מה דעתכם סיקור מגניב
מה דעתכם סיקור מגניב
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
Re: מה דעתכם סיקור מגניב
עוד לא הצבעתי כי יש לי כמה שאלות:
איזה משחקים יש במכונה?
וכמה כסף אתה גובה עבור כל משחק?
היא נראית מכונה יפה, אבל זה קצת מוזר מכונת ארקייד בתוך מספרה ? . ..
איזה משחקים יש במכונה?
וכמה כסף אתה גובה עבור כל משחק?
היא נראית מכונה יפה, אבל זה קצת מוזר מכונת ארקייד בתוך מספרה ? . ..
מכירת משחקים לסוני פלישטיישן 1 ו2 + חבילות שלמות של משחקים כמו : N64 , ארקייד,SENS ,מגאסון,מגה דרייב ועוד.
מי שמעונין שידבר איתי במסן:shir---@hotmail.com
תבנה מכונה עומדת דקה עם מסך דק בשביל שלא יתפוס לך מקום במספרה
ארז Games
....בואו לזהות את המשחק שאתם מחפשים בעזרת סרטונים....
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
....בואו לזהות את המשחק שאתם מחפשים בעזרת סרטונים....
http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic. ... &sk=t&sd=a" onclick="window.open(this.href);return false;
אריק אני חייבת להגיד לך את זה מכונה במספרה זה דיי מוזר, כי בתכלס מי כבר ישחק בזה? כאילו . . האולמות הארקייד ריקים. אז... במספרה ?
תשמע .. העניין של הארקייד כבר מת ממזמן . זה לא עסק משתלם.
אבל אתה יכול לנסות, למרות שאף בני נוער שהם בגילי או יותר קטנים ממני לא שמעתי על אפחד שמתענין במשחקי ארקייד.
אבל אתה יכול לשים מכונה עם משחקים חדשים כמו טקן 5 או טקן 6 זה ילך לך סוף הדרךךך
תשמע .. העניין של הארקייד כבר מת ממזמן . זה לא עסק משתלם.
אבל אתה יכול לנסות, למרות שאף בני נוער שהם בגילי או יותר קטנים ממני לא שמעתי על אפחד שמתענין במשחקי ארקייד.
אבל אתה יכול לשים מכונה עם משחקים חדשים כמו טקן 5 או טקן 6 זה ילך לך סוף הדרךךך
מכירת משחקים לסוני פלישטיישן 1 ו2 + חבילות שלמות של משחקים כמו : N64 , ארקייד,SENS ,מגאסון,מגה דרייב ועוד.
לפי דעתי מגניב לגמרי...
למה קבלו תשובה:
זה קלאסה אמיתית רק הבן אדם נכנס קולט את המכונה ירצה לנסות בשביל הנוסטלגיה ווואאאיייייי........
שנית כל ילד נכנס עם ההורים רק מהסקרנות של הדבר הצבעוני הזה זה יעניין אותו ובאופן טבעי ישאל את ההורים או את הספר
מה זה?
בקיצור לא משנה באיזה גיל זה פשוט מעניין ומושך.
אז בקיצור יאללה לך על זה.
למה קבלו תשובה:
זה קלאסה אמיתית רק הבן אדם נכנס קולט את המכונה ירצה לנסות בשביל הנוסטלגיה ווואאאיייייי........
שנית כל ילד נכנס עם ההורים רק מהסקרנות של הדבר הצבעוני הזה זה יעניין אותו ובאופן טבעי ישאל את ההורים או את הספר
מה זה?
בקיצור לא משנה באיזה גיל זה פשוט מעניין ומושך.
אז בקיצור יאללה לך על זה.
שיר אני לא עושה את זה למטרה ריווחית
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אני רק מקווה שהיא לא תתמלא בשער מכל החפיפות
שים! מה יש לך להפסיד? כל עוד זה למטרת נוסטלגיה בלבד נשמע מגניב לאללה! והמכונה ממש מושקעת
מה גם שבין האנשים שבאים להסתפר נמצאים אנשים (גברים בעיקר ) בגילאי 20-35. בטוח שלפחות כמה מהם ימצאו עניין במכונה
מה גם שבין האנשים שבאים להסתפר נמצאים אנשים (גברים בעיקר ) בגילאי 20-35. בטוח שלפחות כמה מהם ימצאו עניין במכונה
אריק כל הכבוד אני חייב לציין שזאת מכונה שנראית ממש ממש טוב, אני אישית לא כל כך אוהב שולחנות COCKTALE אבל העיצוב שלה פשוט יפיפה, אם אתה יכול להעלות עוד כמה תמונות של ג'ויסטיקים שלך לאתר יהיה מגניב אולי בכל זאת אני יזמין ממך 2 ג'ויסטיקים, הרמה ממש ממש גבוהה כל הכבוד וכמובן שכדאי לשים במספרה
ואז כשאתה קולט אותו מתיישב על המכונה, אתה מתחיל לספר אותו ולוקח ממנו כסף גם על התספורת ...vanila כתב:לפי דעתי מגניב לגמרי...
למה קבלו תשובה:
אני אישית אומר שתשים, אין לך מה להפסיד, כל תוספת של מקוריות לעבודה תעשה לך רק טוב (ולא תעבוד כל היום על יבש)
* רק שלא יווצר עומס של טורים על המכונה במקום עומס הטורים המיועד לתספורת...
אקיצר שים, מי שיתעניין באמת ייגש אליה.