שאלה בקשר לפריצה של הXBOX360

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
allmog
מומחה
מומחה

שאלה בקשר לפריצה של הXBOX360

שליחה על ידי allmog »

ראיתי שהרבה מהאנשים פה מחזיקים בX360(בתקווה שגם אני בעתיד)
אז רציתי לשאול שאלה בקשר לפריצת תוכנה של המכשיר.
אני יודע שמיקרוסופט נותנים באן מהלייב לקונסולות פרוצות השאלה שלי היא האם הם עולים על הפריצה לפי המשחק הפרוץ או לפי המכשיר עצמו?
זאת אומרת, אם אשחק במשחק מקורי בלייב על מכשיר פרוץ, יעלו עליי?

תודה מראש :mrgreen:
alexkidd
מומחה
מומחה

Re: שאלה בקשר לפריצה של הXBOX360

שליחה על ידי alexkidd »

לגבי הלייב אני לא יודע. מה שכן, ניתן לפרוץ את המכשירים לשחק בפרוצים (פשוט מחליפים לכונן DVD ישן יותר שניתן לפריצה)
אני הזמנתי ב-24 מתאם אלחוטי של שלטי X360 למחשב ועד עכשיו לא הגיע.לצערי זה אחד האתרים הבודדים שמביאים משלוחים לארץ ואם לא יגיע אלי המשלוח בזמן אאלץ לקחת את המכשיר לחנות ושיפרצו לי אותה. אם אין ברירה אז אין ברירה
Evil-u
יועץ
יועץ

שליחה על ידי Evil-u »

הסבר קצת על הבאנים, באנים או בשמם האינטרנטי "תקופת ה Ban Hammer" היא תקופה של כמה ימים שקורת אחד לכמה חודשים שבה מקירוסופט עושה שרירים לפיראטים ומראה כמה כסף יש לה ובעצם נכנסת לכללללל בנאדם בעולם לכונן..
שתבינו כמה מבצע כזה יכול לעלות...המון!
למעשה אומרים שהיא יותר מפסידה מזה מאשר מרוויחה (למרות שסטטיסטית עולות המכירות של גרסאת הארקייד לאחר ban hammer אפשר להבין למה)
אייך מקבלים באנים? ובכן, את הפריצה לא ניתן לגלות, ולמעשה שום דבר לא רישמי אך הדעה הרווחת היא שמשחקים שאתם מורידים מהאינטרנט הם לא העתק מושלם של המקור, אפילו אם חסר חצי קילובייט שלא משמש לכלום במשחק אלא רק למילוי בדיסק...אפשר לזהות שהמשחק לא מקורי ולדפוק לקונסולה באן לכל החיים מהרשת.
מה עושים? שיטות של הסוואת image כמו ss ו stealth הומצאו כך שיש כאלו שמשחקים בלייב עם צרובים ומצליחים.
אני אישית לא מסתכן ולא נכנס ללייב עם צרובים אלא רק עם מקוריים.
LONG LIVE NINJA GAIDEN
allmog
מומחה
מומחה

שליחה על ידי allmog »

Evil-u כתב:הסבר קצת על הבאנים, באנים או בשמם האינטרנטי "תקופת ה Ban Hammer" היא תקופה של כמה ימים שקורת אחד לכמה חודשים שבה מקירוסופט עושה שרירים לפיראטים ומראה כמה כסף יש לה ובעצם נכנסת לכללללל בנאדם בעולם לכונן..
למעשה אומרים שהיא יותר מפסידה מזה מאשר מרוויחה (למרות שסטטיסטית עולות המכירות של גרסאת הארקייד לאחר ban hammer אפשר להבין למה)
אייך מקבלים באנים? ובכן, את הפריצה לא ניתן לגלות, ולמעשה שום דבר לא רישמי אך הדעה הרווחת היא שמשחקים שאתם מורידים מהאינטרנט הם לא העתק מושלם של המקור, אפילו אם חסר חצי קילובייט שלא משמש לכלום במשחק אלא רק למילוי בדיסק...אפשר לזהות שהמשחק לא מקורי ולדפוק לקונסולה באן לכל החיים מהרשת.
מה עושים? שיטות של הסוואת image כמו ss ו stealth הומצאו כך שיש כאלו שמשחקים בלייב עם צרובים ומצליחים.
אז בדיוק כך חשבתי, רק רציתי להיות בטוח בזה, התכנון שלי הוא לקנות HALO 3 מקורי במידה ואני קונה X360.
תודה על ההסבר :)
alexkidd כתב:לגבי הלייב אני לא יודע. מה שכן, ניתן לפרוץ את המכשירים לשחק בפרוצים (פשוט מחליפים לכונן DVD ישן יותר שניתן לפריצה)
אני הזמנתי ב-24 מתאם אלחוטי של שלטי X360 למחשב ועד עכשיו לא הגיע.לצערי זה אחד האתרים הבודדים שמביאים משלוחים לארץ ואם לא יגיע אלי המשלוח בזמן אאלץ לקחת את המכשיר לחנות ושיפרצו לי אותה. אם אין ברירה אז אין ברירה
אם הבנתי אותך נכון, הפריצה לדגמים החדשים(אלא שיצאו במאי 2008), היא בעצם החלפת כונן ופריצת פלאש רגילה?(תקן אותי אם אני טועה, כי אני בכלל חשבתי שהפריצה למכשירים החדשים הוא אותו התהליך כמו הפריצה למכשירים היותר ישנים)
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

Evil-u כתב:הסבר קצת על הבאנים, באנים או בשמם האינטרנטי "תקופת ה Ban Hammer" היא תקופה של כמה ימים שקורת אחד לכמה חודשים שבה מקירוסופט עושה שרירים לפיראטים ומראה כמה כסף יש לה ובעצם נכנסת לכללללל בנאדם בעולם לכונן..
אני משחק כבר יותר משנה וחצי בלייב רק עם הפרוצים (אין לי משחק אחד מקורי ואפילו בחיים לא ראיתי איך אחד כזה נראה במציאות)
כמה כללים שאני עושה:
אם אני לא מתכוון לשחק במולטיפלייר בלייב אלה רק בסינגלפלייר, אז הכבל רשת תמיד מנותק (בקיצור ,לא להיות בלייב סתם בלי שום סיבה)
לא לשחק בלייב עם משחקים שיש כבר ברשת להורדה אבל עוד לא יצאו רשמית לחנויות
תמיד להיות מעודכן באתרים כמו http://www.xbox-scene.com/ הם תמיד רושמים עם התחילו עם ה Ban Hammer
דרך אגב כבר שנה לא היה באנים בכלל, נחכה לחודש הבא לעדכון הגדול של מיקרוסופט
תמונה
alexkidd
מומחה
מומחה

שליחה על ידי alexkidd »

הבנת אותי נכון אלמוג. ויש אפילו חנות שמציעה את הפריצה הזאת ב-600 שקל

http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1085" onclick="window.open(this.href);return false;
שלח תגובה