בעבר שאלתי את זה אבל בכל זאת...
כשאתם משחקים משחקי נינטנדו (NES) אתם משתמשים בכפתור TURBO? יש משחקים כמו COMMANDO או מגהמן שהמשחק נהיה הרבה יותר קשה אם לא משתמשים בו?
דרך אגב בכל באקסבוקס ניתן לשחק עם אמולטורים של מגסון סופר נינטנדו וכאלה.. האם אלה אותם גרסאות של הPC או שזה גרסאות מיוחדות של אמולטורים? אם אלו לא הגרסאות של המחשב מאיפה משיגים? (אין לי אקס בוקס אני פשוט סקרן...)
עוד שאלה לגבי BIONIC COMMANDO לNES, אין CONTINUE, אין שמירות, אין קודים? רק לי זה ממש קשה?
ביוניק קומנדו ומשתמשים בטורבו במגסון?
Re: ביוניק קומנדו ומשתמשים בטורבו במגסון?
יש SAVE STATE שאתה יכול להפעיל אותו בכל רגע
אני לא אוהב להגדיר מקש כTURBO וגם לא ג'ויסטיקי טורבו...,
אני פשוט לוחץ על מקש היריאות כמו משוגע עד שנראה לי שאני פשוט שובר כבר את הגיימפאד וזה משחרר צרור של יריות במשחק בפועל
להרבה גיימרים כבדים המקש שבו הם יורים בגיימפאד הרבה יותר רופף משאר המקשים (אבל כנראה שנתקלתי באחד לא איכותי של LOGITECH כי לי זה עוד לא קרה)
שתמש עם טורבו אם אתה רוצה, אבל זה לא כייף
אם יצא משחק מסויים לכמה קונסולות אז זה למעשה אותו המשחק ופשוט תשחק בו ואל תנסה להשוות.
אני לא אוהב להגדיר מקש כTURBO וגם לא ג'ויסטיקי טורבו...,
אני פשוט לוחץ על מקש היריאות כמו משוגע עד שנראה לי שאני פשוט שובר כבר את הגיימפאד וזה משחרר צרור של יריות במשחק בפועל
להרבה גיימרים כבדים המקש שבו הם יורים בגיימפאד הרבה יותר רופף משאר המקשים (אבל כנראה שנתקלתי באחד לא איכותי של LOGITECH כי לי זה עוד לא קרה)
שתמש עם טורבו אם אתה רוצה, אבל זה לא כייף
אם יצא משחק מסויים לכמה קונסולות אז זה למעשה אותו המשחק ופשוט תשחק בו ואל תנסה להשוות.