זה מה שאני משחק כרגע...

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
שלח תגובה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

זה מה שאני משחק כרגע...

שליחה על ידי dj_anubis »

רציתי לשתף אתכם קצת במשחקים שאני משחק לאחרונה

אז אחרי שסיימתי את GTA SAN ANDREAS, החלטתי להתחיל את GTA VICE CITY, כרגע אני נמצא ב-25% מהמשחק
אני חייב להגיד בסביבות 18% ראשונים מאוד לא נהניתי מהמשחק, ולא בגלל שהוא לא טוב, כי המעבר מSAN ANDREAS ל-VICE CITY היה דיי קיצוני מהרבה מאוד בחינות

אבל לא ויתרתי אמרתי לעצמי שאני חייב לנסות לסיים את המשחק ולאט לאט ממש נכנסתי לזה, וככל שהסיפור מתקדם, ומתרגלים לסצנות נהיגה מבינים שזה פשוט משחק מצוין!!!
כרגע אני ממש בתוך המשחק ומאוד נהנה ממנו, כולי תקווה שאני באמת אצליח לסיים אותו, עוד דבר ממש מצחיק זה התחנות רדיו, יש את התחנה הזאת EMOTION, והשדרן שם איזה פרננדו אחד כולו חרמן, כל פעם מצחיק אותי מחדש

בקיצור מאוד מאוד מומלץ

עוד משחק ששיחקתי מזמן היה GTA LIBERTY CITY STORIES ל- PS2, המשחק הזה יצא במקור לPSP ורק לאחר מכן עבר ל-PS2, הרבה אנשים מחשיבים את הפרק הזה לפרק דיי חלש בסדרת GTA, לפני כמה שנים ניסיתי לשחק פה כמה פעמים ותמיד הייתי נתקע כבר בשלב חמישי, יש שם איזה סצנה של קרב יריות בין שוטרים לחברים שלך בתחנת דלק, אתה צריך להכנס עם האוטו לחלץ אותם וליסוע מהר ל-PAY N SPRAY, נשמע פשוט, זה ממש לא כזה פשוט במיוחד בשביל משימה חמישית, כי ברגע שהחברים שלך עולים לאוטו נדלקים לך איזה 4 כוכבים של משטרה, ואז יש מסוק שעוקב אחריך ומלא ניידות ולא פשוט, החלטתי לנסות בכל זאת ולא לוותר ועברתי את המשימה הזאת, כרגע לא התקדמתי במשחק הזה מאז, למרות שמאוד מסקרן אותי לראות איך זה מתפתח, פשוט הזמן הולך לGTA VICE CITY, אבל זה ממש לא נראה כמשחק לא טוב

משחק נוסף שממש עכשיו סיימתי את ההתנסות הראשונה שלי בו, SILENT HILL 2 ל-PS2, כן אני יודע זה משחק יחסית ישן, אבל במשך שנים יש לי את הג'וק הזה בראש לנסות ולשחק בו, ולמען האמת ניסיתי לשחק בו לפני כמה חודשים, זה היה ניסיון ממש גרוע לא הבנתי מה לעשות לאיפה ללכת ואחרי איזה חצי שעה עזבתי את המשחק.
אבל כשראיתי כמה אנשים אוהבים את המשחק הזה החלטתי לתת לו ניסיון אמיתי נוסף, אז סגרתי את האור ישבתי בחושך והתחלתי לשחק בו, שיחקתי למעלה משעתיים ברצף, חקרתי את הרחובות, ובסופו של דבר הגעתי לבנין הראשון, שם עברתיע חדר חדר מצאתי הכל, עד שהגעתי לשעון, פתחתי אותו עם המפתח, והתחלתי לסובב את המחוגים ולא הבנתי לאיזה שעה לכוון אותו, רק אחרי שראיתי את הWALKTHROU של המשימה הזאת הבנתי שאמורים לכוון את השעון ל: 9:10, ותכלס זה נראה כאילו אמורים לסובב קצת ולעזוב לסובב קצת ולעזוב עד ששומעים את הקליק הזה, וזה היה סוג של אכזבה ציפיתי למצוא איזה פתק שיהיה כתוב לי לאיזה שעה לכוון, או שיהיה רמז כלשהו ולא רק ניסוי וטעיה

בכל מקרה אחרי שהזזתי את השעון שמרתי ואני אמשיך את זה בימים הקרובים, זה ללא ספק משחק מדהים

זהו בינתיים...

דרך אגב מישהו פה שיחק ברצינות בRESIDENT EVIL לסוני 2? אהבתם? לא אהבתם? יש המלצה?
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: זה מה שאני משחק כרגע...

שליחה על ידי R A V E N »

dj_anubis כתב: דרך אגב מישהו פה שיחק ברצינות בRESIDENT EVIL לסוני 2? אהבתם? לא אהבתם? יש המלצה?
תכניס לPS2 את resident evil 4 ושחק בו דחוף!
זה גם אחד המשחקים הכי טובים בסדרה וגם נחשב לאחד המשחקים הכי טובים בעשור האחרון
משחק מדהים ביותר וחובה!
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

אני אתן לו צ'אנס בקרוב
בכל מקרה SILENT HILL זה משחק שדיי מפחיד לשחק בו בחושך מוחלט עם דלת סגורה אני חייב להגיד שKONAMI שוב עשו עבודה מצוינת, דרך אגב המשחק הזה לא זול באי ביי באזור ה-20 דולר, יש מצב טוב שאני אקנה לי עותק מקורי שלו
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

לסוני שיחקתי ברזדנט איוול דאד איימ ובקוד ורוניקה שזה דיי משחק חולני במה שגילתי בהמשך אבל הוא ארוך
הדאד איים היה קצר מאוד ולא כל כך מעניין
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

סיימתי SILENT HILL 2 ממש לפני כמה דקות :P איזה משחק מ ד ה י ם :P

אני מתכוון לקנות עותק מקורי שלו מיליון אחוז, ואין ספק שבקרוב אתחיל את SILENT HILL 3
שלח תגובה