סט הרומים המלא של MAME גירסה 139
Re: סט הרומים המלא של MAME גירסה 139
מצטער על הבורות, אבל עד היום לא הבנתי בדיוק מה זה CHD, מישהו יכול להסביר לי בבקשה?
בד"כ מדובר בקבצי סרטים של משחקים.
הקבצים נמצאים על דיסק קשיח במכונה עצמה.
הקבצים נמצאים על דיסק קשיח במכונה עצמה.
הרקע של המשחק הוא סרט - זה 'קיבצי CHD
הדמויות הם ניפרדות מהרקע - זה קיבצי ROM
אני לא מת על זה כל כך אבל זה נחמד
הגרפיקה של הרקע של המשחק היא מאוד מוגבלת כי אם תיצר רקע מושלם זה יפחית את המהירות של המכונה ואין מספיק זיכרון לעשות את זה
אבל ברגע שיש רקע בצורה של סרט אפשר להעלים את המישבצות וליפות את הרקע ולעשות אותו מושלם
מה שאני לא כל כך אוהב במשחקים האלה זה שיש לך זמן מסויים ואז הרקע זז ואתה עובר למקום אחר ביגלל הזמן של הסירטון
אני אסביר.... קח לדוגמא את AREA 51 אם לא תהרוג את כל היצורים בכלל במשחק רק תמשיך באסימונים אתה עדיין תיגמור את המשחק כי יש זמן מסויים לסירטון שברקע אפילו שלא תירה ירייה אחת
תנסו ותראו זה נכון
דרך אגב גייליוטין לאג'נד התלת מימד אתה יכול לשחק אותו ב-סוני 1 והוא עדיין חרא של משחק כי אין לו סוף קיילר אינסטינק הוא המשחק הכי טוב ואחריו AREA 51 ויש גם את האולימפידה שזה גם מעולה אהבתי לשחק אותו ב-CHD וגם סייפר קילר תנסו ותהנינו לכם
הדמויות הם ניפרדות מהרקע - זה קיבצי ROM
אני לא מת על זה כל כך אבל זה נחמד
הגרפיקה של הרקע של המשחק היא מאוד מוגבלת כי אם תיצר רקע מושלם זה יפחית את המהירות של המכונה ואין מספיק זיכרון לעשות את זה
אבל ברגע שיש רקע בצורה של סרט אפשר להעלים את המישבצות וליפות את הרקע ולעשות אותו מושלם
מה שאני לא כל כך אוהב במשחקים האלה זה שיש לך זמן מסויים ואז הרקע זז ואתה עובר למקום אחר ביגלל הזמן של הסירטון
אני אסביר.... קח לדוגמא את AREA 51 אם לא תהרוג את כל היצורים בכלל במשחק רק תמשיך באסימונים אתה עדיין תיגמור את המשחק כי יש זמן מסויים לסירטון שברקע אפילו שלא תירה ירייה אחת
תנסו ותראו זה נכון
דרך אגב גייליוטין לאג'נד התלת מימד אתה יכול לשחק אותו ב-סוני 1 והוא עדיין חרא של משחק כי אין לו סוף קיילר אינסטינק הוא המשחק הכי טוב ואחריו AREA 51 ויש גם את האולימפידה שזה גם מעולה אהבתי לשחק אותו ב-CHD וגם סייפר קילר תנסו ותהנינו לכם
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אתם יודעים שזה לא באמת CHD - משחקים עם סירטונים,סרטים, רקעים עם סרט....
אומנם זה הרוב , אבל יש גם סתם משחקי 3D
CHD = Compressed Hunks of Data (לא שזה אומר הרבה )
בכל מקרה בגדול זה סתם משחקים וחוץ מCPS3 ועוד כמה בודדים , לא שווה להוריד אותם בכלל
אומנם זה הרוב , אבל יש גם סתם משחקי 3D
CHD = Compressed Hunks of Data (לא שזה אומר הרבה )
בכל מקרה בגדול זה סתם משחקים וחוץ מCPS3 ועוד כמה בודדים , לא שווה להוריד אותם בכלל
כן כאילו WTF הם חשבו לעצמם כש-עשו את STREET FIGHTER ב-CHD שרוטים לגמרי
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אני לא מעדכן את הרומים שלי יש לי 0.134 עובד טפו טפו מצוין, ואפשר להוריד עם טורנט אני בטוח שזה יורד מהר שם
-
- אדמין
- יצירת קשר:
חחחdj_anubis כתב:אני לא מעדכן את הרומים שלי יש לי 0.134 עובד טפו טפו מצוין, ואפשר להוריד עם טורנט אני בטוח שזה יורד מהר שם
איזה מעצבן זה שכל פעם שקופץ איזה ריפ חדש של משחק הם מעדכנים אותו בתוכנה מה שמנטרל את כל הגירסאות הקודמות שלו..
בדיוק, וזאת בדיוק הסיבה לכך שאני לא מעדכן, העדכונים בדרך כלל זניחים אם יהיה איזה משחק שפתאום כן יעבוד כמו PRIMAL RAGE 2 לדוגמא אני כן אעדכן אבל כל עוד שזה לא יקרה אני לא רואה את עצמי מעדכן, כל המשחקים עובדים למה סתם לעבוד קשה
לכן אני אומר עדיף שכל אחד יוריד כמה לינקים ואם יש לנו איזה 5-10 חברים כאלה תוך יומיים יהיה לנו הכל תחשבו על זה חוצ מיזה אפשר להפוך את זה למיפגשון טיפשון סתם לדוגמא בסנטר בתל אביב
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
זה רעיון טוב שמישהו היה צריך להציע ולארגן!