צריך עזרה עם FIREFOX
צריך עזרה עם FIREFOX
אוקיי אז יש לי בעיה הזויה במחשב השני עם FIREFOX
כל פעם כשאני מפעיל אותו ועושה חיפוש בגוגל כל הטקסט לא מודבק לצד ימין, אלא הוא ממורכז ALIGN CENTER כמו בWORD
מה שמוזר זה שאם אני מחפש משהו מקבל תוצאות שלא דבוקות לצד ימין, ואז אני לוחץ על תמונות, ושוב חוזר לחיפוש זה מסתדר
זה אומנם לא באמצע המסך אבל זה יוצא המון בלגן
ניסיתי להתקין מחדש וזה לא ממש עבד
יש רעיונות?
כל פעם כשאני מפעיל אותו ועושה חיפוש בגוגל כל הטקסט לא מודבק לצד ימין, אלא הוא ממורכז ALIGN CENTER כמו בWORD
מה שמוזר זה שאם אני מחפש משהו מקבל תוצאות שלא דבוקות לצד ימין, ואז אני לוחץ על תמונות, ושוב חוזר לחיפוש זה מסתדר
זה אומנם לא באמצע המסך אבל זה יוצא המון בלגן
ניסיתי להתקין מחדש וזה לא ממש עבד
יש רעיונות?
Re: צריך עזרה עם FIREFOX
לא יא גזור חחחחח הדפדפן
כשאני עושה חיפוש במקום שכל התוצאות של גוגל יהיו צמודות לימין הוא מצמיד אותם לאמצע כזה....
כשאני עושה חיפוש במקום שכל התוצאות של גוגל יהיו צמודות לימין הוא מצמיד אותם לאמצע כזה....
התקנתי מחדש הסתדר תודה
חחחחחה הבנתי אותך. אנחנו פה בענייני משחקים, איך אתה לא רוצה שאני יתבלבל?
לא חשוב העיקר שיסתדר לך. תלמד כל תקלה בפיסי תעשה חיפוש בגוגל...
לא חשוב העיקר שיסתדר לך. תלמד כל תקלה בפיסי תעשה חיפוש בגוגל...
ברור! עשיתי כשלא מצאתי אמרתי ננסה להתקין מחדש
תעבור ל CHROME
כמה זמן אני כבר לא משתמש בפיירפוקס...
כמה זמן אני כבר לא משתמש בפיירפוקס...
בתור אחד שחורש על המחשב והאינטרנט כבר שנים, באמת שאני לא מבין מי צריך יותר מInternet Explorer
לא יכול להשתמש בשום דפדפן אחר.
פיירפוקס בכלל זוועה, כאילו איזה חובבן המציא אותו לפני 5 דקות. CHROME עוד איך שהוא סביר
אבל כולם פשוט לא ברמה של Explorer
לא יכול להשתמש בשום דפדפן אחר.
פיירפוקס בכלל זוועה, כאילו איזה חובבן המציא אותו לפני 5 דקות. CHROME עוד איך שהוא סביר
אבל כולם פשוט לא ברמה של Explorer
דווקה לדעתי, אקספלורר ממש מסורבל
וכרום הוא ממש פשוט לתפעול.
חייב לציין שכבר כמאט שלא נשאר סרגל כלים באף אחד מהדפדפנים וקשה להעדיף אחד על פני האחר כי הם נראים ממש דומה
למרות זאת, הייתרונות שאני רואה בכרום:
- שורת הכתובת היא גם השורה לחיפוש מילים בגוגל
- לא עושה תקלות, ואם כבר נתקע או שאתה בטעות עושה דף קודם, אז לא נמחק לך מה שרשמת במסמך (מה שלא נכון לגבי אקספלורר ופיירפוקס)
- ושוב פעם הוא גם הכי קומפקטי מבין האחרים ויש איתו הכי פחות כאב ראש.
אינטרנט אקספולרר יש לו ייתרון קטן:
- בכך שיש אתרים שרוצים לרוץ רק עליו
- העתקת תוכן מדף אינטרנט שבאקספלורר והדבקתו בוורד שומרת גם על סיגנון הטקסט ואני רואה בכך יתרון שימושי
בגלל זה אני לאיטים עוד משתמש באקספלורר.
פיירפוקס, אני לא אומר שהוא בעייתי, הוא דווקה בסדר, מבחינת העבודה עם הלשוניות בו - אבל הפסקתי להשתמש בו לאחרונה (פעם הייתי מכור, עוד מאז נטסקייפ - מוזילה - פיירפוקס)
וכרום הוא ממש פשוט לתפעול.
חייב לציין שכבר כמאט שלא נשאר סרגל כלים באף אחד מהדפדפנים וקשה להעדיף אחד על פני האחר כי הם נראים ממש דומה
למרות זאת, הייתרונות שאני רואה בכרום:
- שורת הכתובת היא גם השורה לחיפוש מילים בגוגל
- לא עושה תקלות, ואם כבר נתקע או שאתה בטעות עושה דף קודם, אז לא נמחק לך מה שרשמת במסמך (מה שלא נכון לגבי אקספלורר ופיירפוקס)
- ושוב פעם הוא גם הכי קומפקטי מבין האחרים ויש איתו הכי פחות כאב ראש.
אינטרנט אקספולרר יש לו ייתרון קטן:
- בכך שיש אתרים שרוצים לרוץ רק עליו
- העתקת תוכן מדף אינטרנט שבאקספלורר והדבקתו בוורד שומרת גם על סיגנון הטקסט ואני רואה בכך יתרון שימושי
בגלל זה אני לאיטים עוד משתמש באקספלורר.
פיירפוקס, אני לא אומר שהוא בעייתי, הוא דווקה בסדר, מבחינת העבודה עם הלשוניות בו - אבל הפסקתי להשתמש בו לאחרונה (פעם הייתי מכור, עוד מאז נטסקייפ - מוזילה - פיירפוקס)
אני שונא את כרום כי הוא תמיד שומר את העמודים האחרונים בקוביות כאלה ואין לי מושג איך לבטל את זה...פיירפוקס מאוד נוח כי נורא קל לייצא את הסימניות מה שגם בכרום וגם באקספלורר אין לי מושג איך עושים...