על בקרי משחק [שלטים/ ג'ויסטיקים] חדשים וישנים II
-
- אדמין
- יצירת קשר:
Re: על בקרי משחק [שלטים/ ג'ויסטיקים] חדשים וישנים II
נראה מצויין!
בכלל מהמעט שיצא לי לשחק בשלט של ה xbone נוצר אצלי הרושם שהוא בנוי פחות איכותי מהשלט שאותו הוא החליף, כלומר זה של ה x360. הפלסטיקה דקה יותר והוא מרגיש כמו צעצוע זול, קל וחומר בהתחשב במחיר הפרמיום שגובים עליו. אז אני ממש בעד שידרוגים לשלט ה x360 שנראה שאמשיך להשתמש בו בפיסי עוד הרבה זמן.
הנה החבורה שלי:
בכלל מהמעט שיצא לי לשחק בשלט של ה xbone נוצר אצלי הרושם שהוא בנוי פחות איכותי מהשלט שאותו הוא החליף, כלומר זה של ה x360. הפלסטיקה דקה יותר והוא מרגיש כמו צעצוע זול, קל וחומר בהתחשב במחיר הפרמיום שגובים עליו. אז אני ממש בעד שידרוגים לשלט ה x360 שנראה שאמשיך להשתמש בו בפיסי עוד הרבה זמן.
הנה החבורה שלי:
יש לי פחות או יותר אותם שלטים, רק המוגה בגרסה פשוטה יותר(הירו) ושלט פס4 במקום פס3
אין על שלט של 360! של פס4 גם אהבתי. לא נגעתי בשלט של בוקס החדש. קראתי שהשקיעו שם איזה 150 מיליון בפיתוח, חשבתי שהוא ממש טוב
אין על שלט של 360! של פס4 גם אהבתי. לא נגעתי בשלט של בוקס החדש. קראתי שהשקיעו שם איזה 150 מיליון בפיתוח, חשבתי שהוא ממש טוב
בינתיים אשלח מיני-סיקורים (לא דברים גדולים)
ScrewAttack! מביאים בצורה קצת משוויצה את 3 השלטים הכי גרועים שיצאו מאז ומתמיד לקונסולות.
לדעתי זה דווקה מאוד מקורי, השלטים של ה MOVE, WII וכד', עובדה כי אנשים באים לאולמות מהשחקים בשביל לשחק במחקים יותר מפעילים כמו, כדור סל, אופנוע ים וכד'... אבל לדעת הסרטון, הם לא אהבו
הנה אתר שמציין כמה שלטים גרועים לדעתם
http://www.gambitmag.com/2015/02/10-wor ... ntrollers/
בין השלטים, כמה צפוי, שמזכירים רבות בחסרונו ובסרטון הזה שצרפתי לא התעקבו עליו השלט של ATARI (5200)
ציינו גם את שלט ה XBOX הראשון
ועוד רבים ומשונים.
בדקתי לאחרונה, איזה שלט הכי ממליצים באינטרנט וממש ממליצים להתרחק מהזיופים הסיניים וללכת על המקורי של החברות במיוחד של XBOX ONE
למרות זאת מלא שלטים של פעם היו גם עם הרבה דפקטים וזה למרות שבמרבית הקונסולות לא דרשנו מהם הרבה (רק לרוץ ולקפוץ)
ScrewAttack! מביאים בצורה קצת משוויצה את 3 השלטים הכי גרועים שיצאו מאז ומתמיד לקונסולות.
בסוף מפתיעים עם השלט של WII וקונסולות של SONY ו MICROSOFT שניסו לחכות אותם וכנראה יצרו את השלט ה"לא מוצלח"
לדעתי זה דווקה מאוד מקורי, השלטים של ה MOVE, WII וכד', עובדה כי אנשים באים לאולמות מהשחקים בשביל לשחק במחקים יותר מפעילים כמו, כדור סל, אופנוע ים וכד'... אבל לדעת הסרטון, הם לא אהבו
הנה אתר שמציין כמה שלטים גרועים לדעתם
http://www.gambitmag.com/2015/02/10-wor ... ntrollers/
בין השלטים, כמה צפוי, שמזכירים רבות בחסרונו ובסרטון הזה שצרפתי לא התעקבו עליו השלט של ATARI (5200)
ציינו גם את שלט ה XBOX הראשון
ועוד רבים ומשונים.
בדקתי לאחרונה, איזה שלט הכי ממליצים באינטרנט וממש ממליצים להתרחק מהזיופים הסיניים וללכת על המקורי של החברות במיוחד של XBOX ONE
למרות זאת מלא שלטים של פעם היו גם עם הרבה דפקטים וזה למרות שבמרבית הקונסולות לא דרשנו מהם הרבה (רק לרוץ ולקפוץ)
נינטנדו מתכננת לשווק קונסולה חדשה ,בשם NINTENDO NX
הם רשמו פטנט על שלט שהם מתכננים לייצר, כנראה עבורה
שיהיה ויכלול על פניו מסך מגע מעוגל
כתבה בעברית http://www.gadgety.co.il/145768/nintend ... ontroller/
באנגלית http://www.theverge.com/2015/12/11/9890 ... troller-nx
הפלאפונים בימינו לא רק כוללים חומרה בחוזק של מחשב, שעוקפים מלא קונסולות ומחשבים שיצאו בעבר וכל זה נכנס לכיס.
בנוסף גם מסך מגע והרצת משחקים, וגם בקר.
מכאן אני מסיק שהמחשב והסמארטפון הם המתחרים השגרתיים של הקונסולות, שכמו שהבנו גם הקונסולות הם מחשב וגם הניידים הם מחשב
לידיות מפלסטיק וכפתורים כבר התרגלנו (: אבל נמשיך להתעדכן בכל זאת...
עוד עובדה מעניינת שכל קונסולה שיצאה עד היום כללה בקר/שלט ייחודי משלה שרק השתחלל עם כל קונסולה (אמור היה)
הייתי רוצה שייצרו קונסולה כמו מגאסון, NINTENDO FAMICON שככלה עליה מקום פיזי שאפשר היה להניח עליו את השלטים כשאתה לא משתמש בהם.
הם רשמו פטנט על שלט שהם מתכננים לייצר, כנראה עבורה
שיהיה ויכלול על פניו מסך מגע מעוגל
כתבה בעברית http://www.gadgety.co.il/145768/nintend ... ontroller/
באנגלית http://www.theverge.com/2015/12/11/9890 ... troller-nx
הפלאפונים בימינו לא רק כוללים חומרה בחוזק של מחשב, שעוקפים מלא קונסולות ומחשבים שיצאו בעבר וכל זה נכנס לכיס.
בנוסף גם מסך מגע והרצת משחקים, וגם בקר.
מכאן אני מסיק שהמחשב והסמארטפון הם המתחרים השגרתיים של הקונסולות, שכמו שהבנו גם הקונסולות הם מחשב וגם הניידים הם מחשב
לידיות מפלסטיק וכפתורים כבר התרגלנו (: אבל נמשיך להתעדכן בכל זאת...
עוד עובדה מעניינת שכל קונסולה שיצאה עד היום כללה בקר/שלט ייחודי משלה שרק השתחלל עם כל קונסולה (אמור היה)
הייתי רוצה שייצרו קונסולה כמו מגאסון, NINTENDO FAMICON שככלה עליה מקום פיזי שאפשר היה להניח עליו את השלטים כשאתה לא משתמש בהם.
-
- אדמין
- יצירת קשר:
סקופ קטן (הוא לא באמת קטן. הוא ענק):
יש לי חבר טוב שנפגש עם בכירים בנינטנדו בנוגע לטכנולוגיית זיהוי קול שהוא מפתח בסטארטאפ שלו.
זה סודי ביותר, אבל מכיוון שבחודשים האחרונים יש לפורום בערך 3 קוראים, אז אני מרגיש בנוח לשתף את זה כאן - השלט החדש של נינטנדו יכלול (ככל הנראה) זיהוי קול (שילוב חומרה ותוכנה) ברמות דיוק גבוהות מאד.
זכרו איפה קראתם על זה בפעם הראשונה
יש לי חבר טוב שנפגש עם בכירים בנינטנדו בנוגע לטכנולוגיית זיהוי קול שהוא מפתח בסטארטאפ שלו.
זה סודי ביותר, אבל מכיוון שבחודשים האחרונים יש לפורום בערך 3 קוראים, אז אני מרגיש בנוח לשתף את זה כאן - השלט החדש של נינטנדו יכלול (ככל הנראה) זיהוי קול (שילוב חומרה ותוכנה) ברמות דיוק גבוהות מאד.
סקופ מדהים! מעניין לראות איך זה יבוא לידי ביטוי בשלטים באמת, וכמובן אם משחקים באמת יאמצו את זה..Ax=Battler כתב:סקופ קטן (הוא לא באמת קטן. הוא ענק):
נשמע לי כמו השליטה הקולית של קינקט
פשש איזה סקופ באטלר! מעניין!
מודינג, ככה תנשנשו במקביל למשחק שלכם, את כריח החמאה שלכם...
הוא עשה מודינג לשלט שמאפשר לו לחבר אליו משהו שמחזיק לו את הנשנושים בזמן המשחק וגם מקרב אותם אליו לפה.
מודינג אחרון שלי לשלט של XBOX 360
*עד שאני לא אשבור אותו כנראה שלא ארגע
עשיתי מודינג לשלטים ישנים של ALPS INTERACTIVE שיצא ל PS1 שנתיים לפני ה CH PRODUCT GAMEPAD שיצא לUSB והפסיק לשווק את עצמו תוך פחות משנה, CH לאומתם, שיווקו שלט קטן יותר (ולדעתי יותר נוח במשך תקופה קצת יותר ארוכה שנתיים אחריהם)
בגלל הצורה הכמאט זהה, החלפתי בין לוחות האם בתוכם
עכשיו ALPS שמקור נוצר עבור PS1 עכשיו הוא יכול לעבוד עם הלוח של CH ולהתחבר למחשב דרך USB ללא מתאם.
*ה CH עכשיו צריך מתאם (: (אבל יש לי אחד רזרווי (: )
בשביל משחקים קלאסיים שדורשים לא יותר מDPAD ו10 מקשים הוא מצויין (בשבילי זה מכסה את רוב המשחקים שאני משחק)
ה ALPS פחות נוח כי הוא גדול מאוד ביחס לידיים שלי (כמו שאמרתי, ה CH יותר נוח לאחיזה)
עוד מודינג שעשיתי..., זוכרים אז פרסמתי שלטים ש EBAY מציעים באיזה 15 ש"ח באיכות סינית ירודה
אז קניתי של PS2 ושל SNES בחיבור USB
הPS2 לא היה איכותי ונשבר וה SNES גם לא היה איכותי גם המקשים לא נלחצו טוב...
אז החלטתי לשדרג אותו, עם המשקשים מ PS2
יצא קצת משונה אבל בפועל המשקשים בולטים יותר ונוח לשחק בשלט הזה
אני אקח הפסקה ממודינג... עשיתי מספיק נזק ליום אחד
הוא עשה מודינג לשלט שמאפשר לו לחבר אליו משהו שמחזיק לו את הנשנושים בזמן המשחק וגם מקרב אותם אליו לפה.
יש לו עוד סרטונים של מודינג לשלטים, אבל לא כל כך גלשלתי בערוץ שלו.
מודינג אחרון שלי לשלט של XBOX 360
*עד שאני לא אשבור אותו כנראה שלא ארגע
עשיתי מודינג לשלטים ישנים של ALPS INTERACTIVE שיצא ל PS1 שנתיים לפני ה CH PRODUCT GAMEPAD שיצא לUSB והפסיק לשווק את עצמו תוך פחות משנה, CH לאומתם, שיווקו שלט קטן יותר (ולדעתי יותר נוח במשך תקופה קצת יותר ארוכה שנתיים אחריהם)
בגלל הצורה הכמאט זהה, החלפתי בין לוחות האם בתוכם
עכשיו ALPS שמקור נוצר עבור PS1 עכשיו הוא יכול לעבוד עם הלוח של CH ולהתחבר למחשב דרך USB ללא מתאם.
*ה CH עכשיו צריך מתאם (: (אבל יש לי אחד רזרווי (: )
בשביל משחקים קלאסיים שדורשים לא יותר מDPAD ו10 מקשים הוא מצויין (בשבילי זה מכסה את רוב המשחקים שאני משחק)
ה ALPS פחות נוח כי הוא גדול מאוד ביחס לידיים שלי (כמו שאמרתי, ה CH יותר נוח לאחיזה)
עוד מודינג שעשיתי..., זוכרים אז פרסמתי שלטים ש EBAY מציעים באיזה 15 ש"ח באיכות סינית ירודה
אז קניתי של PS2 ושל SNES בחיבור USB
הPS2 לא היה איכותי ונשבר וה SNES גם לא היה איכותי גם המקשים לא נלחצו טוב...
אז החלטתי לשדרג אותו, עם המשקשים מ PS2
יצא קצת משונה אבל בפועל המשקשים בולטים יותר ונוח לשחק בשלט הזה
אני אקח הפסקה ממודינג... עשיתי מספיק נזק ליום אחד
אהבתי את ה-SNES