PS3 ייעוץ
PS3 ייעוץ
אני מבקש ייעוץ בנוגע לקניית PS3
הוא אמור לשמש למשחקים לא לסרטים ושטויות...בגלל זה הנפח פחות קריטי
כמה זה אמור לעלות?
איפה מומלץ לקנות?
מה לגבי פריצה? האם יהיה אפשר לשחק משחקים של NTSC בעזרת הפריצה? יהיו משחקים שאני בטח ירצה להזמין באי ביי, רוב מה שהולך באי ביי זה NTSC...
איפה קונים את הפריצה (אם יש פה דברים ש"אסור" לפרסם תכתבו לי בבקשה בהודעה פרטית)
דרך אגב למה עדיין ממשיכים עם השטות הזאת של PAL NTSC היום כל טלויזיה היא מולטי אז למה ממשיכים עם זה?
הוא אמור לשמש למשחקים לא לסרטים ושטויות...בגלל זה הנפח פחות קריטי
כמה זה אמור לעלות?
איפה מומלץ לקנות?
מה לגבי פריצה? האם יהיה אפשר לשחק משחקים של NTSC בעזרת הפריצה? יהיו משחקים שאני בטח ירצה להזמין באי ביי, רוב מה שהולך באי ביי זה NTSC...
איפה קונים את הפריצה (אם יש פה דברים ש"אסור" לפרסם תכתבו לי בבקשה בהודעה פרטית)
דרך אגב למה עדיין ממשיכים עם השטות הזאת של PAL NTSC היום כל טלויזיה היא מולטי אז למה ממשיכים עם זה?
Re: PS3 ייעוץ
עולה סביבות 1500 שח - מכשיר SLIM עם 160 ג'יגה הרדיסק
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734179
את האמת אני לא חושב שהיום יש דבר כזה "איפה מומלץ לקנות" כל מקום שמוכר במחיר שמתאים לך , יספיק
לגבי פריצה כבר כתבתי. אני מאמין שאם תגיד למוכר שאתה רוצה פריצה הוא ימכור לך בשושו
רק קח בחשבון שבגדול זה די סיפור ולא הכל עובד. בקיצר אני ממש ממש לא ממליץ לך לקנות PS3 בשביל פרוצים כי זה די מעצבן ואני די בטוח שתיתיעש מהר מאוד מהפריצה הזאת.
בשביל פרוצים תקנה אקסבוקס 360. ובכלל שתדע שאקסבוקס בכל הבחינות יותר טוב מPS3 , חוץ מדבר אחד.
אם חשובים לך משחקים בלעדים של PS3 כמו GOD OF WAR,HEAVY RAIN,UNCHARTED אז כן תקנה PS3
אם זה לא משמעותי בשבילך אז בלי לחשוב תקנה 360. על תהיה מאלה שסתם נעולים על PS3 כי תמיד ידעו שסוני זה הכי טוב.
בקשר לNTSC , אז אין דבר כזה כבר. כל משחק יעבוד לך בלי שום בעיה ובלי שום פריצה
ודרך אגב EBAY למשחקים חדשים זה לא כזה שווה. (לישנים יותר יש מצב)
יש חנויות באנגליה, קנדה..... שהרבה יותר מומלץ לקנות משם וזה בעצם מה שכל הישראלים עושים
http://www.zavvi.com
http://www.shopto.net
http://www.videogamesplus.ca
אחלה חנויות , מנסיון אישי שלי
ובזמן אחרון יש גם בארץ מחירים ממש מעולים בכמה חנויות. צעצועי שגיב ומדיה גיים מוכרים במחירים טובים מאוד
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734179
את האמת אני לא חושב שהיום יש דבר כזה "איפה מומלץ לקנות" כל מקום שמוכר במחיר שמתאים לך , יספיק
לגבי פריצה כבר כתבתי. אני מאמין שאם תגיד למוכר שאתה רוצה פריצה הוא ימכור לך בשושו
רק קח בחשבון שבגדול זה די סיפור ולא הכל עובד. בקיצר אני ממש ממש לא ממליץ לך לקנות PS3 בשביל פרוצים כי זה די מעצבן ואני די בטוח שתיתיעש מהר מאוד מהפריצה הזאת.
בשביל פרוצים תקנה אקסבוקס 360. ובכלל שתדע שאקסבוקס בכל הבחינות יותר טוב מPS3 , חוץ מדבר אחד.
אם חשובים לך משחקים בלעדים של PS3 כמו GOD OF WAR,HEAVY RAIN,UNCHARTED אז כן תקנה PS3
אם זה לא משמעותי בשבילך אז בלי לחשוב תקנה 360. על תהיה מאלה שסתם נעולים על PS3 כי תמיד ידעו שסוני זה הכי טוב.
בקשר לNTSC , אז אין דבר כזה כבר. כל משחק יעבוד לך בלי שום בעיה ובלי שום פריצה
ודרך אגב EBAY למשחקים חדשים זה לא כזה שווה. (לישנים יותר יש מצב)
יש חנויות באנגליה, קנדה..... שהרבה יותר מומלץ לקנות משם וזה בעצם מה שכל הישראלים עושים
http://www.zavvi.com
http://www.shopto.net
http://www.videogamesplus.ca
אחלה חנויות , מנסיון אישי שלי
ובזמן אחרון יש גם בארץ מחירים ממש מעולים בכמה חנויות. צעצועי שגיב ומדיה גיים מוכרים במחירים טובים מאוד
משחקים בלעדיים לדעתי זה כל הקטע, לא?
את רוב המשחקים הטובים של ה-XBOX 360 יש גם למחשב בכל מקרה...
עידן כתב:משחקים בלעדיים לדעתי זה כל הקטע, לא?
לא בדיוק
ALAN WAKE
GEARS OF WAR2-3
HALO 3,ODST,RICH,4
LOST ODYSSEY (משחק JRPG מעולה!)
FORZA
KAMEO
אם תשאל אותי האם הם שווים כשמשווים אותם למשחקים בלעדים של PS3 , אז כמובן שלא! בלעדים של PS3 עדיפים
אבל לא כולם יסכימו איתי, כי יש אנשים שחולים על HALO וגירס(אני אוהב את גירס גם , אבל עדיין יד דברים לא פחות טובים)
ובכלל זה הכל שיקול. יש אנשים שפשוט רוצים לשחק ובגדול לא כזה מבינים במשחקים.
אז HALO שם , או GOD OF WAR פה, שיהיה. יש כאלה שמה שיותר חשוב להם זה הפריצה למשל
אז אתה תשחק צרובים וב99% של משחקים , חוץ מאיזה 4 וזהו.
ומשחקים שיוצאים על שתי המכשירים ביחד, ב99% תמיד נראים יותר טוב על 360
גם לא לשכוח שמשחקי אונליין(מולטיפלייר) ב360 פי כמה וכמה יותר טובים
עוד משהו , השלט לדוגמה ב360 רמה אחד מעל PS3. בPS3 השלט מיושן ולא נוח כבר. ממש שנות ה90
אז שוב זה הכל שיקול
אם אני הייתי קונה היום מכשיר למקוריים, אז בלי לחשוב בכלל הייתי לוקח PS3 בגלל הבלעדים
אם היה חשוב לי יותר לשחק רק בפרוצים , אז בלי לחשוב 360!
אם מאוד חשוב לי מולטיפלייר במשחקים , אז גם בלי לחשוב 360. רק מבאס שהלכו אז הבלעדים של PS3
מזל שיש לי שתי המכשירים. למרות שPS3 ממש מעלה אבק, לא נוגע בו כמעט. רק כשיוצא איזה בלעדי חזק (בקרוב UNCHARTED3 )
עזוב אותך שטויות, אני גם רציתי לקנותPS3 מבחינת טכנולגיה הסוני הרבה יותר טוב!
אבל בגדול המכשיר לא ממצא את עצמו בלשון המעטה! אין כמעט משחקים לבלו ריי. 50GIG
וכל המשחקים של הסוני יש אותם באותה רזלוצייה לאקסבוקס. למרות שוב שהסוני יש מעבד גרפי ומה שאתה לא רוצה יותר טוב. אבל תכלס לא מנצלים תמכשיר
וגם הפריצה של JAILBREAK לא במאה אחוז. אני מרוצה מהאקסבוקס שלי. כל מישחק שיוצא אתה שם וזהו בFULLHD בלי ...שכל! דרייברים וכל הכאב ראש הזה.
ועוד משהו DJ מה אתה יש לך עודף כסף לקנות משחקים מקוריים עדיף תשקיע בחומרה מסביב...
וכל המשחקים של הסוני יש אותם באותה רזלוצייה לאקסבוקס. למרות שוב שהסוני יש מעבד גרפי ומה שאתה לא רוצה יותר טוב. אבל תכלס לא מנצלים תמכשיר
וגם הפריצה של JAILBREAK לא במאה אחוז. אני מרוצה מהאקסבוקס שלי. כל מישחק שיוצא אתה שם וזהו בFULLHD בלי ...שכל! דרייברים וכל הכאב ראש הזה.
ועוד משהו DJ מה אתה יש לך עודף כסף לקנות משחקים מקוריים עדיף תשקיע בחומרה מסביב...
לא יודע, רייבן. לדעתי פעם זה היה משמעותי הרבה יותר, שהיו משחקים איכותיים בלעדיים לקונסולה, וזה היה חלק מהותי. בשביל כמה משחקים בלעדיים איכותיים בודדים(לפחות משחקי AAA, למרות שגם לא מעט משחקים של ה-XBOX Live יוצאים למחשב), כשבשאר אפשר לשחק באותה איכות במחשב, אני לא חושב ששווה לקנות קונסולה יקרה. ככה אני רואה את זה, על כל פנים.
מן הסתם מי שאין לו בעיה של כסף זה עניין אחר.
מן הסתם מי שאין לו בעיה של כסף זה עניין אחר.
כמה דבריםjackiabu כתב:עזוב אותך שטויות, אני גם רציתי לקנותPS3 מבחינת טכנולגיה הסוני הרבה יותר טוב!
קודם כל חוץ מזה שבסוני יש בלו-ריי, אין כמעט שום הבדל בטכנולוגיה. ויש כאלה שיגידו אפילו שב360 המעבד גרפי חזק יותר
אני יודע שסוני בלבלה לכולנו את המוח עם המעבד CELL המדהים שלה, אבל זה סתם חרטא והמון חברות רק אומרות להפך שהרבה יותר קשה לפתח לסוני.
בגלל זה בעצם רוב המשחקים דווקה ב360 נראים,רצים ועובדים יותר טוב
בקשר לנפח של בלו-ריי
אז בגדול כן זה די חרטא, למרות שדווקה בלעדים של סוני מגיעים אפילו ל40 ג'יגה
GOD OF WAR3
HEAVY RAIN ועוד כמה שוקלים המון (GOW נדמה לי 43 ג'יגה)
רק הבעיה שבדרך כלל זה פשוט כי החברות לא מקבצות סרטי וידאו וקבצי מוזיקה
דוגמה - משחק FINAL FANTASY 13 על PS3 שוקל כמעט 40 ג'יגה. עכשיו נחשו כמה מזה זה באמת משחק וכמה סרטי וידאו מוקלטים?
32 ג'יגה זה סתם פאקינג סרטים בHD לא מקובץ ורק 7+ ג'יגה זה משחק עצמו
ועוד משהו 99% ממשחקים גם בPS3 וגם ב360 לא בFULL HD (שזה 1080P)
ויותר מזה , כמעט 50% ממשחקים אפילו לא בHD READY (שזה 720P)
המון משחקים מגיעים בSUB HD שזה סביבות 640P
הבדל חשוב נוסף:
משחקים ברשת הם בחינם ב- PS3.
באקס-בוקס צריך לשלם דמי מנוי שנתיים.
משחקים ברשת הם בחינם ב- PS3.
באקס-בוקס צריך לשלם דמי מנוי שנתיים.
משחקי רשת בשבילי זה פחות קריטי...האמת שהייתי נעול על סוני 3 ועכשיו אני כבר לא בטוח...קראתי באיזה מקום ש GTAIV העיר עצמה קטנה יותר מב PS3, יש בסיס לזה או שזה המצאה?
לגבי GTA IV-לא שיחקת בזה כבר במחשב? בלי קשר לאם זה נכון או לא שהעיר קטנה יותר(אני לא רואה סיבה לכך), זה ממש לא משחק שכדאי לקנות קונסולה עבורו, אם תשאל אותי.dj_anubis כתב:משחקי רשת בשבילי זה פחות קריטי...האמת שהייתי נעול על סוני 3 ועכשיו אני כבר לא בטוח...קראתי באיזה מקום ש GTAIV העיר עצמה קטנה יותר מב PS3, יש בסיס לזה או שזה המצאה?
ואם אתה לא בטוח, אז לדעתי, כמו שרייבן אמר-תחליט איזה משחקים אתה רוצה לשחק על הקונסולה ועל פי זה תבחר(תוך התחשבות בשיקולים של פריצה וכו'). חבל מאוד יהיה לקנות קונסולה ואז לשחק עליה 3 משחקים וזהו.