המלצות למשחקים לילדים לאמלוטורים ישנים
המלצות למשחקים לילדים לאמלוטורים ישנים
קניתי קונסולה ניידת שמריצה משחקים של נינטנדו, סופר נינטנדו, מגה דרייב, גיימבוי אדוונס ועוד. אני רוצה לתת אותו לאחיינים שלי ואני צריך המלצות למשחקים לילדים. הילדים בני 5 ו7. איזה משחקים אתם ממליצים לי?
Re: המלצות למשחקים לילדים לאמלוטורים ישנים
הכי בסיסי זה סדרת משחקי מריו וסוניק - מכאן מתחיל החינוך!
מעבר לזה אפשר משחקי ארקייד קלאסיים כמו פאק-מן, דונקי קונג, גלאגה וכו' אבל הם די קשים.
משחקי דיסני לג'נסיס וסופר נינטנדו היו מצויינים כמו מלך האריות, ספר הג'ונגל, צעצוע של סיפור.
מעבר לזה אפשר משחקי ארקייד קלאסיים כמו פאק-מן, דונקי קונג, גלאגה וכו' אבל הם די קשים.
משחקי דיסני לג'נסיס וסופר נינטנדו היו מצויינים כמו מלך האריות, ספר הג'ונגל, צעצוע של סיפור.
-
- אדמין
- יצירת קשר:
מצטרף להמלצה. אבל הגירסאות העדיפות של המשחקים האלה הן למגה דרייב:gushacha כתב:משחקי דיסני לג'נסיס וסופר נינטנדו היו מצויינים כמו מלך האריות, ספר הג'ונגל, צעצוע של סיפור.
http://old.vgfreak.com/articles/disneyeffect.htm
gushacha כתב:הכי בסיסי זה סדרת משחקי מריו וסוניק - מכאן מתחיל החינוך!
תודה רבה לכם. עוד המלצות למשחקים? יש לי 4 גיגה ואני רוצה שיהיה להם מבחר. והמשחקים של דיסני בלינק זה כל המשחקים שיש למגה דרייב של דיסני?Ax=Battler כתב:מצטרף להמלצה. אבל הגירסאות העדיפות של המשחקים האלה הן למגה דרייב:gushacha כתב:משחקי דיסני לג'נסיס וסופר נינטנדו היו מצויינים כמו מלך האריות, ספר הג'ונגל, צעצוע של סיפור.
http://old.vgfreak.com/articles/disneyeffect.htm
-
- אדמין
- יצירת קשר:
אלה הטובים ביותר לדעתי.יפת כתב:המשחקים של דיסני בלינק זה כל המשחקים שיש למגה דרייב של דיסני?
יש משחקי דיסני נוספים למגה דרייב שלא מבוססים על סרטים כמו:
Castle of Illusion
Quackshot
או המשחק המשותף המצויין של מיקי ודונלד-דק: World of Illusion שהוא מעולה לילדים ודי קל.