אני הולך לשאול אותכם שאלה שמטריפה אותי כבר לפחות 20 שנה ואני לא צוחק!
אני זוכר כשהייתי קטן יצא לי להסתובב באחד הקניונים, ואני זוכר בפירוש פוסטר של סרט שכבר 20 שנה איתי בראש ואני לא יודע איך קוראים לו
הסרט יצא בתחילת שנות ה90 אני מאמין שבתקופה של גרמלינס 1, צבי הנינג'ה, פארק היורה
הפוסטר היה ממש יפה ותמונה דיי יחודית, ראו שם חבורה של אנשים שעומדים על אדמה, ומתחת לאדמה שהם עומדים עליה ראו ראש של דינוזאור, אני זוכר שהראש של הדינוזאור הסתכל למעלה (כלפי האדמה) והשיניים שלו היו חשופות 99% שזה היה טי רקס, אני זוכר שרוב הפוסטר היה בצבע אדום כהה
בבקשה תעזרו לי לגלות איך קראו לסרט הזה...
סרט נוסף שמטריף אותי, זה סרט שגם היה בשנות ה90, הסרט התרחש באיזה עיירה ברצות הברית, שכל הזמן חשבו שיש שם רעידות אדמה, ובמהלך הסרו עולים על זה שיש בעצם כמו תולעים ענקיות מתחת לאדמה שכשהן זזות זה גורם לרעידות אדמה האלה, בסוף הסרט יש סצינה שמצליחים לגרות את התולעים האלה ללכת לאיזה כיוון מסוים כדי לרדוף אחרי אנשים ואז הן מגיעות לנקודה שההר נגמר והן עפות דרך המצוק למטה
איך קוראים לסרט הזה???????
עוד סרט שהציק לי מאוד הצלחתי לגלות מהו (זכרתי רק את הפוסטר) האדסון הוק עם ברוס ויליס, זה סרט טוב? על מה זה בכלל?
סרטים לזיהוי משנות ה90 חייב עזרה
Re: סרטים לזיהוי משנות ה90 חייב עזרה
האדסון הוק סרט גרוע ובזמן אחרון שידרו אותו מלא פעמים ביס
סרט עם תולעים זה "פחד עד מוות" - Tremors . אחלה סרט
ורוב הסיכויים שזה גם הסרט הראשון ששאלת (זה שחשבת עם טי רקס)
איך שאמרת "פוסטר עם חבורה של אנשים שעומדים על אדמה", "והשיניים שלו היו חשופות" ישר חשבתי על Tremors
הנה הפוסטר של הסרט
דרך אגב יש לסרט עוד 3 המשכים. נדמה לי שכולם סתמיים
סרט עם תולעים זה "פחד עד מוות" - Tremors . אחלה סרט
ורוב הסיכויים שזה גם הסרט הראשון ששאלת (זה שחשבת עם טי רקס)
איך שאמרת "פוסטר עם חבורה של אנשים שעומדים על אדמה", "והשיניים שלו היו חשופות" ישר חשבתי על Tremors
הנה הפוסטר של הסרט
דרך אגב יש לסרט עוד 3 המשכים. נדמה לי שכולם סתמיים
תודה רבה, אני מת לראות שוב את הראשון, ואני דיי סקרן לראות את ההמשכים למרות שהם בטח לא משהו
על מה זה בדיוק האדסון הוק? זה קומדיה? דרמה?
על מה זה בדיוק האדסון הוק? זה קומדיה? דרמה?
-
- אדמין
- יצירת קשר:
http://www.imdb.com/title/tt0102070
סרט קומדיה/ פעולה בינוני מתחילת שנות ה 90..
סרט קומדיה/ פעולה בינוני מתחילת שנות ה 90..