VGפריק במקור נוצר כדי להיות (בין היתר) אינדקס של כל הכתבות שלי שפורסמו במגזין פריק המקורי.
עד היום הכתבות היו מרוכזות באתר חינמי ועלוב: http://members.lycos.co.uk/myarticles/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Ax=Battler כתב:VGפריק במקור נוצר כדי להיות (בין היתר) אינדקס של כל הכתבות שלי שפורסמו במגזין פריק המקורי.
עד היום הכתבות היו מרוכזות באתר חינמי ועלוב: http://members.lycos.co.uk/myarticles/index.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
אני זוכר שהייתי קונה פריק כל הזמן. לא ברור לי לאן כל העיתונים נעלמו לי. איך אני זוכר את העטיפה הזאת
למה סגרו את העיתון וגם את WIZ (היה גם נחמד)
נשארו לי רק מלא מלא עיתוני CVG,GAMEPRO,EGM
הכי אהבתי את EGM , ד"א מי שמכיר את העיתון הזה, ידעתם שהוא נסגר בינואר 2009? ממש עצוב , זה היה אמור להיות יום הולדת ה20 של העיתון.
באטלר פעם דיברנו על זה שאולי תסרוק את הליונות של פריק, לא רק את הכתבות שלך, אני יודע שזה המון מאמץ, אבל אני באמת חושב שחייבים לשמר את זה בצורה דיגיטלית
לא כדאי, חייבים!!! אין להשיג את זה לצערי היום וחייבים ליצור גיבוי לקלאסיקות כל כך חשובות,
בבקשה תחשוב על זה לחיוב
dj_anubis כתב:באטלר פעם דיברנו על זה שאולי תסרוק את הליונות של פריק, לא רק את הכתבות שלך, אני יודע שזה המון מאמץ, אבל אני באמת חושב שחייבים לשמר את זה בצורה דיגיטלית
לא כדאי, חייבים!!! אין להשיג את זה לצערי היום וחייבים ליצור גיבוי לקלאסיקות כל כך חשובות,
בבקשה תחשוב על זה לחיוב
בעיקרון אני מסכים. אבל זה המון עבודה.. המון!
לסרוק גליון שלם יכול בקלות לקחת שעה. ואם אני עושה רק גליון אחד ביום זה יכול להגיע לפרויקט של כמעט חצי שנה. זה הרבה מאד זמן.
dj_anubis כתב:באטלר פעם דיברנו על זה שאולי תסרוק את הליונות של פריק, לא רק את הכתבות שלך, אני יודע שזה המון מאמץ, אבל אני באמת חושב שחייבים לשמר את זה בצורה דיגיטלית
בבקשה תחשוב על זה לחיוב
בעיקרון אני מסכים. אבל זה המון עבודה.. המון!
לסרוק גליון שלם יכול בקלות לקחת שעה. ואם אני עושה רק גליון אחד ביום זה יכול להגיע לפרויקט של כמעט חצי שנה. זה הרבה מאד זמן.
אנשים סורקים קומיקסים ומגזינים כבר כמה שנים, הם מופיעים בדרך כלל בתור קבצי .CBR שאלה קבצי ראר ששינו את ה.RAR ל .CBR וקוראים אותם בעזרת מגוון תוכנות שונות בכל מקרה אני חושב שאם אנשים יחידים (וכן יש קבוצה של אנשים שסורקים כל היום) יכולים לסרוק קומיקסים מדי פעם, אני בטוח שכל מי שבפורום הזה שיש לו סורק וכמה גליונות של המגזין הזה יכול לסרוק כמה או מה שיש לו, ואני חושב שזה שווה את זה.
ניסיתי בעזרת הסורק האיטי והעלוב שלי לסרוק את פריק 31 - זה לא הלך כל כך טוב...
אז במקום זה צילמתי את הגליון על כל עמודיו.
האיכות לא מצויינת אבל סבירה ומכיוון שזה לקח לי רק 15 דקות, נראה לי שאני אצלם עוד כמה גליונות.