Hail to the king baby (דיוק ניוקם החדש)
Hail to the king baby (דיוק ניוקם החדש)
היו כאלה שאמרו שאחרי 12 שנה, המשחק לא יוכל בחיים לענות על הציפיות
אבל הטריילר הזה פשוט פ33ה לפנים
[video]http://www.youtube.com/watch?v=ubZoASzJ ... re=related[/video]
I WANT SOME!!!
לא רחוק היום שאקנה סוני 3, אפילו אם אני לא אפרוץ אותו, אני הרבה יותר בטע של לקנות משחקים מקוריים, אני אפילו קונה משחקים מקוריים לסוני 2 למרות שיש לי אותם צרובים (אני ממש אוהב משחקים עם קופסאות וחוברות) זה גורם גם להעריך אותם הרבה יותר
אבל הטריילר הזה פשוט פ33ה לפנים
[video]http://www.youtube.com/watch?v=ubZoASzJ ... re=related[/video]
I WANT SOME!!!
לא רחוק היום שאקנה סוני 3, אפילו אם אני לא אפרוץ אותו, אני הרבה יותר בטע של לקנות משחקים מקוריים, אני אפילו קונה משחקים מקוריים לסוני 2 למרות שיש לי אותם צרובים (אני ממש אוהב משחקים עם קופסאות וחוברות) זה גורם גם להעריך אותם הרבה יותר
Re: hail to the king baby
נחכה שיצא ואז נביע דיעה.
אתה רוצה לקנות את המשחק לפלייסטיישן 3? לדעתי, לשחק FPS עדיף בהרבה עם מקלדת ועכבר...
אתה רוצה לקנות את המשחק לפלייסטיישן 3? לדעתי, לשחק FPS עדיף בהרבה עם מקלדת ועכבר...
מיליון אחוז אני אקנה אותו כנראה למחשב, כי עדיין אין לי סוני 3, אבל יש מלא משחקים שאני מת לשחק ולצערי יש אותם רק לסוני 3 KILLZONE 2&3' LITTLE BIG PLANET, GOD OF WAR
יש עוד משחק שמאוד מאוד מסקרן אותי L.A NOIRE יצא ממש לא מזמן ונראה מאוד מאוד מענין משחק מבית ROCKSTAR
ללא ספק יותר נוח עם מקלדת ועכבר זה הורגש אצלי חזק מאוד בGTA SAN ANDREAS גם היה קל יותר וגם היה הרבה יותר כיף לשחק עם עכבר מאשר עם גיים פד
יש עוד משחק שמאוד מאוד מסקרן אותי L.A NOIRE יצא ממש לא מזמן ונראה מאוד מאוד מענין משחק מבית ROCKSTAR
ללא ספק יותר נוח עם מקלדת ועכבר זה הורגש אצלי חזק מאוד בGTA SAN ANDREAS גם היה קל יותר וגם היה הרבה יותר כיף לשחק עם עכבר מאשר עם גיים פד
שיחקתי בדמו של דיוק החדש, נחמד
אבל אתם מבינים שזה סתם רק שם, החליפו כבר מיליון חברות פיתוח
LA Noire משחק מצויין (עברתי כבר חצי) אבל לא מה שעושים ממנו
זה משחק קווסט כמו של פעם רק דור החדש. יש טיפה אקשן ויש נהיגה
הבעיה שכל אלמנטים של המשחק דורשים עוד הרבה שיפורים
עדיין משחק מיוחד וחובה. התנועת פנים במשחק הזה זה משהו הכי מדהים שהיה עד היום במשחק. אתה ממש רואה אנשים עם פנים אמיתיות!
ואם כבר מדברים על אותו סיגנון, יש משחק בלעדי לפלייסטיישן3 Heavy Rain וזה באמת קווסט מדהים
משחק מרגש עם אווירה מדהימה. חובה לכל בעל ps3
פשוט חוויה!!!
אבל אתם מבינים שזה סתם רק שם, החליפו כבר מיליון חברות פיתוח
LA Noire משחק מצויין (עברתי כבר חצי) אבל לא מה שעושים ממנו
זה משחק קווסט כמו של פעם רק דור החדש. יש טיפה אקשן ויש נהיגה
הבעיה שכל אלמנטים של המשחק דורשים עוד הרבה שיפורים
עדיין משחק מיוחד וחובה. התנועת פנים במשחק הזה זה משהו הכי מדהים שהיה עד היום במשחק. אתה ממש רואה אנשים עם פנים אמיתיות!
ואם כבר מדברים על אותו סיגנון, יש משחק בלעדי לפלייסטיישן3 Heavy Rain וזה באמת קווסט מדהים
משחק מרגש עם אווירה מדהימה. חובה לכל בעל ps3
פשוט חוויה!!!
חבל אם זה קווסט אז זה לא בשבילי...אני ממש גרוע בקווסטים ולא אוהב את הסגנון
וכן לגבי ההבעות פנים זאת טכנולוגיה שיושמה פה פעם ראשונה לפי מה שהבנתי
ממה שקראתי בתגובות ביו טיוב רוקסטאר רק מפיצה אבל לא ייצרה את המשחק...דרך אגב GAMESPOT בחרה טיפוס מאוד משונה להראות כתבה על המשחק הזה...מענים מה דיוק היה אומר על זה...
וכן לגבי ההבעות פנים זאת טכנולוגיה שיושמה פה פעם ראשונה לפי מה שהבנתי
ממה שקראתי בתגובות ביו טיוב רוקסטאר רק מפיצה אבל לא ייצרה את המשחק...דרך אגב GAMESPOT בחרה טיפוס מאוד משונה להראות כתבה על המשחק הזה...מענים מה דיוק היה אומר על זה...
דווקה קווסטים דור הבא אני מאוד ממליץ לך לשחק כי זה יותר כמו סרט אינטרקטיבי. לא קשה בכלל
ואם יהיה לך אי פעם PS3 אתה פשוט תהיה חייב לשחק בHEAVY RAIN
תאמין לי שאנשים שאוהבים רק אקשן ממט ראשון שיחקו בו והתלהבו בטירוף
מהמשחקים היותר מרגשים שישחקתי. אתה פשוט מרגיש את הדמויות שם
לדוגמה- כשאתה משחק עם אחד הדמויות, אתה ממש מרגיש את הכאב האב שעיבד את בנו בתאונה וכל מיני דברים כאלה
טריילר
[video]http://www.youtube.com/watch?v=JKPPdgBK3r8[/video]
חחח ובקשר לביקורת אתה בטח מדבר על קוקסינל הזה מגיימספוט LOL
ואם יהיה לך אי פעם PS3 אתה פשוט תהיה חייב לשחק בHEAVY RAIN
תאמין לי שאנשים שאוהבים רק אקשן ממט ראשון שיחקו בו והתלהבו בטירוף
מהמשחקים היותר מרגשים שישחקתי. אתה פשוט מרגיש את הדמויות שם
לדוגמה- כשאתה משחק עם אחד הדמויות, אתה ממש מרגיש את הכאב האב שעיבד את בנו בתאונה וכל מיני דברים כאלה
טריילר
[video]http://www.youtube.com/watch?v=JKPPdgBK3r8[/video]
חחח ובקשר לביקורת אתה בטח מדבר על קוקסינל הזה מגיימספוט LOL
כן, זה הSHEMALE הזה איפה מפשרמן שיקרא לו להט"ב
כן, גם אני הייתי רוצה לשחק ב-Heavy Rain...שיחקתי במחשב ב-Indigo Prophecy שהיה אחלה משחק(למרות שלא סיימתי אותו).
נראה שווה. יש למה לחכות ! אני אומרת שאני בכלל לא מופתעת מזה שהרבה בחורות מחליטות לעשות ניתוח חזה כי מסתבר שהרבה גברים מעדיפים חזה שאינו קטן, ובסופו של דבר מראה זה דבר חשוב ביותר במערכת יחסים ואם אפשר לשפר דברים אז אולי זה יכול להיות פתרון טוב. מה גם שניתוח הגדלת חזה ניתן לעשות במספר דרכים, עם שתלים עם מילוי סיליקון, או מילוי של נוזל פיזיולוגי, בצורה עגולה או בצורת טיפה וגם שיטת ההגדלה של החזה משתנה ממתח פלסטי אחד למשנהו. בכל מקרה, אותי לא פחות מעניין ניתוח שאיבת שומן ואולי אפילו לוב של שאיבת שומן מהבטן בשילוב ניתוח חזה. קודם אני מתכוונת ללכת לרופא פלסטיקאי שיסביר לי כמובן על האפשרויות השונות אך אם לא תהיה בעיה, זה בהחלט הכיוון שלי. הגעתי כדי מסקנה שאני צריכה איזו מתיחת פנים ולאו דווקא במובן המילולי של המילה, אלא איזה חידוש נאה של העור.