TOKIMEKI - אין על היפנים

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

Re: TOKIMEKI - אין על היפנים

שליחה על ידי dj_anubis »

אני מאוד אוהב אנימה אבל לא בקי יותר מידי אני יגיד את הסדרות שראיתי

CARD CAPTURE SAKURA - אני מת על הסדרה הזאת, אתם יכולים להגיד תינוקי ילדותי, אני מת עליה
TSUBASA CHRONOICLES - סדרה מעולה!!! לקהל מבוגר יותר
SAMURAI CHAMPLOO - אני בחצי עונה ראשונה עכשיו, מדהים!
MAI HIME - סדרה פצצה
DRAGON BALL - הבעיה הכי גדולה של הסדרה הזאת זאת המריחות, יכול להיות קרב אחד שימרח על איזה עונה שלמה, גוקו אומר משהו, השני מסתכל עליו ההוא צועק...מורחים מורחים מורחים, יש להם גם סרטים שהם זורמים רבה יותר טוב
יש עוד סדרות שאני רוצה להכנס אליהן פשוט לא הספקתי BLEACH, FULL METAL ALCHEMIST, אינויאשה ראיתי כמה פרקים בזמנו ומאוד אהבתי!

דרך אגב, גם פינוקיו של החינוכית והלב אלה תוכניות אנימה לכל דבר!
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

הסדרת אנימה היחידה(פחות או יותר) שאהבתי זו Full Metal Alchemist. סיפור משובח, ולא רק קרבות מפגרים על פני מאות פרקים אינסופיים, מה שמתאר כמה סדרות אנימה אחרות...
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

אצלי הגעתי למלא סדרות, אז פתחתי דף מעקב על כולן ב MAL, בקישור כאן http://myanimelist.net/animelist/legopart2

אם אתם רוצים סדרה טובה, אז אוכל להמליץ על:
Death Note (קצת רטרו להיום, כל שם שאתה רושם במחברת הבן אדם מת)
Great Teacher Onizuka (מורה שפעם היה ראש מפיה)
Kaiji (משחקי הימורים)
To LOVE-Ru (בחורות)
One Piece (הרפתקאות, סדרה בעלת 500+ פרקים) צריך עדיין להמשיך לצפות בה
Evil-u
יועץ
יועץ

שליחה על ידי Evil-u »

אני באמת לא מבין מה הקטע באינטרו הזה.

גם אף פעם לא הבנתי מה הקטע במשחקי דייטינג היפנים האלו, לווא דוקא הרעיון עצמו שזה כבר עניין של טעם ודפיקות.
פשוט רובם המכריע חסרי כל אלמנט השפעה מצד השחקן, הם כמו סרט low budget בלי שם אנימציה, כמו קומיקס מדבר.

הכרתי רק אחד כזה שאתה אשכרה משפיע על העניינים וקראו לו True love , היית צריך לצבור תכונות לפי ארגון סדר היום של הדמות, אני זוכר שזה היה מהנה לזמנו, (בזמן ה WINDOWS 95)היום בטח אני אחשוב שזה דבילי.
קל מאוד למצוא אותו, חפש True love בגוגל.

לגבי אנימה, כמו רבים שגדלו עם המשחקים היפנים האלו, מתישהו זה היה נראה לי מגניב לחפש את הסדרות "המגניבות" של היפנים שלא מגיעות למקומות אחרים עם תרגום באנגלית (בדרך כלל תרגום עם Grammer של גבינה צהובה בערך) שמגיע בקלטות וידאו מעפנות.
אז הייתי רואה את זה.
היום רובן של הסדרות נשארו דביליות, חסרות כל מקוריות ונראות כמו העתקים אחת של השניה.

רק 2 סדרות אני אוהב עד היום.
Ghost in the shell stand alone complex (הסרט מ 95 היה קלאסיקה אמיתית, גם הסדרה מעולה)
ו Fullmetal alchemist (שאפילו יצאה לו סדרה חדשה אחרי שהפסקתי לראות אנימה, כל כך התגעגעתי לדמויות האלו שאפילו ראיתי אותה).

חוץ מזה, שום דבר לא מעניין אותי יותר מידי באנימה.
LONG LIVE NINJA GAIDEN
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

תקשיבו משחק MAME שיש לו אינטרו שנראה ממש כמו קטע מסרט מצויר, עם שיר ששומעים בו זמרת שרה, זה לא כזה דבר נפוץ בMAME, בחייכם כמה משחקים בMAME אתם מכירים ששומעים זמרת ממש ששרה, ועוד עם קטע מסרט מצויר, תעשו לי טובה, זה מרשים לMAME המשחק עצמו אכן דיי פשוט אני פשוט נורא אוהב את הסדרה הזאת של הטטריסים אבל האינטרו בעיניי מרשים לMAME כנראה שזה רק אני...
והסדרות שהמלצתי עליהן טובות!, IMDB נתנו לסאמוראי צ'מפלו 8.8 שזה לא רע בכלל, וזאת באמת סדרה מעניינת עזבו את DBZ אם אתם לא אוהבים...
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

Evil-u כתב:אני באמת לא מבין מה הקטע באינטרו הזה.

גם אף פעם לא הבנתי מה הקטע במשחקי דייטינג היפנים האלו, לווא דוקא הרעיון עצמו שזה כבר עניין של טעם ודפיקות.
פשוט רובם המכריע חסרי כל אלמנט השפעה מצד השחקן, הם כמו סרט low budget בלי שם אנימציה, כמו קומיקס מדבר.

הכרתי רק אחד כזה שאתה אשכרה משפיע על העניינים וקראו לו True love , היית צריך לצבור תכונות לפי ארגון סדר היום של הדמות, אני זוכר שזה היה מהנה לזמנו, (בזמן ה WINDOWS 95)היום בטח אני אחשוב שזה דבילי.
קל מאוד למצוא אותו, חפש True love בגוגל.

לגבי אנימה, כמו רבים שגדלו עם המשחקים היפנים האלו, מתישהו זה היה נראה לי מגניב לחפש את הסדרות "המגניבות" של היפנים שלא מגיעות למקומות אחרים עם תרגום באנגלית (בדרך כלל תרגום עם Grammer של גבינה צהובה בערך) שמגיע בקלטות וידאו מעפנות.
אז הייתי רואה את זה.
היום רובן של הסדרות נשארו דביליות, חסרות כל מקוריות ונראות כמו העתקים אחת של השניה.

רק 2 סדרות אני אוהב עד היום.
Ghost in the shell stand alone complex (הסרט מ 95 היה קלאסיקה אמיתית, גם הסדרה מעולה)
ו Fullmetal alchemist (שאפילו יצאה לו סדרה חדשה אחרי שהפסקתי לראות אנימה, כל כך התגעגעתי לדמויות האלו שאפילו ראיתי אותה).

חוץ מזה, שום דבר לא מעניין אותי יותר מידי באנימה.
כי רואים ששום דבר לא מעניין אותך באנימה
מי שכן מתעניין חותר יותר לעומק ויש לו יותר מושג בתכום ומוצא דברים נוספים שיכולים לעניין אותו.
כמו כן משחקי ווידאו ואנימה אכן קשורים זה לזה, אבל שום פעם אף בן אדם שפוי לא ילך לראות אנימה שמתבססת על משחקי ווידאו
כגון: Street Fighter , Viewtiful joe, Devil May Cry ורבים אחרים

בנוסף, לג'אנר שאתם מדברים בתכום הדייטינג והמשחק קוראים ארוגה Eroge, שזה צירוף של המילים erotic ו game
לדעתי קצת קשה למצוא עניין במשחק שמבוסס ברובו על דושיח בן דמויות בזמן שמופיע תמונה סטטית על המסך (המשחק כולו מורכב מתמונות סטטיות)
תמונה סטטית, דו שיח ו4 אפשרויות לבחירה בתור תגובה לדמות שמדברת איתך
זה למעשה מה שקובע את העלילה ויכול להשפיע עליה (כתוצאה מהתשובות שלך, אתה תקבל עוד עלילה עם תמונות סטטיות ודו שיח)
לרוב המשחק כולל בתוכו קטעים סוטים או פורנו שמושך קהל רב וזו אחת הסיבות העיקריות למשיכת הקבל לתכום

הנה דוגמה למשחק בתכום:
CLANNAD
התחיל את דרכו כמשחק eroge, לדעתי בימינו כבר אי אפשר למצוא את המשחק המקורי שגם הכיל קטעים לא הולמים.
תמונה
[video]http://www.youtube.com/watch?v=jFOr1bSVGuo[/video]
אותו ווידאו שהבאתי אבל עם חוות דעת במקביל http://youtu.be/2U9KRyWD-d4
הפתיח של המשחק שמציג את הדמויות הפועלות (הבנות בסיפור)
[video]http://www.youtube.com/watch?v=9nBDjiCHBYQ[/video]

חייב להגיד שעל המשחק הזה יצאה 2 סדרת אנימה וגם סרט מצוייר באורך מלא (שאגב, אני מאוד ממליץ עליו)
נושא הסדרה/ המשחק: נורא כאוב! וממש יוצר דרמה ועלילה שגורמת עניין לצופה בה.

עוד סדרה בתכום היא Kimi ga Nozomu Eien
אכן, זה משחק eroge ומכיל תוכן בלתי הולם גם בימינו
תמונה
למשחק הזה גם יש סידרת אנימה לא ראה, שמוצגת ממש כמו דרמה
בשביל דרמה ראשונה שראיתי, חייב לציין שזה ממש ריגש אותי (אם יש למישהו זמן אז ממליץ לצפות בה)
נערך לאחרונה על ידי oompi ב 21 אפריל 2012, 00:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

dj_anubis כתב:תקשיבו משחק MAME שיש לו אינטרו שנראה ממש כמו קטע מסרט מצויר, עם שיר ששומעים בו זמרת שרה, זה לא כזה דבר נפוץ בMAME, בחייכם כמה משחקים בMAME אתם מכירים ששומעים זמרת ממש ששרה, ועוד עם קטע מסרט מצויר, תעשו לי טובה, זה מרשים לMAME המשחק עצמו אכן דיי פשוט אני פשוט נורא אוהב את הסדרה הזאת של הטטריסים אבל האינטרו בעיניי מרשים לMAME כנראה שזה רק אני...
והסדרות שהמלצתי עליהן טובות!, IMDB נתנו לסאמוראי צ'מפלו 8.8 שזה לא רע בכלל, וזאת באמת סדרה מעניינת עזבו את DBZ אם אתם לא אוהבים...
אין לי כל כך זמן לצפות בסדרות שנתת, בהזדמנות אני אוסיף אותן לרשימת ההמתנה שלי שהיא גם ככה ארוכה.
דרגון בול Z כל ילד ממוצא ראה ובהזדמנות גם שיחק החל ממשחק ה GENESIS או ה PS1 ואולי אפילו של ה NES
לשאר הסדרות שהבאת אתן צ'נס (לסקורה לא, כי עבר זמנה, צפיתי כבר בכל הפרקים בעיברית בזמנו)
וכן, משחקים שמתבססים על סדרות לפעמים שומעים בהם את שיר הפתיחה או אחד השירים של הסידרה
כמו ב Duck Tales ששיר בפתיחה מלווה את המשחק (לפחות במנגינה שלו), זה לא חדש, הרבה משחקים מצליחים עשו את זה פעם (מה שהיום הם לא עושים וחבל)
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

מי שכן מתעניין חותר יותר לעומק ויש לו יותר מושג בתכום ומוצא דברים נוספים שיכולים לעניין אותו.
כמו כן משחקי ווידאו ואנימה אכן קשורים זה לזה, אבל שום פעם אף בן אדם שפוי לא ילך לראות אנימה שמתבססת על משחקי ווידאו
OOMPI עם כל הכבוד ויש לי המון כבוד אליך, להגיד לי מה מעניין אותי ומה לא זאת לא ממש החלטה שלך... :|

דבר שני וסאמורי צ'אמפלו וצסובסקה כרוניכל ומאי הימה סדרות מצוינות לדעתי, זכותך להסכים זכותך לא להסכים

דבר שלישי אם הייתה לי אפשרות לפחות לנסות לראות את TOKIMEKI MEMORIAL גם תרגום באנגלית הייתי לפחות מנסה לראות אותה, גם לסדרה הלב אין משחק ועדיין היא סדרה טובה... אם זה עושה אותי ללא נורמאלי, SO BE IT!

דבר רביעי אני מתחיל להצטער שהתחלתי להתייחס לנושא האנימה מלכתחילה אני חושב שעדיף שאני אפרוש מהנושא הזה...

תודה רבה שוב לכולם
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

dj_anubis כתב:
OOMPI עם כל הכבוד ויש לי המון כבוד אליך, להגיד לי מה מעניין אותי ומה לא זאת לא ממש החלטה שלך... :|

דבר שני וסאמורי צ'אמפלו וצסובסקה כרוניכל ומאי הימה סדרות מצוינות לדעתי, זכותך להסכים זכותך לא להסכים

דבר שלישי אם הייתה לי אפשרות לפחות לנסות לראות את TOKIMEKI MEMORIAL גם תרגום באנגלית הייתי לפחות מנסה לראות אותה, גם לסדרה הלב אין משחק ועדיין היא סדרה טובה... אם זה עושה אותי ללא נורמאלי, SO BE IT!

דבר רביעי אני מתחיל להצטער שהעליתי את הנושא מלכתחילה אני חושב שעדיף שאני אפרוש מהנושא הזה...

תודה רבה שוב לכולם
טוב, אז דבר ראשון אין לי שום בעייה עם הצפייה שלך בסדרות אנימה וגם אני אוהב אנימה ומרבה לצפות בסדרות ואף לגלוש בפורומים ישראלים ובזמן האחרון גם באתרים בחו"ל

דבר שני התגובה שהגבת עליה לא היית מיועדת בשבילך אלא למשתמש מעליך שלא ציטטי אותו כי לא חשבתי שתספיק להגיב אחריו
(התגובה אליך באה מייד אחרי, בדאבל פוסט, כי הבחנתי בתגובה שלך, לא הייתי עושה סתם דובל פוסט)

דווקה רציתי לתמוך בך בתכום הערצה לאנימה, והתגובה לא נועדה לסתור את הדברים שלך אלא של קודמיך.
סורי, אם התפרשתי לא נכון.
אם גם לא שמת לב, אני מנסה להרחיב על כל ג'אנר אפשרי ולהביא דוגמאות למשחקים שהם תוצרת יפן ולהמחיש את היופי של סדרות המשחקים המושקעים שהם חלק בלתי נפרד שכל אחד מהמשתמשים באתר/ פורום זה אוהב לצפות / לשחק ולהעביר את הזמן בהם

לדעתי להיות מעריץ בתכום האנימה זה פן מאוד חיובי אצל מלא משתמשים פה,
אצל חלקם אין הפן הזה,
הם יותר מתמכים בתכום המשחק והגיימרינג

כל אחד והעדפות שלו
אף אחד גם לא שוכח שהמשחקים שאנו משחקים הם מן עולם מצוייר בפני עצמו
אנימה אינה רחוקה מהעולם הזה שדיברתי עליו
משחק שנוצר ביפן תמיד יהיה להיט לדעתי, וממש מאט אנשים גם יכירו אותו
בגלל זה אם תפרסם משחק שמקורו ביפן, וודאי הוא יצור הרבה תדהמה, יתכן ושלילית.
אבל אנשים רבים שכן ימצאו לנכון לצפות בסדרות ולשחק במשחקים שאף פעם לא יצא להם לראות או לשמוע עליהם בעבר, וודאי יאהבו ;)
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

*הנה, בבקשה, ערכתי את ההודעה המקורית, הוספתי ציטוט מתאים לפני ההודעה
ועכשיו היא מיועדת לאותו האדם שהגבתי לו במקור
מצטער על התרבוכה.
שלח תגובה