ג'ויסטיק ארקייד טוב ב 99 ש"ח

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: ג'ויסטיק ארקייד טוב ב 99 ש"ח

שליחה על ידי Ax=Battler »

באג מוכרים את ג'ויסטיק הארקייד הזה בגירסת ה Wii ב 49 ש"ח (ראיתי שתי יחידות בסניף בדיזינגוף סנטר). זה כבר ממש מחיר מגוחך..

תמונה
gushacha
יועץ
יועץ

שליחה על ידי gushacha »

המחיר לא הגיוני.
רק הפלסטיק עולה יותר :D
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

אוקי לא לדעוג, עכשיו גם אני קניתי אחד
עוד לא שיחקתי
בינתיים דעתי היא שהוא לא צריך להיות שווה יותר מ 100 שקל
למה:
- הוא לא נוצץ כמו בתמונה שהעלו פה
- הבסיס סטיק עצמו במקום הגומי שאמור להיות בבסיסו יש מן דיסקית שסתם זזה לכל כיוון שאתה מזיז אותו (ממש פטטי שזה לא הגומי הקפיצי שיש במקוריים)
- מה המספר של המקשים? (אני רואה רק צורות :shock: ) - אני שונא את המקשים של פליישטישן!
- אה כן, הפליישטיישן, הפלאג החיבור של זה נראה כמו מוטציה, יש תחיבור של PS2 שממנו יוצא ה USB (זה נראה מפחיד), פעם ראשונה שאני קונה מוצר משולב לכמה קונסולות :shock: המום
- הרבה כפתורים ושוב פעם הכפתורים של החובבים שנמכרים רק בג'וסטיקים של הסינים שאחד מהם הוא ה TURBO ויש עוד אחד שקוראים לו MACRO (ולד שנדלק אם אתה לוחץ על מקרו) ויש את כפתור ה MODE שגם עליו אני לא יודע למה הוא משמש
- 5 לדים שאין לך מושג למה הם משמשים
בקיצר יותר מדי שטויות, אבל הוא שוקל יחסית הרבה (כמו המקלדות של פעם (:), הלכתי לקרוא את חוברת ההוראות שלו (על הדריבר והדיסק דילגתי, זה לילדים)
הלכתי לשחק, לבחון אותו קצת :mrgreen:
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

כשקונים משהו ב50 או 100 שקל אי אפשר להשוות אותו לסטיק שעולה 100 דולר, או שבונים אותו לבד ואז הכסף בא לידי ביטוי בעבודה, אני לא מכיר את הסטיק הזה, אבל אין דבר פסול בזה שהוא ניתן לחיבור לכל מיני קונסולות גם ב-XARCADE זה ככה, לגבי הסימנים על הכפתורים, לדעתי הרבה יותר הגיוני שיהיו סימנים של PS מאשר מספרים, כי אז זה היה עושה מלא כאב ראש לשחקני PS

לגבי הסטיק והכפתורים אתה לא תקבל פה סטיק וכפתורים של חברות מקצועיות LIZARD LICK\SANWA ודומיו מן הסתם

אבל תחשבו על זה, זה נראה סטיק חמוד ביותר, לשימוש ביתי והגיוני, מי ישמע כאילו אנחנו מתפרעים כמו פסיכים על הג'ויסטיק, נראה עסקה חמודה ולא רעה בסך הכל
eric
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי eric »

אני חושב שמי שרוצה לפנק את עצמו יכול לקנות מדבקות או ליצור מדבקות לכפתורים שלו כגון משולש ריבוע עיגול ועוד של כל הגוייסטיקים השאלה מה הבן אדם מעדיף לשחק...

דבר שני כל העניין בגוייסטיק זה להתפרע עליו... הדגמים ב-באג מאוד עדינים... (אני מכיר את הגוייסטיק הזה עוד מלפני חצי שנה ולא המלצתי עליו כאן רק ביגלל הסיבה הזו שהוא עדין, ושיש לו בעיה להתחבר ב-2 יחידות (ניסיתי את זה על מחשב נייד) הווינדוס לא תמיד זוכר אותו וצרייך לכייל אותו תמיד כשאתה רוצה להיכנס לתוכנת מיימ (אין שליטה חיצונית להעביר משחקים להיכנס ולצאת מהמיימ פעם עובד ופעם לא) והדבר הכי מוזר שקרה לי איתו זה שפיתאום הגוייסטיקים החליפו תפקיד צד שמאל נהיה ימין וצד ימין נהיה שמאל)) בקיצור מלא בעיות לכן לא המלצתי עליו למרות שהוא ניראה ארקייד סטיק לכל דבר.. אולי שווה בשביל הפוזה יענו אתה חובב ארקייד וזהו לא יותר מיזה... עוד דבר הלחצנים הם כפתורים יפנים שלא משמיעים את המיקרו סוויצ ברגע שאתה לוחצ על הכפתור (דבר שאני מאוד מתעב שלא שומעים) הגוייסטיק לפי דעתי בנויי (למרות שלא פתחתי אותו) מ-מיקרו סוויצים קטנים ולא איכותים וגם לא בגודל הסטנדרתי הנכון.... השליטה של הגוייסטיק היא לא הכי נחמדה בעולם מכיוון שבין המרכז שלו והזזת הגוייסטיק לכל הכיוונים סתומרת למעלה למטה לצדדים המרחק שהיד צריכה ללכת היא מאוד ארוכה... דבר המקשה על השחקן להיות זריז בזמן תגובה טוב ובעצם להיות לשחקן מהשורה העשירית..

לסיכום הגוייסטיק הזה הוא רק פוזה של ארקייד (חוצ מהכפתורים היפנים)

חברים יקרים כשתיגדלו עוד קצת תבינו שיש גוייסטיקים כל כך משוכללים שלא הבנתם עד היום שזה מה נימצא בתוך המכונות.. יש גוייסטיקים לסטרייט פייטר.. לפאק מן....גלאגה.... פשוט דברים מדהימים שהופכים את חווית המשחק למהממת... מה זה אומר: כולם מכירים את הקטע הזה בפאק מן שאתה מנסה לרדת למטה ופיתאום הסטייק זז ימינה ללא סיבה ואתה ניכנס לאטרף בגלל שהשד חיכה לך בפינה... בגוייסטיק מיקצועי אמיתי ונכון קיימים רק 4 כיוונים כמו ריבוע כזה שאתה יורד למטה הוא נישאר בזווית של למטה ולא פוזל לצדדים גם אם קצת זזת לסדר את הכיס המפוצצ אסימונים שיש לך במכנס הג'ינס ;)
ליעוצ והכוונה

eric
03-6165937 052-7476260
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

סתם נתקלתי בו באתר:
תמונה
מחיר: 120 ש"ח
שם המוצר: Arcade Stick (?)
חנות: http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=298
את החנות הזו אנשים עוברים מהצד ומעדיפים שלא להכנס
לדעתי זו לא מציאה למצוא אחד ב 100 ש"ח בארץ, עדיף שימכרו אותו ביותר זול בשביל התחרות אחרת לא מעניין
טוב נו, Logic3 הייתי יכול להשבע שאני לא אתקרב יותר למוצרים של Logic3, Teac, Silver Line, Speed Link ואתן עדיפות פחותה ל A4Tech ואשים בספק את Logitech (אולי רק על העכבר שלהם מתחשק לי) ו Saitek {בכל זאת שתי אלו מייצרות מוצרים נחמדים ויותר מושקעים מחמשת הקודמות שציינתי}
וכן כמו שכבר אמרתי קניתי בסוף את שלט הארקייד של Logic3 (הלוגו שלהם עושה לי רע וגם עיצוב הכפתורים עם הצבע הדהוי והלא מיוחד)
אבל ניחה, שורדים, העיקר שסוף סוף יש לי שלט משחקים (בעתיד ישמש אותי בפליישטן אם יהיה לי)
שלח תגובה