נקודות למחשבה...

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

Re: נקודות למחשבה...

שליחה על ידי עידן »

Ax=Battler כתב:
dj_anubis כתב: ועוד משהו...אז אני לא מבין? אנחנו בין הגיימרים הבודדים בארץ? (איזה אחריות זאת :lol: ...)
גיימרים אמיתיים? נראה לי שכן. תרבות הגיק שיק בארץ כמעט לא קיימת.
אני זוכר שישבתי באולם הקולנוע בסרט סקוט פילגרים ואני הייתי היחיד שהבין את הרפרנסים למשחקי וידאו. בתחילת הסרט האולם היה חצי מלא ובסופו רבע מלא.
[אנחה]
זה נורא כיף להיכנס לחנויות כמו פריק במרכז וייצמן בת"א או קומיקס וירקות ברחוב קינג ג'ורג'. אבל יש ממש מעט כאלה בארץ.
אנחנו אמנם גולשים לאוף טופיק של האוף טופיק, אבל התאכזבתי מהסרט סקוט פילגרים. הקונספט מעולה, אבל הביצוע לדעתי לא משהו. הוא סרט בינוני+, אבל לא יותר מזה. ואני מצטער להגיד את זה, כי היו לי ציפיות יותר גבוהות.

ויש הרבה יותר מ-10 גיימרים בארץ...מאמין שיש אלפים טובים אם לא עשרות אלפים. אבל יש הרבה נישות שהם מתחלקים ביניהן, ואני מניח שהרוב פשוט לא נכנסים לפורומים שכאלו.
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

יש מצב שאנחנו חיים בבועה...בGAMER.CO.IL נראה שיש מלא פעילות

סתם דיון על ויטה תראו כמה תגובות...אבל VGFREAK תמיד ישלוט בעיני זה הבית! :P
http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/re ... ID=1060932
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

אני אישית לא חי בבועה. אנחנו ארץ קטנה, והכמות בהתאם, וברור שיש הרבה יותר גיימרים בארץ מאלו שכותבים בפורום הזה.
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

יש מלא גיימרים בארץ , פשוט המון לא נכנסים לפורומים
ושלא תחשוב שבגלל שראיתי פעילות באיזה פורום , שדווקה זה גיימרים.יש הרבה אנשים שסתם מקשקשים בפורום ולא מבינים כלום חוץ מפיפא וCOD
תמונה
Ax=Battler
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי Ax=Battler »

עידן כתב:ויש הרבה יותר מ-10 גיימרים בארץ...מאמין שיש אלפים טובים אם לא עשרות אלפים. אבל יש הרבה נישות שהם מתחלקים ביניהן, ואני מניח שהרוב פשוט לא נכנסים לפורומים שכאלו.
נכון.
הקטע של VGפריק הוא ההתעסקות בעיקר במשחקים מ 1985-1995. זה בהחלט פורום נישה.
למשל: לדעתי משחק השנה של 2011 הוא לא סקיירים אלא סטריטס אוף רייג' רימייק :)
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

R A V E N כתב:יש מלא גיימרים בארץ , פשוט המון לא נכנסים לפורומים
ושלא תחשוב שבגלל שראיתי פעילות באיזה פורום , שדווקה זה גיימרים.יש הרבה אנשים שסתם מקשקשים בפורום ולא מבינים כלום חוץ מפיפא וCOD
+1
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

נו..., נכון, הפייסבוק חירפן להם את השכל.

שמע, GAMER זו רק דוגמא אחת של פורום מפוצץ בגולשים שהם שחקני מחשקים או אפילו אוהב אנימה
ולפורום הזה יש גם מפגשים של שחקנים מכל רחבי הארץ (דיברנו פעם על מפגש של VGFREAK לא?)
בנוסף בכל פורום שהוא רב תחומי FRESH (למה אמרתי את זה, בא לי להקיע מהשם :cry: ), FXP ועוד טונות שלא בא לי אפילו לציין
*היה פעם פורום שלם ב FXP על דיון על AGE OF AMPIRE שסגרו אותו כי זה כבר לא תקף לדבר עליו, נראה לי שדיברו גם הרבה על ה SUPER SMASH BROS שמשום מה איבד היום את כל הפופולריות והעניין וחבל כי היה משחק טוב (שיחקתי רק בגירסה של ה 64 עוד לא ניסיתי BROWL או MEELEE)
לגבי אנימה, יש קהילות מפוצצות של אנימה באינטרנט, חפש בגוגל, ברובן מורכבות מילדים קטנים (וגם הם עושים מפגשי מעריצים).

אבל חוץ מזה בתכום הקונסולות אני רואה את האתר הזה כמשובך בנושא.
וכן..., בנוסף לא רחוק מאיתנו יש את האתרים/ פורומים של 2 קהילות שעושקות במשחקי DOS שגם לשם אני מגיע לאיטים 8-)
שלח תגובה