http://www.emu-compatibility.com/index.php?lang=uk
(הרשימת אימולטורים היא בראש העמוד בשחור למקרה שאתם לא מוצאים)
לDC הכי מומלץ הNULLDC מן הסתם ולSaturn אין למושג כי אני לא משחק במשחקי Saturn(למעשה, המשחק היחידי ששיחקתי בו הוא Shining Force וגם זה היה ל5 דק')
אתר מעולה לבדיקת תאימות אימולטורים לDC ולSaturn
-
- אדמין
- יצירת קשר:
Re: אתר מעולה לבדיקת תאימות אימולטורים לDC ולSaturn
הוספתי את NullDC לדף הדרימקאסט:
http://vgfreak.com/consoles/dc.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://vgfreak.com/consoles/dc.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
אם הוספת זאת אומרת שאתה מעדכן לפעמים את האתר?Ax=Battler כתב:הוספתי את NullDC לדף הדרימקאסט:
טוב לשמוע!
(אתה כן יכול לכתוב באתר את זה, שהאתר עובד בקטנה כזה)
מבדיקה שאני עשיתי עם עצמי אז ככה....
שני האמולטורים המובילים הם הנול והצ'נקס נכון אבל יש בעיה שחלק מהמשחקים עובדים טוב על אחד ועל השני ממש לא ולהפך
ככה שאני מעדיף ששניהם ישבו לי על המחשב (דבר שמעצבן מאוד) לפעמים אני מריצ משחק ויש בעיות בגרפיקה שכאילו חסרים דמויות והם הופכים לשקופים כאלה ולעומת זאת על האמולטור השני זה חושף את הדמויות
מסקנה..... עדיין האמולטור של הדרים קסט יכול לעלות לך על העצבים כי הוא לא מוכן עדיין
ולגביי אמולטור של סאטורן אז האמולטור הטוב ביותר שאני מכיר הוא:...Cassini10_Lite עובד מעולה ולא עושה בעיות בכלל תהנו
שני האמולטורים המובילים הם הנול והצ'נקס נכון אבל יש בעיה שחלק מהמשחקים עובדים טוב על אחד ועל השני ממש לא ולהפך
ככה שאני מעדיף ששניהם ישבו לי על המחשב (דבר שמעצבן מאוד) לפעמים אני מריצ משחק ויש בעיות בגרפיקה שכאילו חסרים דמויות והם הופכים לשקופים כאלה ולעומת זאת על האמולטור השני זה חושף את הדמויות
מסקנה..... עדיין האמולטור של הדרים קסט יכול לעלות לך על העצבים כי הוא לא מוכן עדיין
ולגביי אמולטור של סאטורן אז האמולטור הטוב ביותר שאני מכיר הוא:...Cassini10_Lite עובד מעולה ולא עושה בעיות בכלל תהנו
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
לNULLDC יש יותר פוטנציאל, גם כי הרבה יותר משחקים עובדים בו, גם כי הוא עדיין בפיתוח(הצ'נקס כבר מזמן לא בפיתוח) וגם כי אפשר להריץ ממנו את המנוע של הצ'נקס דרך הפלאגאינס של הוידאו והאודיו!
חוץ מזה, אריק, לא אמרת באחד הסרטונים שיש לך DC?
למה אתה עדיין משחק באימולטורים? רוץ לDC!
מצחיק זה בדיוק מה שהייתי עושה לפלייסטיישן אחד, עם השני אמולטורים...eric כתב:מבדיקה שאני עשיתי עם עצמי אז ככה....
הייתי משתמש בEPSXE ו pSX או איך שלא קוראים לשני, עד שיצא ההגרסא החדשה לEPSXE מאז לא היו לי בעיות עם שום משחק...
allmog כתב:לNULLDC יש יותר פוטנציאל, גם כי הרבה יותר משחקים עובדים בו, גם כי הוא עדיין בפיתוח(הצ'נקס כבר מזמן לא בפיתוח) וגם כי אפשר להריץ ממנו את המנוע של הצ'נקס דרך הפלאגאינס של הוידאו והאודיו!
ניראה לך?... אני כל היום במספרה גוזר שיערות וזה מה שחסר לי שאני יביא לפה את הדריים קאסט שלי ואלכלך אותו
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
הצ'אנקאסט מת דיי מזמן, והוא עוד היה בשלבים דיי התחלתיים, היו מעט משחקים שעבדו עליו, ועוד יותר מעט משחקים שעבדו עליו בצורה מלאה (בלי עודף תקיעות/איטיות/באגים).
אני אתן נסיון ל-NULLDC הזה ברגע שאפרמט את המחשב. תודה על העדכון!
אני אתן נסיון ל-NULLDC הזה ברגע שאפרמט את המחשב. תודה על העדכון!
Formerly Known As ShotokanMaster.