj_anubis at 2009-02-12
ניסיתי לשחק עם האופציות, כלום לא עזר ניסיתי לעבוד עם MAMEUI32, MAMEUIFX, כלום לא עוזר, אבל זכרתי שפעם הייתי משחק במשחק הזה בלי שום הודעות מעצבנות כאלה.
הורדתי גירסאות ישנות יותר של MAME, שימו לב שהיום הגרסה העדכנית ביותר היא 0.129, הענין הוא שאם אתם משחקים במשחק בגרסה ישנה MAME0.124 זה יעבוד טוב, אם תשחקו בגרסה יותר חדשה אתם תקבלו הודעת שגיאה. שימו לב כמה זמן הבעיה הזאת קיימת ואף אחד עדיין לא עלה על זה. חיפשתי במלא פורומים אף אחד לא מדבר על זה, מדהים לפעמים לראות איך המשחקים הכי קלאסיים נופלים בין הכסאות. (אולי אנשים משחקים רק בחדשים של SNK, CAPCOM)
דיווחתי ל:MAMEDEV.ORG על התקלה הזאת בתיקווה שהם יתקנו אותה.
אם בכל זאת מישהו פה יודע איך לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת, אני מאוד ישמח אם הוא יכתוב פה איך עושים את זה.
מקווה שמה שכתבתי פה יעזור לכם, כי לי הבעיה הזאת שרפה הרבה זמן. אבל המשחק הזה ללא ספק שווה את המאמץ.
מצאתי באג בMAME כנסו זה מענין
Re: מצאתי באג בMAME כנסו זה מענין
מוזר. אני חושב שזה פעם ראשונה שאני רואה איזה שהוא ERROR בMAME
ד"א למה אתה משחק עם SCANLINES?
ד"א למה אתה משחק עם SCANLINES?
Re: מצאתי באג בMAME כנסו זה מענין
סתם רציתי לראות איך זה, בכל מקרה תזכרו אם אתם רוצים לשחק במשחק המצוין הזה, שחקו רק עם MAME 0.124,
זה באג בMAME גם אני הייתי בשוק מזה, אבל זה המצב, אני מקווה שהם יתייחסו למיילים ששלחתי להם, ושהגרסה הבאה תהיה מתוקנת
זה באג בMAME גם אני הייתי בשוק מזה, אבל זה המצב, אני מקווה שהם יתייחסו למיילים ששלחתי להם, ושהגרסה הבאה תהיה מתוקנת