פרק חדש של החנון AVGN - משחקי שוורצנגר ובכלל דיבורי רטרו
Re: פרק חדש של החנון AVGN - משחקי שוורצנגר ובכלל דיבורי רטרו
DJ - כתבתי שהיה שם את סאמורי שאודאון, 3 קאונט באוט (משחק האבקות).
לא היה שם את סאמוראי שאודאון 3.
המכונות שהכי אהבתי שם חוץ מהניאו-ג'יאו היו Operation Wolf, Street Fighter 2, Terminator 2 ו- MK3.
מאוד התלהבתי בהתחלה שהם הביאו לשם את Mad Dog Mcree עם המסך הענקי.
לא היה שם את סאמוראי שאודאון 3.
המכונות שהכי אהבתי שם חוץ מהניאו-ג'יאו היו Operation Wolf, Street Fighter 2, Terminator 2 ו- MK3.
מאוד התלהבתי בהתחלה שהם הביאו לשם את Mad Dog Mcree עם המסך הענקי.
נכון זה היה באמת מגניב היה שם דרגון לייר 2 ליד המכונה של מיס פקמן זה היה ממש מול הפינבול
אתה זוכר שפעם הביאו לשם מטווח כזה של וירטואל ריאליטי זה היה הזוי לגמרי
היה אולם כזה ונכנסו אליו איזה 5 משתתפים ואז הוקרן על המסך הענק (לדעתי הוא היה בגודל כל הקיר) כל מיני צלחות מעופפות, וכולם היו יורים זה היה מטורף...מעניין איך קוראים לזה
אתה זוכר שפעם הביאו לשם מטווח כזה של וירטואל ריאליטי זה היה הזוי לגמרי
היה אולם כזה ונכנסו אליו איזה 5 משתתפים ואז הוקרן על המסך הענק (לדעתי הוא היה בגודל כל הקיר) כל מיני צלחות מעופפות, וכולם היו יורים זה היה מטורף...מעניין איך קוראים לזה
זוכר את זה.
זה לא החזיק מעמד הרבה זמן.
זה מזכיר את המטווח הוירטואלי שיש בקריה בת"א.
זה לא החזיק מעמד הרבה זמן.
זה מזכיר את המטווח הוירטואלי שיש בקריה בת"א.
זה באמת דומה, רק שבלב המפרץ זה היה הרבה יותר מגניב, תגיד יש לך מושג איך קוראים לזה, ניסיתי למצוא קישורים לזה ולא ממש הצלחתי אני ממש רוצה לדעת איך קראו לזה...
מצטער אין לי מושג
הייתה תקופה שלב המרפץ היה באמת משהו מיוחד, לייזר דרום, גולפיטק, החל-קרח, כיף כף לנד, איזה ימים
נידמה לי שהמכונה הגדולה היתה בצבע כחול וזה היה משהו בשם של מילחמת הכוכבים או סטאר טרק זה היה מתקן ענק יחסית ומשחק היה עולה 2 שקל או 5 שקל לא זוכר
ליעוצ והכוונה
eric
03-6165937 052-7476260
eric
03-6165937 052-7476260
אריק אם הגבת למה שאני כתבתי, אני לא חושב שזה היה קשור לסטאר טראק או STAR WARS אני גם לא זוכר מכונה שם...אני זוכר שהיו איזה 5 אנשים שהחזיקו רובים והיו בתוך אולם זה לא היה מכונה סטנדרטית והמשחק הוקרן על מסך ענק...ממש ענק משהו כמו קיר
נדמה לי שזה Galaxian 3 זה היה עובד עם איזה 3 ברקוד (חד-קרן). מגברים, לייזר דיסק,ולוחות PCBdj_anubis כתב:אריק אם הגבת למה שאני כתבתי, אני לא חושב שזה היה קשור לסטאר טראק או STAR WARS אני גם לא זוכר מכונה שם...אני זוכר שהיו איזה 5 אנשים שהחזיקו רובים והיו בתוך אולם זה לא היה מכונה סטנדרטית והמשחק הוקרן על מסך ענק...ממש ענק משהו כמו קיר
http://www.dragonslairfans.com/smfor/in ... pic=1975.0
יש איזה בחור אחד שאוסף מכונות ארקייד, קנה את זה! זה בגודל של סלון. תסתכל בקישור, ובדף תסתכל למטה.
מה שהיה בלב המפרץ היה הרבה יותר פרימיטיבי ממה שמוצג בקישור.