אוקיי, אז אתם יודעים כבר שלדעתי ה 3DS היא אחת הקונסולות המכוערות ביותר שיצאו אי פעם (אני לא מגזים, נראה שנינטנדו ממש התאמצו לעשות אותה מכוערת).
אבל נינטנדו יוצאים עכשיו עם גירסה מיוחדת של הקונסולה עם הדפסים מסידרת המשחקים זלדה ועם גירסה מוזהבת של המשחק Ocarina of time 3D בבאנדל אחד לכבוד חגיגות רבע מאה ליציאת המשחק הראשון בסדרה ל NES.
בתור מישהו שעד היום חושב ש OOT הוא המשחק הטוב ביותר בכל הזמנים, ועד היום מבואס מזה שלא הצלחתי לשים את היד על גירסה מוזהבת של המשחק המקורי לנינטנדו 64, ממש בא לי לקנות את הקונסולה הזאת. $200 בארה"ב, בהחלט פיזיבילי. העניין הוא שאני חי בישראל. בעיה..
הקופסה של הגירסה האירופאית נראית הרבה יותר טוב:
ועוד דבר קטן: רובין וויליאמס קרא לביתו שנולדה ב 1989 זלדה על שם הנסיכה זלדה מסדרת המשחקים של נינטנדו! הם מככבים שניהם בפרסומת למשחק:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=aURBHJGz0go[/video]
[video]http://www.youtube.com/watch?v=Nlq0eMlgXco[/video]
באנדל 3DS עם זלדה במהדורה מוגבלת!
-
- אדמין
- יצירת קשר:
Re: באנדל 3DS עם זלדה במהדורה מוגבלת!
ממש יפה המהדורה הזאת של 3DS. קראתי שרוב האנשים לא אוהבים את ה3D במכשיר וסוגרים אותו במשחקים
מכיר את הסיופר של רובין וויליאמס. הוא בכלל גיימר רציני. משחק בBATTLEFIELD
מכיר את הסיופר של רובין וויליאמס. הוא בכלל גיימר רציני. משחק בBATTLEFIELD
-
- אדמין
- יצירת קשר:
וואלה? אני שיחקתי קצת ב 3DS בעיקר במריו קארט ודווקא ה 3D נראה שם מגניב.R A V E N כתב:קראתי שרוב האנשים לא אוהבים את ה3D במכשיר וסוגרים אותו במשחקים
ואני עד היום לא ידעתי את זה! יפה לו בהתחשב בגילו המתקדםR A V E N כתב:מכיר את הסיופר של רובין וויליאמס. הוא בכלל גיימר רציני. משחק בBATTLEFIELD
צבעו את הפלסטיק של המכשיר לשחור עם ציור... לא סתם
אבל למה תמיד את הגירסאות שנראות טוב הם מוכרים ביוקר ומוציאים אותם בכמות מוגבלת
בעסה
וכן זה נראה יפה
אבל למה תמיד את הגירסאות שנראות טוב הם מוכרים ביוקר ומוציאים אותם בכמות מוגבלת
בעסה
וכן זה נראה יפה
רק שיש אולי 5 משחקים טובים לקונסולה הזו בינתיים, וה-3d הוא גימיק מיותר וכושל. אין שום סיבה לדעתי לקנות את הקונסולה הזו(בטח למי שלא אוהב זלדה, כמוני). ואני מאוד אוהב את ה-DS הרגיל. קונסולה אדירה לדעתי.