אמולטור לסוני 2, יעבוד אצלי?

דיונים על משחקים, אמולטורים וכל מה שקשור ברטרו גיימינג - ארקייד וקונסולות
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

Re: אמולטור לסוני 2, יעבוד אצלי?

שליחה על ידי R A V E N »

עידן כתב:
תקרא את התיאור והתגובות ואז תגיב שוב.

ואם מתחשקת לך דוגמא נוספת, מחיפוש מהיר:

http://youtu.be/c5wUc48_1oY
זה כבר הרבה יותר טוב. אם הכל רץ ככה כמו FF10 אז בהחלט זה כבר משהו אחר
תמונה
R A V E N
אדמין
אדמין
יצירת קשר:

שליחה על ידי R A V E N »

oompi כתב:
ויש לך כרטיס מסך טוב GTX 275 זה אחד הכרטיסים החזקים של הדור שלו
זה כרטיס די ישן (2008-2009) למרות שבשביל PS2 נראה לי זה מספיק.
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

דווקא לסוני 1 יש לי המון משחקים שרצים על המחשב, והם רצים מצוין!

לגבי הסוני 2 באמת ניסיתי להריץ את זה, ואני מתאר לעצמי שאם כבר כן בתיאוריה זה אמור לעבוד אז משהו בהגדרות פלאגין של הכרטיס מסך אולי דפוק, ואחרי כמה ניסיונות שניסיתי לשחק עם ההגדרות וראיתי ששום דבר לא הולך אז הרמתי ידיים...

אני מאוד אשמח אם מישהו פה יהיה מוכן לרשום מה הוא הכניס בהגדרות במיוחד בפלאגין של הכרטיס מסך?
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

נראה לי שאלו הם ההגדרות המקסימליות לכל כרטיס
תמונה
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

זה נראה ששמת פה צילום מסך של הגדרות הדרייבר לא? אני התכוונתי להגדרות של הפלאגין באמולטור...אני לא מאמין שיש משהו לא בסדר בהגדרות של הדרייבר...אלא אם כן אני מפספס פה משהו?
oompi
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי oompi »

dj_anubis כתב:זה נראה ששמת פה צילום מסך של הגדרות הדרייבר לא? אני התכוונתי להגדרות של הפלאגין באמולטור...אני לא מאמין שיש משהו לא בסדר בהגדרות של הדרייבר...אלא אם כן אני מפספס פה משהו?
עם כרטיס כמו שלך לדעתי הגדרות של 50% יספיקו :mrgreen:
אמרתי לך שבזמני החופשי אנסה את זה על כרטיס מוחלש של 9400 GT ומחשב יותר ישן ואראה, פשוט אין לי הרבה זמן לזה ואין ברשותי כרגע לא משחקי PS2 ולא אמולטור.
תיקון: למעשה כן יש לי, יש לי את Viewtiful Joe 1 ו2 ו Devil May Cry 2 אולי כן אנסה בזמן הקרוב להפעיל אותו על הישן
עם קצת עזרה מעידן זה רץ אצלי טוב
הוא עזר לי באשכול פה: http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic.php?f=2&t=435
ו... קרא לי עצלן :mrgreen: כי לא נכנסתי בעצמי לפורומים שלהם כדי לבדוק, אין לי מושג רק על איזה פורומים הוא דיבר :roll: (תודה רבה עידן על העזרה באשכול בזמנו, :D באמת עזרת לי)
עידן כתב:מחיפוש מהיר ביותר שערכתי בפורומים של pcsx2(ואתה בהחלט יכול לעשות את זה לבד)-נראה שהמשחק פשוט רץ לאט על האמולטור. הציעו שם לנסות להריץ אותו ב-Software Mode(ללחוץ על F9).

עריכה: והנה עוד משהו שמצאתי אחרי חיפוש של עוד חצי דקה:
Viewtiful Joe is a bit slow even in better PCs, however using frameskip (shift+f4 while playing) with frames to skip/draw set to 1 work mostly fine for it.
אז לסיכום דבריו, תנסה ללחוץ F9 או shift+F4 לא הבנתי עד הסוף עבור מה זה טוב או בזכות מה זה עובד, אבל בזכות המקשים האלו המשחק רץ אצלי.

ושוב סלח לי עידן על הבורות שלי, יש לי תחושה משונה שמהכתוב לעיל אתה תולש שערות ראשך :mrgreen: , אז סורי
מבטיח לא להיות עצלן ולהכנס לפורומים שדיברת עליהם ולקרוא ולקרוא ואפילו לעזור לאחרים פה :mrgreen:

תזכיר לי רק איזה משחק אתה מנסה להריץ?
(להגיד לך שיש לי GTX 470 ומעבד AMD PH2 3200*4 זיכרון DDR3 4GB לא ממש יעזור לך)
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

קודם כל-בבקשה, לא עשיתי שום דבר מיוחד.

דבר שני-הלכתי קצת לאיבוד, לא הבנתי מה אתם רוצים כרגע?

דבר שלישי-זה בסדר, אני לא באמת כועס. בכלל, במציאות אני בן אדם שגם אם הוא כועס-הכעס עובר לי ממש מהר. יש לי "רזומה" של כמעט 10 שנים(וואי, איך הזמן רץ, לא להאמין) של סיוע בפורומים של "מסע אל העבר", כמובן בלי לקבל שום תמורה. פשוט לפעמים מרגיז אותי קצת שאנשים לא מוכנים לעזור לעצמם, כשאני מצליח למצוא תשובה בחיפוש של כמה דקות. אבל עצם העובדה שאני עוזר מצביעה על כך שאני עושה זאת מרצון שלי.
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

אני מנסה להריץ KING OF FIGHTERS MAXIMUM IMPACT

טוב בכל מקרה חברים זה לא עובד, ניסיתי F9 זה גרם למשחק ממש לא לזוז SHIFT F4 לא שיפר כלום, המשחק הזה נראה כל כך רחוק מלרוץ כמו שצריך...זה פשוט לא הולך
עידן
מאסטר
מאסטר
יצירת קשר:

שליחה על ידי עידן »

dj_anubis כתב:אני מנסה להריץ KING OF FIGHTERS MAXIMUM IMPACT

טוב בכל מקרה חברים זה לא עובד, ניסיתי F9 זה גרם למשחק ממש לא לזוז SHIFT F4 לא שיפר כלום, המשחק הזה נראה כל כך רחוק מלרוץ כמו שצריך...זה פשוט לא הולך
למה שזה ישפר? אלו היו הוראות ספציפיות למשחק שאז oompi שאל עליו. שוב, אין לך מנוס מלשאול בפורומים הרשמיים של pcsx 2 מה הקונפיגורציה הכי טובה למשחק הזה. לא נראה שמישהו כאן מבין מספיק טוב(אני בטוח לא).

אם בכל זאת אין לך כוח לשאול שם, אין לי עוד הרבה מה להוסיף.

הכי בכלליות שיש: נסה לשחק עם ההגדרות של ה-Speedhacks תחת config->Emulation Settings. וכשאני אומר "לשחק עם ההגדרות", הכוונה לבדוק הגדרה-הגדרה אם היא משפרת לך את הביצועים. ואז לבדוק כמה הגדרות במקביל, אבל לא להפעיל הכל בבת אחת ישר, כי אז רוב הסיכויים שזה דווקא יאט את המשחק. כן, זה לוקח זמן לבדוק.

עוד משהו פחות מומלץ זה לנסות לשחק עם ה-frame skipping.
dj_anubis
מאסטר
מאסטר

שליחה על ידי dj_anubis »

אוקיי אני רשמית גמרתי עם זה, זה פשוט לא עובד אין לי מושג למה ואין לי מושג איך להפעיל ניסיתי גם TEKKEN 5 שהייתי בטוח שזה משחק שירוץ שם יותר טוב, ושוב זה פשוט בלתי נסבל, ניסיתי לשנות המון הגדרות בVIDEO PLUGIN בין אם זה DIRECT HARDWARE SOFTWARE FRAMESKIP להוריד לרזולוציה הכי נמוכה, זה פשוט לא עובד וזה מטריף אותי, זה רץ כל אך לאט שאני גם לא רואה איך זה יוכל לרוץ במהירות נורמלית

פשוט אין לי כוח להתעסק עם זה יותר... :?

הנה מישהו שפרסם את כל הקונפיגורציה: וגם אז זה לא לגמרי טוב, הוא בעצמו אומר שיש מלא באגים
[video]http://www.youtube.com/watch?v=TEQCEnwkft0[/video]

בקיצור כנראה שיש משחקים בודדים שרצים טוב על האמולטור, זה בטח לא כולם ולדעתי גם לא קרוב לזה ואם אני צריך לשבת עם מיליון פרמטרים על כל משחק אז אני אוותר, לא חסר משחקים לשחק...
שלח תגובה