אימולציה של WII למחשב!
Re: אימולציה של WII למחשב!
את VIEWTIFUL JOE הוא יכול כבר להוריד לPS2 (אמולטור או קונסולה אם יש)
כן VIEWTIFUL JOE הראשון והשני יש לי לPS2 וזה אחד המשחקים הכי טובים ואחרונים עם גיימפליי של פעם 2D
-
- אדמין
- יצירת קשר:
שאלת השאלות - זלדה החדש עובד??
מאיפה אתם מורידים משחקים לGC?
יש לי רק את Bit Gamer ואמנם יש שם יחסית די הרבה משחקים, אבל בקושי שיש SEEDERS
אני משחק סמאש ברוס MELEE בXP 64 ביט! זה עובד חלק לגמרי! בהתחלה זה עבד לי קצת מהר מדי האמת
עכשיו רק חסר לי להתחיל להוריד משחקים לGC(מה שמצחיק זה שבדיוק השגתי לי בערך GC, ככה שיהיה לי גם אימולציה וגם את המקור)
יש לי רק את Bit Gamer ואמנם יש שם יחסית די הרבה משחקים, אבל בקושי שיש SEEDERS
אני משחק סמאש ברוס MELEE בXP 64 ביט! זה עובד חלק לגמרי! בהתחלה זה עבד לי קצת מהר מדי האמת
עכשיו רק חסר לי להתחיל להוריד משחקים לGC(מה שמצחיק זה שבדיוק השגתי לי בערך GC, ככה שיהיה לי גם אימולציה וגם את המקור)
אתה משהו אתה...אתה תחכה שנים שזלדה יצא לאימולטור ואז תשחק בו <:Ax=Battler כתב:שאלת השאלות - זלדה החדש עובד??
קיצר הבנתי ש WIND WAKER עובד מושלם, הוא מומלץ על אף המראה הילדותי.
משחק מהנה מאוד.
LONG LIVE NINJA GAIDEN
משחקים שבנתיים לא עובדים (או שהורדתי גרסאות שלא עובדות)Evil-u כתב: קיצר הבנתי ש WIND WAKER עובד מושלם, הוא מומלץ על אף המראה הילדותי.
משחק מהנה מאוד.
ETERNAL DARKNESS
METAL GEAR SOLID TWIN SNAKES
WIND WAKER עובד די מושלם , אבל משום מה לא הצלחתי עוד לשחק בו עם סאונד.
הנה תמונות שצילמתי ממנו
יש משחקים שעובדים מעולה אבל בלי סאונד, בעיה די רצינית באימולטור.
אפשר מקורות להורדת משחקי GC?
אני חיפשתי דרך http://www.mininova.org/allmog כתב:יש משחקים שעובדים מעולה אבל בלי סאונד, בעיה די רצינית באימולטור.
לא משהו , אבל אין לי מקור אחר
חפש בעוד אתרי טורנטים. ממש לא חסר איזה.
תתקין את TORRENT SEARCH ותוכל לראות רשימה של אתרי הטורנט המובילים
DEMONOID אתר מעולה ומצאתי שם לא מעט משחקים לGAMECUBE. אם תרצה בכיף אני אוכל לשלוח לך הזמנה
תתקין את TORRENT SEARCH ותוכל לראות רשימה של אתרי הטורנט המובילים
DEMONOID אתר מעולה ומצאתי שם לא מעט משחקים לGAMECUBE. אם תרצה בכיף אני אוכל לשלוח לך הזמנה
חשבתי שיש לכם אתר מיוחדP:
חיפשתי טראקר פרטי או משהו עם משחקי GC(יש לי אחד,Bit Gamer אבל אין שם מבחר מספיק גדול)
אגב, אם מישהו רוצה הזמנה לBit Gamer, יש לי 6 הזמנות.(אבל זה רק למי שבאמת יעלה/יודע לזייף, כי בניגוד לUG ששם כמעט כל המשתמשים שהזמנתי חטפו באן, בBG הם יותר נוקשים נראה לי)
חיפשתי טראקר פרטי או משהו עם משחקי GC(יש לי אחד,Bit Gamer אבל אין שם מבחר מספיק גדול)
אגב, אם מישהו רוצה הזמנה לBit Gamer, יש לי 6 הזמנות.(אבל זה רק למי שבאמת יעלה/יודע לזייף, כי בניגוד לUG ששם כמעט כל המשתמשים שהזמנתי חטפו באן, בBG הם יותר נוקשים נראה לי)