העתקת משחקי ארקייד לאקסבוקס
העתקת משחקי ארקייד לאקסבוקס
שלום לכולם!
הורדתי משחקי ארקייד דמויים, יש לי USB HDD
וגם סטיק. העניין הוא כזה . שעברתי על כל המדרכים של איך להתקין USB לאקס בוקס, אז ככה פורמט הצלחתי לעשות
לUSB HDD והאקס בוקס זיהה אותו. עד כאן הכל בסדר.
עכשיו השאלה הגדולה והיא גדולה. מפני שרוב המדריכים אם לא כולם פשוט מפגרים ולא נכונים??!!
כמו למשל לפתוח תקיה בשם , CONTENT או מה שלא היה!!! לא דובים ולא יער לא עובד כלום?! וכן אני עובד בתכונה הנכונה
USBXTAFGU למרות שמשחקי ארקייד עובדים גם בלי הפריצה של JTAG
איך לעזעזל מעברים משחק ארקייד דמו, לUSB HDD
בכדי שיעבוד ואני יראה אותו באקסבוקס? וגם יעביר אותו לארד דיסק של האקסבוקס שלי. אני לא יעיז אבל בכל זאת אני ישאל איך מעברים שני משחקי ארקייד לסטיק בו זמנית ולא אחד אחד! אני ישמח אם מישהו יתן לי קישור למדריך שעובד ולא למדריכים מפגרים שלא עובדים וגם מסברים איך להעביר ערכות נושא- שזה מעניין תתחת שלי!!!
סליחה מראש על העצבים אבל זה כבר כמה שבועות שאני לא מוצא פיתרון לבעיה פשוטה יחסית!!! ושוב תזכורת המכשיר שלי זה אקסבוקס 360 עלית מוסב כמובן.
הורדתי משחקי ארקייד דמויים, יש לי USB HDD
וגם סטיק. העניין הוא כזה . שעברתי על כל המדרכים של איך להתקין USB לאקס בוקס, אז ככה פורמט הצלחתי לעשות
לUSB HDD והאקס בוקס זיהה אותו. עד כאן הכל בסדר.
עכשיו השאלה הגדולה והיא גדולה. מפני שרוב המדריכים אם לא כולם פשוט מפגרים ולא נכונים??!!
כמו למשל לפתוח תקיה בשם , CONTENT או מה שלא היה!!! לא דובים ולא יער לא עובד כלום?! וכן אני עובד בתכונה הנכונה
USBXTAFGU למרות שמשחקי ארקייד עובדים גם בלי הפריצה של JTAG
איך לעזעזל מעברים משחק ארקייד דמו, לUSB HDD
בכדי שיעבוד ואני יראה אותו באקסבוקס? וגם יעביר אותו לארד דיסק של האקסבוקס שלי. אני לא יעיז אבל בכל זאת אני ישאל איך מעברים שני משחקי ארקייד לסטיק בו זמנית ולא אחד אחד! אני ישמח אם מישהו יתן לי קישור למדריך שעובד ולא למדריכים מפגרים שלא עובדים וגם מסברים איך להעביר ערכות נושא- שזה מעניין תתחת שלי!!!
סליחה מראש על העצבים אבל זה כבר כמה שבועות שאני לא מוצא פיתרון לבעיה פשוטה יחסית!!! ושוב תזכורת המכשיר שלי זה אקסבוקס 360 עלית מוסב כמובן.
Re: העתקת משחקי ארקייד לאקסבוקס
מצטער אני לא מכיר את השיטות.
בתקופה שהיה לי 360 עם פריצה רגילה, עוד לא היה כל הקומבינות האלה. כמה חודשים אחרי שקניתי לי JTAG התחילו לעשות כל מיני קומבינות.
לי יש גישה תמיד לCONTENT ולכל מקום וכל תיקיה בעצם על כל הרדיסק
רגע אתה מנסה לשחק במשחקי ארקייד או סתם בדמואים? או בדמואים של משחקי ארקייד?
עד כמה שאני יודע בשביל לשחק במשחקי ארקייד מלאים יש איזה קומבינה שאתה חייב להיות מחובר לרשת
אולי זה יעזור.
ככה בנוי משחק ארקייד עם כל הקטע של הCONTENT
הנה דוגמה
סוניק 4 זה תיקיה בשם 58410A07 שבפנים יש עוד תיקיה בשם 000D0000 ובתוכה קובץ עצמו של משחק בשם 05E6417CB580D415556DD3AAA6FBD53C31802E0158
אז ככה זה אמור להיות
Content\0000000000000000\58410A07\000D0000\05E6417CB580D415556DD3AAA6FBD53C31802E0158
זאת אומרת כל משחק ארקייד חייב להיות בתיקיית CONTENT שבתוך תיקיה הזאת יש תיקיה 0000000000000000 ורק אז התיקיה של המשחק
Content\0000000000000000\תיקיה של המשחק אחרי אפסים
לדעתי יש פשוט מצב שזה לא היה מסודר אצלך נכון מבחינת תיקיות
שים לב גם שבתיקיה של משחק עצמו תמיד יש עוד תיקיה בסגנון כמו שרשמתי לך 000D0000
בתקופה שהיה לי 360 עם פריצה רגילה, עוד לא היה כל הקומבינות האלה. כמה חודשים אחרי שקניתי לי JTAG התחילו לעשות כל מיני קומבינות.
לי יש גישה תמיד לCONTENT ולכל מקום וכל תיקיה בעצם על כל הרדיסק
רגע אתה מנסה לשחק במשחקי ארקייד או סתם בדמואים? או בדמואים של משחקי ארקייד?
עד כמה שאני יודע בשביל לשחק במשחקי ארקייד מלאים יש איזה קומבינה שאתה חייב להיות מחובר לרשת
אולי זה יעזור.
ככה בנוי משחק ארקייד עם כל הקטע של הCONTENT
הנה דוגמה
סוניק 4 זה תיקיה בשם 58410A07 שבפנים יש עוד תיקיה בשם 000D0000 ובתוכה קובץ עצמו של משחק בשם 05E6417CB580D415556DD3AAA6FBD53C31802E0158
אז ככה זה אמור להיות
Content\0000000000000000\58410A07\000D0000\05E6417CB580D415556DD3AAA6FBD53C31802E0158
זאת אומרת כל משחק ארקייד חייב להיות בתיקיית CONTENT שבתוך תיקיה הזאת יש תיקיה 0000000000000000 ורק אז התיקיה של המשחק
Content\0000000000000000\תיקיה של המשחק אחרי אפסים
לדעתי יש פשוט מצב שזה לא היה מסודר אצלך נכון מבחינת תיקיות
שים לב גם שבתיקיה של משחק עצמו תמיד יש עוד תיקיה בסגנון כמו שרשמתי לך 000D0000
דרך אגב מי שלא יודע, שלשום פרצו אקסבוקס ומעכשיו אפשר לעשות JTAG לכל מכשיר חוץ ממכשירים ממש ישנים שאין להם HDMI
הפריצה נקראת RESET GLITCH ולפי מה שהבנתי צריך כמה דברים להלחים לשם. זה לא יהיה זול אבל שווה ביותר!
בקרוב נדע עוד פרטים על זה
אה עוד משהו מאוד חשוב לבעלי אקסבוקס!
כל משחק שיוצא ממהיום הזה, אי אפשר לשחק יותר בשום קונסולה פרוצה! (חוץ מפריצת JTAG כמובן )
היום יצא משחק Driver: San Francisco וזה משחק הראשון שמשתמש בהגנה חדשה של מיקרוסופט בשם XGD3
כרגע בלתי אפשרי להפעיל אותו על שום קונסולה. בגלל זה שם הקובץ ששיחררו נקראה Driver.San.Francisco.JTAG.XBOX360-COMPLEX
כולם מחכים לפריצה חדשה כי כל המשחקים תותחים שהולכים לצאת עכשיו (GEARS3,COD.....) לא יעבדו
נקווה שתצא בקרוב!
אז בקרוב שתי פריצות! אחד שתפרוץ לגמרי את כל ההגנות וחתימות - JTAG
ופריצה רגילה שתפרוץ פשוט משחקים חדשים שאי אפשר לשחק כרגע
הפריצה נקראת RESET GLITCH ולפי מה שהבנתי צריך כמה דברים להלחים לשם. זה לא יהיה זול אבל שווה ביותר!
בקרוב נדע עוד פרטים על זה
אה עוד משהו מאוד חשוב לבעלי אקסבוקס!
כל משחק שיוצא ממהיום הזה, אי אפשר לשחק יותר בשום קונסולה פרוצה! (חוץ מפריצת JTAG כמובן )
היום יצא משחק Driver: San Francisco וזה משחק הראשון שמשתמש בהגנה חדשה של מיקרוסופט בשם XGD3
כרגע בלתי אפשרי להפעיל אותו על שום קונסולה. בגלל זה שם הקובץ ששיחררו נקראה Driver.San.Francisco.JTAG.XBOX360-COMPLEX
כולם מחכים לפריצה חדשה כי כל המשחקים תותחים שהולכים לצאת עכשיו (GEARS3,COD.....) לא יעבדו
נקווה שתצא בקרוב!
אז בקרוב שתי פריצות! אחד שתפרוץ לגמרי את כל ההגנות וחתימות - JTAG
ופריצה רגילה שתפרוץ פשוט משחקים חדשים שאי אפשר לשחק כרגע
רייבן מה שאני רוצה לעשות זה פשוט לשחק רק בדמויים של משחקי ארקייד. ויש לי 20 גיגה של משחקים כאלה
להוריד משחק אחד בלבד של ארקייד , ולהתקין אותו על האקסבוקס זה כבר הסתדרתי. הבעייה שאני רוצה להוריד את כל משחקי הארקייד בבת אחת! ולא אחד אחד...זה פשוט לא הגיוני שאי אפשר לעשות את זה
לגבי המישחקי ארקייד שהם דמויים. יש כל מיני באמת קומבינות איך לפתוח אותם דרך התחברות. יש המון סרטונים ביטויב שמסרים לך,איך לעשות את זה. אבל בשלב הזה זה לא מעניין אותי. אלה רק איך להעביר את כל הדמויים של משחקי הארקייד בבת אחת.
להוריד משחק אחד בלבד של ארקייד , ולהתקין אותו על האקסבוקס זה כבר הסתדרתי. הבעייה שאני רוצה להוריד את כל משחקי הארקייד בבת אחת! ולא אחד אחד...זה פשוט לא הגיוני שאי אפשר לעשות את זה
לגבי המישחקי ארקייד שהם דמויים. יש כל מיני באמת קומבינות איך לפתוח אותם דרך התחברות. יש המון סרטונים ביטויב שמסרים לך,איך לעשות את זה. אבל בשלב הזה זה לא מעניין אותי. אלה רק איך להעביר את כל הדמויים של משחקי הארקייד בבת אחת.
תקנה כבל DATA של 360
http://www.ebay.com/itm/Hard-Drive-Data ... 3cb5fc066d
חבר אותו למחשב ולהארדיסק של 360 ותשתמש בתוכנת XPORT360
כנס לPARTITION 3 ומשם לCONTENT ול 0000000000000000
תזרוק כל המשחקים
http://www.ebay.com/itm/Hard-Drive-Data ... 3cb5fc066d
חבר אותו למחשב ולהארדיסק של 360 ותשתמש בתוכנת XPORT360
כנס לPARTITION 3 ומשם לCONTENT ול 0000000000000000
תזרוק כל המשחקים
נראה פיתרון לא רע בכלל. צריך לבדוק אם יש את זה בארץ,אם אין אז אני מעדיף להזמין חדש.
אבל שוב אני חושב שזה קטע מפגר, שצריך מתאם כבל בכדי לשפוך מידע
הרי גם ככה אני מעביר דמו ארקייד עם USB STICK . פשוט לא בא לי להעביר אחד אחד...
בכל אופן תודה רייבן על העזרה.
אבל שוב אני חושב שזה קטע מפגר, שצריך מתאם כבל בכדי לשפוך מידע
הרי גם ככה אני מעביר דמו ארקייד עם USB STICK . פשוט לא בא לי להעביר אחד אחד...
בכל אופן תודה רייבן על העזרה.
אני לא חושב ששווה לקנות דבר כזה בארץ. לא נראה לי שיקחו ממך פחות מ100שח, כשחדש באיביי עולה 4 דולר
בקשר לזה שזה דפוק להעביר מידה עם הכבל
אז אין מה לעשות ההארדיסק מוצפן וחתום גם ב360 וגם בפס3.
הם לא רוצים שתחפור שם, גם בגלל הפריצות ועוד יותר חשוב בגלל הצ׳יטים במשחקי אונליין ובגלל האקים של השם משתמש שלך.
זה לגמרי מצדיק את ההצפנה וחתימות. אז למרות שאותנו זה מעצבן , דווקה זה מאוד הגיוני לעשות מבחינת חברה
הם לא רוצים שתחפור שם, גם בגלל הפריצות ועוד יותר חשוב בגלל הצ׳יטים במשחקי אונליין ובגלל האקים של השם משתמש שלך.
זה לגמרי מצדיק את ההצפנה וחתימות. אז למרות שאותנו זה מעצבן , דווקה זה מאוד הגיוני לעשות מבחינת חברה
אתה יכול לתת דוגמא לדמויים האלה?
למה לא לשחק במשחק הארקייד המקורי? ממה שאני יודע דמו זה לא משחק מלא...
יש משחקי ארקייד ספצפיים כמו דאבל דרגון,גולדן אקס,שמוזיקת הרקע שלהם היא בפורמט WAV ולא כמו בMAME שזה בפורמט MID ,ההבדל הוא עצום. בכל מיקרה מדובר רק על מוסיקת רקע לא על SOUND FX שזה בסדר גמור גם בMAME. יש עוד משהו במשחקי ארקייד שיש כמות לא קטנה של משחקים ישנים שעושים להם ריימיק והחידוש במשחקים כמו הנסיך הפרסי מדהיםdj_anubis כתב:אתה יכול לתת דוגמא לדמויים האלה?
ועוד מיני אחרים...להוריד את המשחקים האלה מדמו למישחק מלא זה פחות מסובך!!!
השורה התחתונה זה שברור שאני מעדיף את MAME אבל צריך גם לנסות דברים אחרים
R A V E N כתב:אני לא חושב ששווה לקנות דבר כזה בארץ. לא נראה לי שיקחו ממך פחות מ100שח, כשחדש באיביי עולה 4 דולר
רייבן אני מעדיך לשלם 100 ש"ח בארץ, מאשר הכאב ראש של הEBAY עם הPAY PAL
פעם EBAY עבד עם קרדיטקארד רגיל. היום אני לא יודע.
ואני יגיד לך למה כל הקטע הזה דפוק. כי "החכמים" שפרצו את האקסבוקס, וכבר נתנו את האופצייה להעביר מישחק אחד אחד לדיסקאון קי. אז מה לעזעזל בעיה שאפשר היה וצריך להעביר
כמה מישחקים בבת אחת